Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

nieuwe blogs

Wat een ontdekking: Schoonhoven. Vestingstadje aan de Lek, vol mooie oude huisjes. Maar ook de Zilverstad van Nederland, dus je kunt hier edelsmeden aan het werk zien en zelf aan de slag. En er zijn ook veel toffe winkeltjes en restaurantjes. Plus een camping, zwembad en speeltuinen. Bovendien zit je zo in de polder van de Krimpenerwaard. Tijd voor een blog met tips in Schoonhoven.
Schoonhoven met kinderen: 10 tips in de vestingstad én zilverstad. Nederland heeft zo veel leuke stadjes die de meeste mensen nog niet ontdekt hebben. Schoonhoven is zo'n mooi oud stadje, deze vestingstad is de zilverstad van Nederland. Met een mooi oud centrum en heel veel leuke adresjes. Ik deel de leukste tips in Schoonhoven met kinderen.
Onze kids vinden het super gezellig om samen te borrelen, met fijne hapjes en drankjes natuurlijk. Dus ben ik altijd op zoek naar feestelijke drankjes voor het hele gezin. Op mijn blog verzamel ik daarom onze favoriete recepten voor alcoholvrije mocktails.
Recepten alcoholvrije mocktail drankjes voor ouders én kinderen. Onze kids vinden het super gezellig om samen te borrelen, met fijne hapjes en drankjes. Dus ben ik altijd op zoek naar lekkere en feestelijke borrel drankjes voor het hele gezin. Dit zijn onze favoriete recepten voor alcoholvrije mocktail drankjes voor ouders én kinderen.
Wat zijn er toch veel leuke podcasts! Zoek jij een fijne podcast? Dit vind ik de leukste en beste podcasts van 2023.
De leukste en beste podcasts van 2023. Wat zijn er toch veel leuke podcasts! Zoek jij fijne podcasts? Dit vind ik de leukste en beste podcasts van 2023.
Ben je op zoek naar een spectaculaire verjaardagstaart die je makkelijk kunt maken? Dan is het ideaal om een dripcake te versieren. Daarom laat ik leuke voorbeelden zien, gemaakt met de HEMA dripcake.
Dripcake versieren: leuke ideeën voor een verjaardagstaart. Ben je op zoek naar een spectaculaire verjaardagstaart die je makkelijk kunt maken? Dan is het ideaal om een dripcake te versieren. Daarom laat ik leuke voorbeelden zien, gemaakt met de HEMA dripcake.
Wat is het heerlijk om de natuur in te gaan met kinderen en tieners en er zijn zo veel leuke uitjes! We maakten een lijst met natuur uitjes voor kinderen en tieners, zoals een blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos.
101 natuur uitjes met kinderen en tieners: blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos. Wat is heerlijk om de natuur in te gaan met kinderen en tieners en er zijn zo veel leuke uitjes! In deze blog vind je zulke uitjes met kinderen. We verzamelen de fijnste uitjes in heel Nederland. Dit is Jeugdland in Amsterdam Oost in Noord Holland.
In de zomer is een BBQ met de kinderen zo gezellig! In deze blog vind je lekkere recepten voor een BBQ met kinderen en een handige boodschappenlijst.
BBQ met kinderen: lekkere recepten en boodschappenlijst. In de zomer is een BBQ zo gezellig! Maar hoe krijg je een beetje variatie én hou je het gezond? In deze blog vind je lekkere recepten voor een BBQ met kinderen en een handige boodschappenlijst. 
Verzamelen jullie ook de roofdieren van de HEMA spaaractie? Bekijk dan onze HEMA roofdieren knutsel ideeën.
HEMA roofdieren spaaractie: kijkdoos knutselen en stopmotion film. De roofdieren spaaractie van HEMA heb je vast al gezien. Maar weet je dat je met de roofdieren uit de HEMA spaaractie ook hele leuke dingen kunt knutselen? Wij knutselen eerst een mooie kijkdoos. Daarna maken we stopmotion filmpjes met de kijkdoos. Ik laat je zien hoe we dat doen.
Het is alweer bijna Moederdag en Vaderdag, dus wij gingen aan de slag met toffe ideeën om te knutselen. Bekijk ze hier.
Moederdag en Vaderdag: ideeën om te knutselen. Het is alweer bijna Moederdag en Vaderdag, dus wij gingen aan de slag met toffe ideeën om te knutselen. Want een leuk knutselwerkje is natuurlijk het allerleukste cadeau voor papa en mama.

nog meer leuks

Ken je Kunstmuseum Den Haag al? Je vindt hier natuurlijk de Wonderkamers. Met een museum tablet ontdek je er op een speelse manier kunst. Maar er is ook een indrukwekkende vaste collectie moderne kunst, zoals van Mondriaan. En je kunt er op dit moment nog werken van Esscher bekijken. Hier lees je er meer over of bekijk al onze museum tips.

Er is een nieuw boek van Vos en Haas voor kleuters en peuters! In Vos en Haas Aa Bee See maken ze kennis met de letters van het alfabet. Hier vertel ik er meer over.
Wij zijn fan van Vos en Haas. Voor peuters en kleuters is er een leuk kartonboek: Vos en Haas Aa Bee See. Hierin maken ze kennis met de letters van het alfabet. Iedere letter heeft een leuk speels rijmpje en een mooie tekening.
Pffff we waren de afgelopen tijd weer aan de beurt hoor, wat een ellende zijn die luizen toch... Gelukkig heb ik mijn eigen lijstje met tips tegen luizen 😂
Op zoek naar leuke uitjes voor de komende weekenden? Kijk dan even in de Leuk met kids agenda.

Bijvoorbeeld Kidsstock, de kids versie van Boothstock. Met een van de laatste kinderoptredens van VOF de Kunst. Sommige dj's treden hier met hun kind op, wat het extra leuk maakt. Maar er is ook een Nintendo corner, circus, verhalencaravaan, knutselen en meer.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. 11 juni is in Rotterdam Kidsstock in het Kralingse Bos, de kids versie van Boothstock, met allerlei artiesten. Zo is hier een van de laatste kinderoptredens van VOF de Kunst. Sommige dj's treden hier met hun kind op, wat het extra leuk maakt. Maar er is ook een Nintendo corner, circus, verhalencaravaan, knutselen en meer.
Wat een leuke plek: Terrasmus in het Erasmuspark in Amsterdam West. Het ligt naast de speeltuin aan de kant van de Mercatorstraat. Op mijn Leuk met kids Instagram vertel ik er meer over.

Bekijk hier onze lijst met kids restaurants en koffietentjes in Amsterdam.
Een rondje Jordaan is altijd leuk! Op mijn Amsterdam met kids Instagram deel ik naast dit Karthuizerhofje ook een fijne koffieplek en een leuke speeltuin. Fijn voor een wandeling door deze buurt.

Bekijk alle tips in Amsterdam.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...