Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

★ meivakantie tips ★

We blijven deze meivakantie thuis, dus we gaan veel leuke dingen doen. Tijd voor een nieuwe meivakantie bucketlist dus, vol leuke dingen om met de kids te doen. Wij gaan regelmatig op de meivakantie bucketlist kijken en hopelijk inspireert het jullie ook!

Hoog op de lijst staat het strand. Vorige week gingen we al even met zijn tweeën naar het strand. In de meivakantie willen we een keer met zijn allen naar het strand, met onze oppashond. Eerst een strandwandeling, daarna eten in een strandtent, heerlijk!
Onze kids bucketlist voor de meivakantie: leuke activiteiten voor kinderen. Hoera het is bijna meivakantie, dus het is weer tijd voor een bucketlist vol leuke activiteiten voor kinderen! Wij maakten alvast een lijst met leuke ideeën om deze vakantie te doen, zowel voor mooi weer als voor slecht weer. Maar gelukkig is er prachtig lente weer voorspeld, dus wij gaan veel buiten doen met de kids.
Afgelopen weekend verraste Dennis me met een nachtje Haarlem. We sliepen in een heel fijn hotel, dat appartementjes in het centrum heeft. Zo fijn om even met zijn tweeën weg te zijn! Maar we willen ook vaker met de kids een nachtje weg. Het is echt een minivakantie. Daarom maakte ik een blog met heel veel kindvriendelijke hotels in Nederland.
Kindvriendelijke hotels in Nederland: overnachten met kinderen en tieners
Leuk met mooi weer: een blotevoetenpad. Dit mooie groene pad bij natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg liepen we vorige zomer. Beide kids vonden het erg leuk om er doorheen te struinen. Door het gras, over het water en door allerlei paadjes.
blotevoetenpad
Ook op zoek naar een blotevoetenpad? Kijk dan even in mijn overzicht met speeltuinen. Daar heb ik naast speeltuinen nu ook veel blotevoetenpaden aan toegevoegd. Want de kids willen dit jaar graag weer een blotevoetenpad lopen!
De leukste buitenspeeltuinen en binnenspeeltuinen in heel Nederland. Wat zijn er veel leuke speeltuinen in Nederland, zowel binnen als buiten! Ik verzamelde de leukste buitenspeeltuinen en binnenspeeltuinen in alle provincies van Nederland. Denk aan natuurspeeltuinen, ouderwetse speeltuinen, speelboerderijen, klimbossen, blotevoetenpaden en indoor speeltuinen. Veel plezier met spelen!
Je kunt op de Koningsdag vrijmarkt natuurlijk gewoon alle overbodige spullen verkopen. Maar je kunt als kind ook leuke andere dingen verzinnen om wat extra zakgeld te verdienen. Ik maakte een lijstje met leuke ideeën voor de vrijmarkt.
Kids tips voor de Koningsdag vrijmarkt: leuke dingen om te doen of verkopen
De lente en zomer bieden volop inspiratie om te knutselen met kinderen. Vlinders, lieveheersbeestjes, bloemen en vogels spreken tot de fantasie om na te maken. In dit artikel vind je leuke ideeën om te lente knutselen.
Lente en zomer knutselen: leuke ideeën voor kinderen
Kweken jullie ook bloementuintjes van de Appie? Of natuurlijk gewoon zaadjes van het tuincentrum? Bekijk dan deze tips om de plantjes beter te laten groeien.
AH bloementuintjes en moestuintjes laten groeien: zo doen ze het beter. Vorig jaar had Albert Heijn moestuintjes om te sparen, dit jaar zijn het bloementuintjes! Veel gezinnen vinden het lastig om de AH bloementuintjes te laten groeien. Met deze tips zorg je dat de plantjes dit jaar opkomen én blijven leven.
Het wordt weer mooi weer, tijd om lekker in de zandbak te spelen, met een bal te spelen en met water klooien. Aan de rand van de zandbak in het park, in de achtertuin, op het strand of op de camping. En er is zoveel leuk buitenspeelgoed voor de zomer!
Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer. Het wordt weer mooi weer, tijd om lekker in de zandbak te spelen, met een bal te spelen en met water klooien. Aan de rand van de zandbak in het park, in de achtertuin, op het strand of op de camping. En er is zoveel leuk buitenspeelgoed voor de zomer! Kijk snel mee!
Wij hebben deze vakantie lekker veel uitjes op de planning staan. Een paar keer een museum, een natuurspeeltuin, een kindvriendelijk restaurant en een mini citytrip naar opa. Zoek je nog meer inspiratie om de kids te vermaken? Kijk dan bij onze:
knutselblogs
kindvriendelijke musea (zoals Museum van de Geest op de foto)
recepten om samen te bakken
uitjes voor kinderen en uitjes voor tieners
filmtips voor thuis
Museum voor de geest

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...