Gastartikelen


Deze pagina is verplaatst, lees hier snel verder.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

1 Comment
Lisette Lubbers

Verjaardagsidee voor een uitnodiging van een 1 jarige jop!

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal. De kleine krijgt een prachtig versierde taart speciaal op maat gemaakt. Tijdens de cake smash fotoshoot worden er foto’s gemaakt waarbij de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen! In de tussentijd worden er gave foto’s gefotografeerd. Uniek verjaardagskaartje en leuk voor kinderen vaneen leeftijd tot 1 jaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.