Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 
Op zoek naar een idyllische eco camping in Frankrijk? Domaine de l’Oiselière heeft een zwembad en heel veel speelruimte voor kinderen. We maakten een review van Domaine de l’Oiselière, in het binnenland van de Vendée.
Domaine de l’Oiselière review: eco camping in de Vendée. Op zoek naar een idyllische eco camping in Frankrijk? Camping Domaine de l’Oiselière heeft een zwembad en heel veel speelruimte voor kinderen. Tijd voor een review van Domaine de l’Oiselière, in het binnenland van de Vendée.
Jeugdsentiment: aquarelpotloden! Met aquarelpotloden teken je eerst iets met de potloden. Daarna ga je met een natte kwast er overheen. Het is dus een soort schilderen met potloden. En het geeft zo'n tof effect! Hier vind je leuke ideeën voor aquarel tekenen en schilderen.
Ideeën voor aquarel tekenen en schilderen met kinderen. Jeugdsentiment: aquarelpotloden! Met aquarelpotloden teken je eerst iets met de potloden. Daarna ga je met een natte kwast er overheen. Het is dus een soort schilderen met potloden. En het geeft zo'n tof effect! In deze blog vind je leuke ideeën voor aquarel tekenen en schilderen.
Op zoek naar een leuk kindvriendelijk museum in Amsterdam? Wij gingen naar het Van Gogh Museum. Wel op tijd reserveren! Bekijk onze review van het Van Gogh Museum.
Van Gogh Museum in Amsterdam: leuk met kinderen. Op zoek naar een leuk kindvriendelijk museum in Amsterdam? Ik ging naar het Van Gogh Museum met de kinderen. Kijk je mee?
Landal Orveltermarke is een leuk vakantiepark in Drenthe. Voor kinderen, tieners en ouders die van sporten en natuur houden. Met onder meer een golfbaan, MTB track, speelnatuur, natuurbad en binnenzwembad. We vertellen er alles over in deze review van Landal Orveltermarke.
Landal Orveltermarke review kinderen en tieners: sporten en natuur. Landal Orveltermarke is leuk vakantiepark in Drenthe, voor kinderen, tieners en ouders die van sporten en natuur houden. Met onder meer een golfbaan, MTB track, speelnatuur, natuurbad en binnenzwembad. We vertellen er alles over in deze review van Landal Orveltermarke!
Op zoek naar een leuk idee om een lama te knutselen of tekenen? We verzamelden leuke lama knutsels en tekeningen.
Lama knutselen en tekenen: leuke ideeën. Op zoek naar een leuk idee om een lama te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke lama knutsels en tekeningen.
Een aanrader: het Paleis op de Dam in Amsterdam, het ontvangstpaleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Dit museum heeft leuke interactieve audiotours. Bekijk meer van het Paleis op de Dam.
Paleis op de Dam: leuk uitje met kinderen en tieners in Amsterdam. Het Paleis op de Dam is een leuk uitje met kinderen en tieners, in het centrum van Amsterdam. Dit museum laat namelijk allerlei aspecten van de geschiedenis zien en heeft leuke interactieve audiotours.
Ga je naar Parijs, maar wil je overnachten op een rustige plek in de buurt van Parijs? Wij vonden camping en vakantiepark Huttopia Versailles een fijne plek.
Huttopia Versailles review: camping en vakantiepark bij Parijs. Ga je met je kinderen of tieners naar Parijs, maar wil je overnachten op een rustige plek? Wij vonden camping en vakantiepark Huttopia Versailles een fijne plek aan de rand van Parijs.
Het is buiten koud en nat en toch wil je wat leuks doen met de kinderen. Gelukkig zijn er genoeg leuke uitjes om binnen te doen, voor als het buiten regent of koud is. In dit artikel vind je heel veel leuke uitjes voor met slecht weer.
101 binnen uitjes met kinderen voor als het regent of koud is
Maar ook thuis zijn er genoeg mogelijkheden! Hier vind je heel veel leuke tips om kinderen thuis te vermaken.
101 dingen om binnen te doen met kinderen als het regent of koud is. Hoe vermaak je de kids als het buiten slecht weer is, koud en nat? Mogelijkheden genoeg om binnen te doen met kinderen, zowel thuis als buiten de deur! Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Gelukkig zijn er niet alleen leuke dingen buitenshuis, maar ook heel veel binnenshuis.

inspiratie voor Pasen

Pasen komt er weer aan! Alvast op zoek naar inspiratie? Wij vinden het altijd gezellig om dingen te knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Hier vind je heel veel leuke ideeën om te knutselen voor Pasen.
Knutselen voor Pasen: de leukste ideeën. Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Een paashaas, paaseieren en nog veel meer leuks. Met gekleurd papier, strijkkralen, pijpenragers, stempels, zoutdeeg, wc rolletjes en andere materialen. Kijk je mee? Easter crafting ideas for kids and parents..
Ook alvast op zoek naar lekkere recepten? Kijk dan hier voor inspiratie voor de paaslunch of paasbrunch.
Recepten voor de paasbrunch en het paasontbijt met kinderen

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...