Nieuwe website: Amsterdam met kids, met alles wat je wil weten overzichtelijk op een rijtje


Leuk met kids heeft er een zusje bij: Amsterdam met kids! Mijn artikel over Amsterdam werd zo lang dat ik besloten heb er een aparte site van te maken, waar je nu alles overzichtelijk op een rijtje vindt. Denk aan musea, speeltuinen, parken, zwemplekken, actieve uitjes, kinderboerderijen, winkels, restaurants, kinderfeestjes en nog veel meer in Amsterdam voor gezinnen met kids. De informatie is zowel voor bezoekers als voor locals.

Je kunt de informatie op verschillende manieren bekijken. Voor alle wijken heb ik een aparte pagina gemaakt. Daarnaast zijn er aparte kopjes voor vervoer, slapen, restaurants, musea, kinderspeeltuinen, actieve uitjes, feestjes, festivals en boeken. Binnenkort komen daar nog meer leuke pagina’s bij.

Nieuwe website: Amsterdam met kids, musea, speeltuinen, parken, zwemplekken, actieve uitjes, kinderboerderijen, winkels, restaurants en nog veel meer in Amsterdam voor gezinnen met kids

Ik woon al meer dan twintig jaar in Amsterdam en ben gek op de stad. Ooit had ik als student een bijbaantje als fietsgids en mijn liefde voor Amsterdam is altijd gebleven. Ik laat onze stad graag aan de kinderen zien, maar wel op een manier die bij hun past. Als we een stad bezoeken, zorgen we altijd dat de kinderen regelmatig even lekker kunnen spelen, behalve de highlights vind je dus ook heel veel plekken om te spelen op deze website. Kom je ook kijken op Amsterdam met kids?

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.