Leuke uitjes met kids

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Vandaag een gastschrijver: Linda Jansen van Uit met korting, een site met korting op allerlei uitjes.

“Of je nu een verjaardagsfeestje buitenshuis wilt vieren of gewoon een dagje weg wilt met het hele gezin, iets passends vinden is lastig. Of de kinderen zijn te klein om in attracties te mogen of de oudere kids vinden het maar kinderachtig.

Bij Speelstad Oranje in Drenthe is voor jong en oud wat te doen. Neem plaats in de botsauto’s of ga in de stoere achtbaan. Wil je het liever wat rustiger aan doen met de kleinsten? Neem plaats in het treintje of op de draaimolen. De kids kunnen ook even heel rustig spelen in de zandbak of van een glijbaan af, zittend op een juten zak. Voor pasgeboren baby’s is er voldoende ruimte om te verschonen en bovendien kunnen flesjes opgewarmd worden bij elk horecapunt.

Voor kinderen is het eigenlijk nooit te vroeg om mee te gaan op een leuk uitstapje. Neem bijvoorbeeld de dierentuin. Hier kijken ze ongetwijfeld hun ogen uit en zijn ze onder de indruk van allerlei geluiden. Een mooie dierentuin om je kleine voor het eerst mee naar toe te nemen is Dierenpark Emmen. Hier begeven jullie je tussen alle dieren. Natuurlijk zitten de meeste dieren wel op veilige afstand, maar ze lijken heel dichtbij te zijn. Je oudere kids beleven een te gekke dag met allerlei leuke activiteiten in het dierenpark. Zij spelen in de speeltuin of kijken naar de dieren terwijl jij geniet van een kopje koffie bij een van de horecagelegenheden. Wanneer je je pasgeboren kindje bij je hebt zijn er voldoende gelegenheden waar je borstvoeding geeft en de kleine verschoont.

Wil je liever wat actievers doen met je kids? Moeten ze echt even de energie kwijt en wil jij ondertussen gewoon lekker rustig een boek lezen en koffie of thee drinken? Dat kan bij een van de Ballorig-vestigingen. Of je nu in het noorden van het land woont of in het westen, van Heerenveen tot Zaandam vind je vestigingen van Ballorig. Natuurlijk is Ballorig ook heel geschikt voor kinderfeestjes en familiedagen. Veel plezier met het eerste dagje uit met je kleintjes!”

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.