Leuk houten speelgoed bij de Hema en Ikea


Houten speelgoed heeft de naam ontzettend duur te zijn. Dat is het vaak ook wel, maar gelukkig zijn er ook de Hema en de Ikea.

Hema heeft veel houten speelgoed. Er zijn heel veel dingen die met koken te maken hebben: een houten keuken en een winkeltje, keukenspulletjes en kratjes met etenswaren. Ook zijn er heel veel poppenspullen: een poppenwagen, maar ook een poppenstoel, poppenbed en een droogrek. Verder is er een treinbaan, een garage en een gereedschapset.

Ikea heeft ook ontzettend veel leuk houten speelgoed. Natuurlijk ook treinbanen, maar ook auto’s en een blokkendoos. Verder een werkbank (leuk met die gereedsschapsset van de Hema) en een speelgoedtimmerset (hè gezellig, dat getimmer naast je), een knikkerbaan en een telraam. Erg leuk vind ik ook het krijtbord. Nu eens even kijken wanneer zoonlief eigenlijk oud genoeg is voor dit soort speelgoed…

Op Leuk met kids vind je van alles voor ouders en kids: inspiratie voor wonen en kinderkamers, zelf dingen maken, koken, shoppen, speelgoed, kinderkleding, muziek, media, uitjes, vakantie en nog veel meer! Wil je via Facebook, Twitter of email op de hoogte blijven van de berichten op dit blog? Klik dan hier.


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.