Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

tijd voor de lente

Wat hebben we zin in het voorjaar! Daarom staat de Leuke Update #38 vol lente tips. Coronaproof lente uitjes, boeken voor de lente en lenteknutsels. Maar natuurlijk ook allerlei andere nieuwtjes, ideeën en musthaves.
De Leuke Update #38 | nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids | vol lente tips en kindvriendelijke buiten uitjes
Albert Heijn heeft weer moestuintjes om te sparen! Dat is natuurlijk extra leuk in een jaar dat we veel thuis zijn. Vind je het lastig om de moestuintjes te laten groeien? Met deze tips zorg je dat de plantjes dit jaar opkomen én blijven leven.
AH moestuintjes laten groeien: zo zorg je dat ze het dit jaar beter doen
In het voorjaar krijg ik net zoals veel anderen zin om de boel wat netter te maken. Maar hoe houd je de koelkast netjes en schoon? Met deze tips voor een koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden.
Koelkast organizing systeem: zo hou je het netjes en schoon
De lente en zomer bieden volop inspiratie om te knutselen met kinderen. Vlinders, lieveheersbeestjes en vogels spreken tot de fantasie om na te maken. Bloemen kun je namaken, maar je kunt er ook mee knutselen. In dit artikel vind je leuke lenteknutsels.
Lente en zomer knutselen: leuke ideeën voor kinderen

spelen met kids

Er is een toffe nieuwe game voor jongens en meisjes. Van Square Enix, ontworpen door de makers van Sonic the Hedgehog. Hierbij loop je door een sprookjesachtige fantasiewereld. Het spel is er voor onder andere Switch, PlayStation en Xbox. Dennis en de kids testten de game en maakten een review van over Balan Wonderworld.
Nieuwe game: Balan Wonderworld voor Switch, PlayStation en Xbox
Kleine meis heeft niet zo’n grote kamer, maar we wilden toch een mooie plek maken voor al haar speelgoed. Daarom maakten we een speelgoedkast met een LEGO tafel, kinderkeuken en Barbie huis. Zo blijft haar kamer makkelijker opgeruimd en kan ze altijd met haar speelgoed spelen.
Ikea hack: DIY speelgoedkast met LEGO tafel, kinderkeuken en Barbie huis

verjaardag vieren

Kleine meis was jarig, dus ons huis hing vol slingers. Er zijn zulke mooie slingers te koop! Leuk voor verjaardagen, maar ook om het hele jaar in de kinderkamer. Ik verzamelde de leukste slingers en vlaggetjes, voor zowel binnen als buiten.
De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten
Kleine meis is al voor de tweede keer jarig in een tijd dat je nauwelijks bezoek mag ontvangen. Dan mag er wel wat extra versiering komen. Samen met kleine man maakte ik een vlaggetjes slinger van strijkkralen voor haar. Een grote hit, ze vindt ze fantastisch. De taart is een cheesecake, maar dan een iets gezondere variant.
Vlaggetjes slinger van strijkkralen en recept voor verjaardagstaart. Birthday cake recipe and hama bead bunting.

vakantie met kids

Kamperen met kinderen is fantastisch, maar naarmate ze ouder worden is het moeilijker om een leuke plek te vinden. Daarom maakte ik een overzicht met heel veel tienercampings in Nederland. Campings die leuk zijn voor tieners, maar ook voor hun ouders.
101 camping tips voor tieners in Nederland, die ook leuk zijn voor ouders

Koningsdag

Koningsdag komt er weer aan! Dit jaar mag er minder dan normaal. Tijd dus voor leuke dingen voor thuis, zoals deze oranje recepten voor Koningsdag. In dit artikel vind je zowel hartige als zoete Koningsdag recepten, allemaal leuk voor kinderen.
Oranje recepten voor Koningsdag: hartige en zoete ideeën voor kinderen
Ook leuk: wat knutselen voor Koningsdag. We bedachten toffe knutselwerkjes met papier, wc rollen, pijpenragers, strijkkralen en stoepkrijt. Kijk je mee?
Knutselen voor Koningsdag en Oranje

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...