Leuk met kids blog

★ Pasen en de lente ★

Pasen komt er over vier weken aan, op 17 en 18 april. Wij zijn al uitgebreid aan het knutselen en lekkere dingen aan het maken. Kijk je mee?

Ook de komende weken hebben we leuke ideeën voor Pasen en de lente op de planning staan. Wil je niks missen? Volg ons dan ook op Instagram
pinterest instagram facebook 

knutselen met Pasen

Kleine meis verzint graag toneelstukjes. Om zelf te spelen, maar ook voor in een poppenkast. Daarom bedachten we deze poppenkast voor Pasen. Compleet met paashaas en paaskuikentje als poppenkast poppetjes.
Poppenkast voor Pasen knutselen met paashaas en paaskuikentje. Kleine meis verzint graag toneelstukjes. Om zelf te spelen, of voor in een poppenkast. Daarom knutselen we deze poppenkast voor Pasen. Compleet met paashaas en paaskuikentje als poppenkast poppetjes.
Paaseieren zoeken is nog leuker met een zelfgemaakt paasmandje. Daarom vind je hier leuke ideeën om een paasmandje te knutselen voor de paaseieren.
Paasmandje voor paaseieren knutselen, met de kinderen voor Pasen. Paaseieren zoeken is nog leuker met een zelfgemaakt paasmandje. Daarom delen we hier leuke ideeën om een paasmandje te knutselen voor de paaseieren.
Ik zet altijd lekker vroeg de paastakken op tafel. Samen met het zonnetje buiten zorgen ze voor een lentegevoel. Veel van de paashangers hebben we zelf geknutseld..
DIY paastakken: paashangers knutselen met kinderen
Zoek je nog meer knutselideeën voor Pasen? Hier vind je meer dan 20 leuke paasknutsels.
Knutselen voor Pasen: de leukste ideeën - easter crafting ideas. Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Een paashaas, paaseieren en nog veel meer leuks. Met gekleurd papier, strijkkralen, pijpenragers, stempels, zoutdeeg, wc rolletjes en andere materialen. Kijk je mee?

Lekker eten met Pasen

De kids zijn gek op die kleurrijke tafel vol lekker eten rond Pasen. Daarom verzamelen we hier de leukste recepten voor de paasbrunch en het paasontbijt.
Recepten voor de paasbrunch en het paasontbijt met kinderen
Voor Pasen kun je heerlijk knutselen met eten. Daarom vind je hier leuke zoete recepten en ideeën.
Knutselen met eten voor Pasen: zoete recepten en ideeën
Gelukkig is er dit jaar op de meeste scholen weer een paasontbijt. Daarom vind je hier heel veel leuke ideeën voor de paasdoos voor het paasontbijt.
Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school

Tijd voor de lente!

Heb je de Leuke Update al gezien? Die staat vol tips voor Pasen en de lente! Ideeën om te knutselen, tips in huis en lekker eten. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
De Leuke Update #44 | kids nieuws, musthaves, uitjes | tips voor Pasen. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, wat voelt het af en toe als heerlijke als lente buiten. Binnen wordt het ondertussen tijd voor de gezelligheid van Pasen. Daarom vind je in deze update leuke tips voor Pasen en de lente. Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis en lekker eten. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
Onze keukenlades waren totaal overzichtelijk. Met drie dezelfde open pakken pasta. En overal in de lade losse rijst, want het rijstpak was een keer omgevallen. Ook lagen er heel veel producten in waarvan ik niet meer wist dat we ze hadden. Herkenbaar? Ik mocht als ambassadeur aan de slag met de Modula collectie van Mepal. Nog leuker: je kunt ook meedoen aan de MepalMorfose winactie!
Tijd voor orde in de chaos 💚 Onze keukenlades waren totaal overzichtelijk. Met drie dezelfde open pakken pasta. En overal in de lade losse rijst, want het rijstpak was een keer omgevallen. Ook lagen er heel veel producten in waarvan ik niet meer wist dat we ze hadden. Herkenbaar? Ik mocht aan de slag met de Modula collectie van Mepal. Deze bewaardozen zijn stapelbaar en je kunt ook van bovenaf zien wat er in zit. Ideaal voor lades dus. Ook fijn: ze zijn luchtdicht, dus alles blijft er langer goed in. Daarnaast zijn ze er in heel veel verschillende maten. Die pasta en rijst zitten nu netjes afgesloten in de bewaardozen, de kookinstructie zit er uitgeknipt bij. Wil je ook orde in de chaos? Doe dan mee aan de MepalMorfose winactie. Misschien mag jij wel samen met de stylist jouw keuken een metamorfose geven, compleet met Mepal producten.
Zoonlief heeft al een tijd een Fjällräven Kånken rugzak en die blijft mooi, dus hij stond ook op het wensenlijstje van zijn zusje. En toen zagen we deze mooie rugzak in de lievelingskleuren van dochterlief in de uitverkoop.
De Leuke Update #44 | kids nieuws, musthaves, uitjes | tips voor Pasen.
Zoonlief is klaar om lekker veel buiten te spelen deze lente! Want ik vond een paar hele stoere LEGO x Adidas schoenen voor hem. Ze zijn gedeeltelijk gemaakt met gerecyclede materialen en ze lopen volgens zoonlief heerlijk.
LEGO Adidas schoenen.

Voorjaarsuitjes

Wat genieten we er van om weer lekker uitjes te kunnen doen! Zoek je inspiratie? Hier vind je nog veel leuke uitjes in Nederland en België.
101 leuke uitjes met kinderen in Nederland en België. Wat kun je toch veel leuke uitjes met kinderen doen in Nederland en België! Ik maakte een lijstje van onze favorieten, in alle provincies. Er zitten zowel binnen als buiten uitjes tussen.
Gelukkig wordt de Leuk met kids agenda ook weer steeds een beetje langer. Na deze rustige winter hebben we zin in leuke festivals en andere evenementen!
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen

Kinderen in Oekraïne helpen

In Nederland haalden we opgelucht adem, want we mogen weer steeds meer en bijna gelijktijdig brak de zon door. Maar toen was het opeens oorlog in Oekraïne. Iedere dag komt er verschrikkelijk nieuws uit Oekraïne, iedere dag lijkt het weer erger te kunnen. Al die mensen, al die kinderen, bij het zien van die beelden word ik zo moedeloos. Dus ik vroeg me af: wat kunnen we doen?
Kinderen in Oekraïne helpen

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...