De leukste hippe tweedehands kinderkledingbeurzen in april


In het najaar schreef ik over tweedehands kinderkledingbeurzen en hoe ik de fascinatie voor tweedehands juweeltjes van mijn moeder heb overgenomen, dat artikel werd massaal door jullie gedeeld op Facebook en Twitter. Ik ben zo te zien niet de enige die gek is op speuren naar leuke kinderkleding. Ook dit voorjaar zijn er weer allerlei leuke markten, waarvan vaak een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Tijd dus om voorjaarskleding te shoppen en dit weekend zijn er veel markten.

Weet jij een leuke hippe beurs? Laat het onder aan dit bericht weten!

Een selectie van de leukste markten:
*5 en 6 april is het Lieveheersbeursje in Delft.
*5 en 12 april is kinderkleding- en speelgoedbeurs De Beurs in Hoogezand.
*6 april is kinderkledingbeurs Leidsche Rijn in Utrecht, met kinderkleding en speelgoed.
*6 april is kinderkledingbeurs de Schatkist in Castricum.
*6 april is Kinderkledingbeurs Zierikzee.
*6 april is kledingbeurs Retro Kids Schuytgraaf in Arnhem.
*6 en 7 april is M2Fase op IJburg in Amsterdam, een markt voor mooie vintage kinderkleding, in de najaarseditie heb ik er heel veel leuke dingen gevonden.
*6 en 7 april is de vlooienmarkt in de IJ-Hallen in Amsterdam, met heel veel spullen waaronder kinderkleding.
*7 april is kinderkledingbeurs Sonsbeekkids in Arnhem.
*13 april Tigamode kinderkledingbeurs in Damwoude.
*20 april is de Imps & Elfs 2e hands kledingmarkt, met alleen maar tweedehands kleding van het bekende merk.
*20 april By Buuf kinderkledingbeurs in De Westereen.
*21 april is de maandelijkse kofferbakmarkt van Blijburg in Amsterdam, met altijd veel kinderkleding en speelgoed. Na het shoppen nog lekker even naar strand Blijburg.
*24 april is 2dehands kinderkledingbeurs Haarlem .

Nog veel meer markten voor tweedehands kinderkleding vind je op Kinderkledingbeurs.nl. Ook vind je veel markten op Meuk is Leuk, alleen de naam vind ik al fantastisch. Andere beurzen de rest van het jaar: de Jippiebeurs in Zeist, de Bennekomse Beurzen.

Op Leuk met kids vind je van alles voor ouders en kids: inspiratie voor wonen en kinderkamers, zelf dingen maken, koken, shoppen, speelgoed, kinderkleding, muziek, media, uitjes, vakantie en nog veel meer! Wil je via Facebook, Twitter of email op de hoogte blijven van de berichten op dit blog? Klik dan hier.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Cathelijne

Add your Biographical Info and they will appear here.

5 reacties
Carine Bijlmakers

4 april is de tweedehands kledingbeurs van Ratjetoe in Roermond, De Velderie, Prins Bernhardstraat 1. Beurs geopend van 10 uur tot 12.30

Carine Bijlmakers

11 april is de kledingbeurs van Ratjetoe in Beegden, Gemeenschapshuis ‘t Leuke, Leukenstraat 6. Beurs geopend van 12.30 uur tot 14.30 uur.

Speelotheek de Santenkraam

10 oktober is de 2 jaarlijkse 2dehands kinderkleding en speelgoedbeurs Beurs Bavel, cultureel centrum ‘t Klooster, Jack van Gilsplein 1.
Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u 2 de hands winter kinderkleding en speelgoed van goede kwaliteit kopen. De beurs biedt een ruim aanbod aan kinderkleding in de maten 86 t/m 176.
De kleding is overzichtelijk ingedeeld en op maat en soort gesorteerd. Ook is er volop speelgoed op de beurs zoals spellen, puzzels en speelgoed.
De toegang is gratis!
Betalen kan alleen contant en met bankbiljetten kleiner dan € 50,

Altenieuw

Zaterdag 12 maart van 10:30 tot 12:00 is er een 2ehands kinderkleding-en speelgoedbeurs in Arnhem Noord in Cranevelt.
Een aparte ruimte voor kleding en een aparte ruimte voor speelgoed en spullen.
Volop merkkleding en mooie spullen te koop.
http://www.altenieuw.nl ook op Facebook (altenieuw)

Kleding- en speelgoedbeurs Sint-Michielsgestel

Zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 15.00 uur is er een Tweedehands kleding- en Speelgoedbeurs in het Wijkplein aan de Irenestraat 2 in Sint-Michielsgestel.
Voor en door particulieren. Tevens mogen er door hobbyisten eigengemaakte kleding en accessoires aangeboden worden. Huur tafel €5, huur plaats voor een zelf meegebracht kledingrek €2,50. Info en aanmelden op beurs@wijkpleingestel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.