Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 
Speelgoed is het leukste als je er verschillende dingen mee kunt doen. Deze flexibele autobaan is zulk speelgoed. Je kunt er binnen en buiten mee spelen. En je kunt de autoweg met allerlei andere soorten speelgoed combineren. Het past in je tas, dus het gaat ook makkelijk mee. Meer over de autobaan van Way to Play.
Way to Play flexibele autobaan: leuk binnenspeelgoed en buitenspeelgoed. Speelgoed is het leukste als je er heel veel verschillende dingen mee kunt doen. De flexibele autobaan van Way to Play is van dat speelgoed. Deze autoweg is namelijk heel leuk binnenspeelgoed en buitenspeelgoed. In dit artikel laat ik de autoweg zien, waar je hem binnenhuis en buitenshuis kunt gebruiken en met welk ander speelgoed je het kunt combineren.
Hebben jullie de nieuwe bloementuintjes van de Appie al gezien? Kleine meis en ik dagdromen alvast over een tuin vol bloemen deze zomer. En over vlinders en bijen die er op afkomen! Gaan jullie ook bloementuintjes kweken, bekijk dan deze tips om de plantjes beter te laten groeien.
AH bloementuintjes en moestuintjes laten groeien: zo doen ze het beter. Vorig jaar had Albert Heijn moestuintjes om te sparen, dit jaar zijn het bloementuintjes! Veel gezinnen vinden het lastig om de AH bloementuintjes te laten groeien. Met deze tips zorg je dat de plantjes dit jaar opkomen én blijven leven.
Een paar geleden liet ik jullie House of Bird al eens zien. Maar er is zo veel bijgekomen dat het tijd werd voor nieuwe foto's. Dit restaurant ligt aan de rand van Amsterdam, echt zo'n idyllisch plekje in het groen. Het proeflokaal brouwt eigen bier en heeft een fijne menukaart. Buiten spelen de kids in het huttenbos, in de zandbak en met het grote schaakbord. Binnen is er een klein speelhoekje en een spelletjeskast.

Meer restaurant tips? Hier vind je nog veel meer kindvriendelijke restaurants.
House of Bird: kindvriendelijk restaurant in het Diemerbos bij Amsterdam. Op de rand van Amsterdam en Diemen is een fijn kindvriendelijk restaurant: House of Bird. Hier kun je eerst wandelen en spelen in het Diemerbos. En daarna genieten op het grote terras in het groen of juist in het knusse restaurant binnen. Wat een fijn plekje met kinderen!
We hebben weer leuke traktaties toegevoegd, het zijn inmiddels 50 leuke voorverpakte én niet-voorverpakte traktaties. Kleine meis trakteerde dit keer toverstafjes van potloden en lollies. De dochter van Corrien trakteerde zelfgemaakte cheesecake in glaasjes, versierd met sprinkles.
Traktatie ideeën voor kinderen: verjaardag vieren op crèche of school. Het is ieder jaar weer lastig om een leuke traktatie te verzinnen voor op de crèche of op school. De kinderen willen immers ieder jaar weer iets anders en school heeft ook bepaalde eisen. Ik laat je de leukste traktatie ideeën voor kinderen zien. Voor kleintjes op de crèche en in de onderbouw, maar ook voor tieners in de bovenbouw.
Een heus knutselatelier op vakantie, dat is toch fantastisch? We gingen in de vakantie een weekje naar Landal Heideheuvel op de Veluwe. Je weet wel, dat was die week met die stormen 😅 Dus de kids hebben lekker veel geknutseld in dit atelier. Gelukkig konden we toch ook nog genieten van de natuur. Bekijk hier wat er nog meer te doen is bij Landal Heideheuvel.
Landal Heideheuvel op de Veluwe: natuur, knutselen en zwembad. Landal Heideheuvel ligt op de Veluwe, in Beekbergen vlakbij Apeldoorn. Wij boekten er een weekje met de kinderen. Om te genieten van de natuur op de Veluwe. Maar ook om te knutselen in het atelier en te zwemmen in het zwembad.

Pasen

Onze kids zijn gek op de lekkere hapjes die bij borrelen horen, tijd voor een Paasborrel dus! Bij Pasen denk je al snel aan het paasontbijt of de paasbrunch. Maar een borrel is ook hartstikke gezellig met Pasen. Daarom geef ik tips voor een leuke paasborrelplank. Vol paashaasjes, paaseieren en ander lekkere dingen natuurlijk.
Borrelplank voor Pasen: leuke recepten voor ouders en kinderen. Bij Pasen denk je al snel aan het paasontbijt of de paasbrunch. Maar een borrelplank is ook hartstikke gezellig voor Pasen. Zo vul je een borrelplank.
Zin om wat leuks te knutselen voor Pasen? Op mijn blog vind je 30 paasknutsels.
Knutselen voor Pasen: de leukste ideeën. Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Een paashaas, paaseieren en nog veel meer leuks. Met gekleurd papier, strijkkralen, pijpenragers, stempels, zoutdeeg, wc rolletjes en andere materialen. Kijk je mee? Easter crafting ideas for kids and parents..

Koningsdag

Over iets meer dan twee weken is het ook alweer Koningsdag, ook daarvoor hebben we leuke knutseltips.
Knutselen voor Koningsdag en Oranje. Onze kinderen gingen op zoek naar leuke ideeën om te knutselen voor Koningsdag en Oranje. Ze bedachten super toffe knutselwerkjes met papier, wc rollen, pijpenragers, strijkkralen en stoepkrijt. Kijk je mee?
Ook fijn: leuke recepten voor Koningsdag. Lekkere dingen om samen thuis op te eten, of om te verkopen op de vrijmarkt. Bekijk hier de Koningsdag recepten.
Oranje recepten voor Koningsdag: hartige en zoete ideeën voor kinderen

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...