Tip: gratis e-book met recepten van De Kinderkookshop

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Je kent De Kinderkookshop misschien wel van de leuke gastartikelen die Anouk schrijft voor Leuk Met Kids, vol met lekkere recepten voor het hele gezin. Anouk heeft ook een mooi kookboek geschreven, een e-book dat je gratis kunt downloaden bij De Kinderkookshop. Super handig om op te slaan op je smartphone of tablet, zodat je je altijd lekkere recepten bij je hebt!

kookboek Kinderkookshop

Het e-book staat vol met lekkere recepten in de thema’s lekker op een stokje, hartige taartjes, rijst en risotto, verstopte groente, De 4 P’s (hieronder zie je wat dat zoal is!), smakelijke smulsoepen, koek, cake en taart, leuke traktaties, vrolijke paasrecepten, recepten voor Sint & Piet en feestelijke kerstrecepten. Deze Parmezaans kip met tomatensaus gaan wij als eerste proberen.

kookboek Kinderkookshop

Je kunt het e-book gratis downloaden als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van De Kinderkookshop. Bijkomend voordeel: je ontvangt regelmatig de leuke nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.