Website waar alleenstaande moeders elkaar ontmoeten

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Vanaf haar zwangerschap stond Myra er alleen voor. Zo voelde ze zich vaak ook, alleen. En dat terwijl er een half miljoen alleenstaande moeders in Nederland wonen. Zoveel moeders die er veelal alleen voor staan en toch was er geen website waar al die alleenstaande moeders samen konden komen. Daar moest verandering in komen vond Myra. Daarom richtte zijn vorig jaar een Facebook Community op en dit voorjaar een blogsite, waar meer dan 30 alleenstaande moeders voor bloggen. Door het lezen van blogs vinden alleenstaande moeders (h)erkenning, raken ze geïnspireerd en zien ze dat ze niet de enige zijn in de wereld in hun situatie.

Website waar alleenstaande moeders elkaar kunnen ontmoeten

Maar Myra wilde alleenstaande moeders meer bieden, vertelt ze: “Want wat nou als je al die moeders met elkaar in contact zou kunnen brengen, dan zouden ze er ook voor elkaar kunnen zijn. Ze zouden hun vangnet kunnen verbreden, vriendschappen kunnen sluiten, met elkaar kunnen praten over uitdagingen in bijvoorbeeld het ouderschap, de relatie met hun ex en financiële of juridische zaken en meer. Daarom lanceerde ik met Happy Sinlge Moms een unieke ontmoetingssite, waar alleenstaande moeders & alleenstaande zwangere vrouwen op een makkelijke manier met elkaar in contact kunnen komen. Zo hoeft geen enkele alleenstaande moeder er meer alleen voor te staan!” Is het iets voor jou, kijk dan eens op Happy Single Moms.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.