Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter 

Tips voor thuis

De scholen gaan weer open, maar kinderen zijn de komende tijd nog steeds ontzettend veel thuis. Daarom laat ik jullie in de Leuke Update #30 weer heel veel tips voor thuis zien. Maar natuurlijk zijn er ook weer nieuwtjes en musthaves en voor kids.

Een schutting is nieuw al vaak niet mooi, maar onze verzakte en groen uitgeslagen schutting was echt lelijk. Rechtzetten is geen optie, vervangen is zonde. We hebben overwogen om de hele schutting te verven, maar het is de vraag of de planten tegen de schutting dat overleven. Daarom besloot ik een patroon op de schutting te schilderen.

Wat zijn er veel hartverwarmende initiatieven in deze heftige tijd, vaak ook nog door kids verzonnen. Ik maakte een blog waarin ik een aantal van deze acties laat zien, allemaal acties om elkaar te helpen.
De Leuke Update #30 | nieuwtjes en musthaves voor kids
Houten schutting verven en opknappen: een kleurrijke blikvanger in de tuin
Mooie acties om elkaar te helpen, ook voor kinderen

Moederdag

Het is alweer bijna Moederdag en volgende maand ook alweer Vaderdag. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Ik maakte een overzicht met knutseltips en met cadeautips voor moeders en cadeautips voor vaders. Ennuh, doorsturen naar je partner mag natuurlijk ook 😉
De leukste cadeau tips voor vrouwen: wat koop je voor mama?
Moederdag en Vaderdag: ideeën om te knutselen

Knutselen

De lente en zomer bieden volop inspiratie om te knutselen met kinderen. Vlinders, lieveheersbeestjes en vogels spreken tot de fantasie om na te maken. Bloemen kun je namaken, maar je kunt er ook mee knutselen. Ik maakte daarom een overzicht met heel veel leuke knutselideeën voor de lente en de zomer.

Prachtig zijn ze: stoepkrijttekeningen op straat, waarmee kinderen buurtgenoten een hart onder de riem steken. Dit vlinder kunstwerk kwamen we tegen op straat, zo mooi. Stoepkrijttekeningen kunnen echte kunstwerkjes zijn. Een kunstwerkje waar je even van kunt genieten, tot de regen het wegspoelt. Dan is het tijd voor een nieuwe stoepkrijt tekening! Ik verzamelde heel veel mooie ideeën voor stoepkrijt tekeningen.
Stoepkrijt tekeningen maken: toffe tips en ideeën
Lente en zomer knutselen: leuke ideeën voor kinderen

Vakantie enzo

De ene kan niet wachten om weer op vakantie te gaan, de ander is van plan deze zomer een staycation te houden. Op Instagram vroeg ik wat jullie plannen zijn. Tot nu zegt een kleine zestig procent deze zomer op vakantie te willen gaan, de rest zegt thuis te willen blijven. Grappig, mijn artikelen over kindvriendelijke campings in Nederland en vakantiehuisjes in Nederland worden opeens heel veel gelezen door jullie 😊

Over staycation gesproken. Sommige kinderen moeten alweer schoolwerk doen, maar veel kinderen hebben nog meivakantie. Met deze tips maak je er samen een een leuke staycation van.
Kamperen met kinderen 101 idyllische kindvriendelijke campings in Nederland
Staycation meivakantie: tips voor een leuke vakantie thuis met kinderen
De leukste nieuwe kinderfilms van de afgelopen jaren

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...