Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter 

richting het voorjaar

Er is een nieuwe Leuke Update, met heel veel nieuwtjes, musthaves en hotspots die je niet wil missen. Daarnaast deel ik alvast tips voor de voorjaarsvakantie.
De Leuke Update #27 | nieuwtjes, musthaves en hotspots voor kids

uitjes en vakantie

Binnenkort gaat de rechtstreekse trein naar Londen rijden, duurzaam én net zo snel als het vliegtuig. Om dat te vieren mocht ik alvast een proefrit maken met deze trein, voor een dagje Londen! Ik schreef een reisverslag met alle info over de snelle trein en een paar hele leuke tips in Londen.

Met kleine meis ging ik bling bling kijken in de Hermitage. Daar is namelijk de expositie "Juwelen! Schitteren aan het Russische Hof". Na de Hermitage gingen we naar de lunchplek ernaast: Dignita de Hoftuin, echt een aanrader. Tot slot natuurlijk even winkelen in de Utrechtsestraat.

Wat een toffe Scandinavische stad is Odense! Het is een hippe Scandinavische stad, met een geschiedenis vol sprookjes.
Met de trein naar Londen: zo snel en comfortabel ben je er vanaf nu
Amsterdam met kinderen: museum de Hermitage en lunchplek de Hoftuin
Sproojesstad Odense met kinderen

boeken, apps en films

In bioscoop draait een nieuwe kinderfilm: Kruimeltje en De Strijd om de Goudmijn. Over het voormalige straatschoffie dat het niet kan laten om weer de straat op te gaan. Een typisch Nederlandse kinderfilm en een dikke aanrader!

Wat een tof boek is dit: Alles is kunst! Het laat zien hoe beroemde kunstenaars werden geïnspireerd en hoe kids met die voorbeelden zelf kunst kunnen maken.

Er zijn heel veel apps voor kleine kinderen. Maar wat zijn nou de leukste? Ik maakte een lijstje met de leukste apps voor kleintjes.
Kinderfilm: Kruimeltje en De Strijd om de Goudmijn nu in de bioscoop
Twee boeken waarmee kinderen over kunst leren én het zelf maken 
Apps voor kleine kinderen: baby, peuter en kleuter op tablet en smartphone

speelgoed

Kinderen vinden het super leuk om met een kinderkeukentje te spelen. Er zijn hele leuke te koop, maar je kunt een keukentje ook zelf maken. Of kopen en een beetje pimpen. Ik laat je mooie kinderkeukentjes zien, zelfgemaakt en zelfgekocht.
De leukste kinderkeukentjes, zelf gemaakt of gekocht

valentijnsdag

Met Valentijnsdag knutselen we altijd wat leuks, vanzelfsprekend in de vorm van een hartje. Dit jaar maakten we alvast deze hartjes hanger voor Valentijnsdag. Zoek je nog meer leuke tips? Hier vind je heel veel leuke knutselideeën voor Valentijnsdag bij elkaar.

De kinderen zijn óók altijd op zoek naar een smoes om koekjes te bakken en te versieren. Daar is Valentijnsdag natuurlijk een hele goede reden voor! Bijvoorbeeld in de vorm van vrolijk versierde rode en roze koekjes. Ook leuk: een hartjestaart.

Ben je op zoek naar een cadeau voor je grote liefde? Ik maakte een lijstje met leuke cadeaus voor Valentijnsdag.
Hartje van wol voor Valentijnsdag knutselen 6
Cadeau ideeën voor Valentijnsdag

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...