Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter 

herfst!

Even leek de zomer eindeloos te duren, maar nu is de herfst toch echt begonnen. Eigenlijk vind ik het ook wel weer heel fijn om gezellig thuis te cocoonen. En als het zonnetje doorbreekt gaan we lekker naar buiten. In de Leuke Update #34 vind je heel veel inspiratie voor de herfst en de herfstvakantie, voor binnen en buiten. Maar natuurlijk ook weer allerlei nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
De Leuke Update #34 | nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids

kinderboekenweek

Het is weer tijd voor de Kinderboekenweek! Dit jaar met mijn favoriete thema: EN TOEN? Gelukkig zijn de kids ook allebei gek op geschiedenis. Daarom maakte ik een overzicht met onze favoriete kinderboeken over geschiedenis.

Is je kind gek op geschiedenis en feitjes, dan is dit nieuwe boek een must. Tijdlijn van alles is een encyclopedie annex geschiedenis boek voor kinderen. Hier vertel ik er meer over.
Kinderboeken over geschiedenis: onze favoriete titels
tijdlijn van alles

Tijd voor warme kleding

Wij zijn klaar voor de winter, met voor beide kids een jas van gerecycled polyester. Ik maakte een lijstje met winterjassen voor meisjes en jongens. En met tips waar je op kunt letten bij je keuze.

Good old Dr. Martens! Ooit waren het degelijke schoenen voor oude dames, maar ze zijn al heel lang hip. Kleine meis vindt ze ook fantastisch, zeker in deze roze glitter, maar ze zijn er ook voor jongens.
De leukste winterjassen voor meisjes en jongens + hier let je op
roze Dr. Martens kinderschoenen voor meisjes

Herfst uitjes

Het wordt kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Bovendien kun je met een goede regenjas ook op mindere dagen leuke dingen doen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen.

Een typisch herfst uitje: fruit plukken in een boomgaard. We gingen dit jaar al fruitplukken in de Fruittuin van West. Woon je niet in de buurt van Amsterdam, dan is is dit een fijn lijstje met plekken voor jaarlijkse fruitpluk.

Een pannenkoekenhuis is een ideale plek om te eten met kinderen. Daarom maakte ik een lijstje met pannenkoekenhuizen in heel Nederland, bijna allemaal met een leuke speeltuin.
Herfst uitjes voor kinderen: tips om lekker samen naar buiten te gaan
Boerderij in Amsterdam: fruit plukken bij de Fruittuin van West
Pannenkoekenhuis met speeltuin: 50 kindvriendelijke restaurants

Knutselen met kids

Nu de herfst is begonnen krijgen we zin om het huis te versieren. Gezellig samen met de kinderen herfst decoratie knutselen. Wil je ook aan de slag? In dit artikel vind je leuke herfst decoratie ideeën om zelf te maken.

Wat een tof kleurboek annex doeboek! Bij deze boeken maak je alles in je favoriete kleur. In ons geval Maak dit boek roze en Maak dit boek geel.

Veters leren strikken is iets waar veel kinderen en ouders tegenop zien. Met dropveters en andere snoepveters wordt het voor kinderen leuk.
Herfst decoratie knutselen: leuke ideeën om zelf te maken
maak dit boek
Veters leren strikken: met dropveters wordt het leuk voor kinderen

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...