Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 
Hebben jullie ook al zo'n fijn lentegevoel? De tuin is prachtig groen, het zonnetje schijnt veel en we gaan er regelmatig op uit. Daarom vind je in de nieuwe Leuke Update heel veel ideeën voor de lente. Zoals deze fijne limited edition kleuren. Maar ook leuke buiten uitjes, musthaves voor de lente, ideeën om te knutselen, fijne films en boeken en nog veel meer lente tips.
De Leuke Update #45 | kids nieuws, musthaves, uitjes | lente tips
Super idyllisch en toch midden in het centrum van Deventer. Want Parkcafé Mees ligt op het Vogeleiland, op wandelafstand van het station in Deventer. Terwijl je op het terras aan het water zit, spelen de kids op het Vogeleiland. Bekijk Parkcafé Mees en het Vogeleiland.
Parkcafé Mees op het Vogeleiland in Deventer: kindvriendelijk restaurant. Super idyllisch en toch midden in het centrum van Deventer. Want Parkcafé Mees ligt op het Vogeleiland, op wandelafstand van het station in Deventer. Terwijl je op het terras aan het water zit, spelen de kids op het Vogeleiland. Aanrader!
In de zomer is een BBQ zo gezellig! Maar hoe krijg je een beetje variatie én hou je het gezond? Hier vind je lekkere recepten en een handige boodschappenlijst.
BBQ met kinderen: lekkere recepten en boodschappenlijst. In de zomer is een BBQ zo gezellig! Maar hoe krijg je een beetje variatie én hou je het gezond? In deze blog vind je lekkere recepten voor een BBQ met kinderen en een handige boodschappenlijst. 
Hoe fijn is het om een weekendje weg te gaan met de kinderen. Naar een stad, of juist naar zee of het bos. Daarom verzamel ik leuke kindvriendelijke hotels in Nederland, fijne plekken om te overnachten met kinderen en tieners. Bekijk onze hotel tips.
Kindvriendelijke hotels in Nederland: overnachten met kinderen en tieners
WC rollen zijn ideaal om mee te knutselen met kinderen en er zijn zo veel leuke ideeën. In dit artikel verzamel ik onze knutsels met wc rolletjes. Knutsel je mee? Bekijk onze ideeën met WC rollen.
Knutselen met WC rollen: leuke ideeën voor kinderen. WC rollen zijn ideaal om mee te knutselen met kinderen en er zijn zo veel leuke ideeën. In dit artikel verzamel ik onze knutsels met wc rolletjes. Knutsel je mee?
Op een prachtige plek aan het IJ in Amsterdam Noord ligt EYE film. Het is een absolute eye catcher op de noordelijke IJ-oever. Maar weet je dat het filmmuseum EYE ook een leuk museum uitje met kinderen is? Bekijk EYE film.
Filmmuseum EYE: leuk museum uitje met kinderen in Amsterdam Noord. Op een prachtige plek aan het IJ in Amsterdam Noord ligt filmmuseum EYE. Het is een absolute eye catcher op de noordelijke IJ-oever. Maar weet je dat het filmmuseum EYE ook een leuk museum uitje met kinderen is?
Als grote broer een dripcake heeft, dan wil kleine meis dat ook. Maar dan wel met haar lievelingskleuren blauw en turkoois erbij. Het leuke van zo'n dripcake is dat je hem makkelijk kunt versieren met snoepjes en fruit. De 8 maakte ik van gekleurd papier en een satéprikker.

Een (deels) zelfgemaakte verjaardagstaart vinden de kids het leukste. Soms gebruiken we een taartmix, soms versieren we een taart en soms maken we de taart helemaal zelf. Vaak gaat het meeste werk in de versiering zitten, maar dat is ook het leukste! Ik verzamelde alle verjaardagstaarten die we tot nu toe gemaakt hebben.
Leuke verjaardagstaart recepten voor kinderen. Een zelfgemaakte verjaardagstaart vinden veel kinderen het leukste. Soms gebruiken we een taartmix, soms versieren we een taart en soms maken we de taart helemaal zelf. In dit artikel vind je onze verjaardagstaart recepten voor kinderen.
Sing 1 hebben onze kids wel 100 keer bekeken en Sing 2 kun je nu ook thuis bekijken!. Lees meer over Sing 2.
De Leuke Update #45 | kids nieuws, musthaves, uitjes | lente tips. Zoals leuke films en boeken. Sing 2 is weer een hilarische feelgood film voor jong en oud met veel meezingers! Na zijn succesvolle shows wil Buster Moon naar Redshore City (soort Las Vegas) gaan.
Jij kent Meester Jesper misschien nog niet, maar je tiener kent hem waarschijnlijk wel. En hij heeft nu een boek vol nuttige tips en leuke verhalen.
Leuk boek voor tieners. Jij kent Meester Jesper misschien nog niet, maar je tiener waarschijnlijk wel. Deze meester is bekend van TikTok, YouTube en Instagram kanalen. Daar laat hij nuttige tips, grappige filmpjes en combinaties van beide zien. Het ultra coole Meester Jesper boek bevat vergelijkbare inhoud. Rekenhacks, taalhacks, lifehacks, trucjes en energizers. Tips over hoe je om moet gaan met social media. Maar ook challenges en leuke verhalen. Interessant voor kids en ouders.
We wonen in Amsterdam en gingen de afgelopen tijd weer lekker veel de stad in. We ontdekten dus veel leuke dingen in Amsterdam.
Amsterdam

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...