Festival dit weekend: Gezelligheid aan de Bosbaan


Er lijkt geen einde te komen aan het lekkere weer. Prima weekend voor een festival en dit weekend is er Gezelligheid aan de Bosbaan op de grens van Amsterdam en Amstelveen, op 30 en 31 augustus en 1 september.
20130830-161019.jpg
Met veel leuke dingen voor ouders en kinderen: drakenbootraces, kindertheater, muziek, springkussen, rijdende keukens, een draaimolen en nog veel meer. Fijn weekend!!
20130830-161030.jpg

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.