Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter 

Knutselen met kids

In de herfst knutselen we weer lekker vaak. Ik krijg vaak de vraag wat wij gebruiken om mee te knutselen. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wil. Deze knutselspullen voor kinderen vinden wij fijn.

Na een weekje strand hadden de kids een enorme verzameling schelpen. In dit artikel deel ik onze ideeën om te knutselen met schelpen.

Zo langzamerhand beginnen de kinderen ook steeds meer herfstmaterialen te verzamelen. Tijd dus voor herfst-knutsel-ideeën.
Welke knutselspullen zijn leuk voor kinderen? Dit zijn onze favorieten
Knutselen met schelpen: ideeën als je met kinderen naar het strand gaat
Herfst knutsels: samen met de kinderen knutselen als het buiten kouder wordt

Wonen met kids

Door de combinatie van hout, blauw, rood en geel is de kamer van zoonlief enorm retro geworden. Kom je binnenkijken in deze retro jongenskamer?

Ik word zo blij van onze tuin! We proberen te zorgen dat er ieder seizoen groen en bloei is. En natuurlijk een fijne speelplek voor de kids en relaxplek voor ons. Ik zette al onze tips voor een kindvriendelijke, kleurrijke en groenblijvende tuin op een rijtje.

Oh ja en in de Leuke Update zie je het nieuwe bed van kleine meis, maar ook heel veel inspiratie voor het nieuwe schooljaar. Waaronder een heel leuk nieuwtje over Ikea en LEGO.
Kinderkamer inspiratie: retro jongenskamer met hout, blauw, rood en geel
Tips voor een kindvriendelijke, kleurrijke en groenblijvende tuin
De Leuke Update #33 | nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids

Uitjes met kids

De laatste tijd bezochten we twee leuke pannenkoekenrestaurants met een speeltuin. In Zeeland gingen we naar Pannekoekenmolen de Graanhalm en in Flevoland naar Smullen & Spelen.

Vorig jaar gingen we al eens naar binnen in het Watermuseum in Arnhem, dit keer gingen we er buitenspelen. Zo’n waterspeeltuin is sowieso altijd een succes bij onze kids. Maar kleine waterbeestjes eerst in een schepnet vangen en vervolgens in een loep-potje onderzoeken vonden ze ook fascinerend! Oh ja en er is ook een fijn terras.
Smullen en Spelen in Almere: kindvriendelijk restaurant met grote speeltuin
Watermuseum: technisch museum voor nieuwsgierige kinderen in Arnhem
Kindvriendelijk restaurant Schouwen-Duiveland: Pannekoekenmolen de Graanhalm in Burgh Haamstede

Herfst met kids

Op sommige dagen is het al herfst. Tijd voor vrolijke regenkleding dus. Ik maakte een lijstje met kleurrijke regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen.

Hebben jullie al een winterjas uitgezocht voor de kids? Dochterlief heeft al een nieuwe uitgekozen. Voor zoonlief heb ik nog geen keuze gemaakt, maar al wel leuke gezien. Ik maakte een lijstje met mooie winterjassen voor jongens en meisjes. Met tips waar je op kunt letten bij je keuze.
De leukste winterjassen voor meisjes en jongens + hier let je op
Hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen

Eten met kids

Aan het begin van het nieuwe schooljaar ben ik altijd extra bezig met gezond eten. Ik ben niet de enige, Jildert testte twee fijne vega kookboeken.

We zitten weer helemaal in het school ritme. De kids zijn blij met hun toffe nieuwe broodtrommel. En ik ben alvast aan het nadenken over een leuke traktatie, dus ik maakte een lijstje met Corona proof traktatie ideeën.
Vegetarische en vegan kookboeken voor gezinnen
Toffe lunchboxen en drinkflessen voor kinderen: klaar voor school
Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...