Leuk met kids blog

★ tips voor de zomervakantie ★

De regio midden en zuid hebben inmiddels al zomervakantie. Bij ons in de regio noord begint de zomervakantie pas over een weekje, maar het vakantiegevoel is al begonnen. Dat komt natuurlijk ook door dat lekkere weer, zodat we veel kunnen zwemmen. En op mijn blog is het natuurlijk ook al zomervakantie!
pinterest instagram facebook 
We hebben natuurlijk weer een bucketlist gemaakt! Vol activiteiten voor kids, om te doen in de zomervakantie. Bekijk de zomervakantie bucketlist.
Onze zomer bucketlist: leuke zomervakantie activiteiten voor kinderen. Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kinderen, om te doen in en rond de zomervakantie. Ook dit jaar maakten een lijst met leuke ideeën om deze vakantie te doen. Met ideeën voor peuters, kleuters, grotere kinderen en tieners. En voor mooi weer, maar ook voor slecht weer.
Het is traditie bij ons: een klein cadeautje aan het begin van de vakantie. Een cadeautje voor op de bestemming of iets voor tijdens de reis als we ver weg gaan. Zoek je ook een leuk vakantie cadeautje? Ik maakte op mijn blog een vakantie cadeau lijstje met ideeën voor onderweg en voor op vakantie
Vakantie cadeautjes voor kinderen – voor onderweg en op vakantie. Lang in de auto of het vliegtuig zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen. Maar een van deze vakantie cadeautjes voor onderweg, is ook een leuke verrassing voor kinderen. Met veel van deze cadeaus kun je de kinderen onderweg vermaken, met andere kunnen ze zich tijdens de vakantie vermaken.
We zijn al voor de echte zomervakantie gestart met een leuk zomervakantie uitje. Iedere zomervakantie zijn in dierentuin Artis in Amsterdam de Zoomeravonden. Met picknick, livemuziek en meer. Ik ging er met dochterlief heen, kijk je mee?
Zoomeravonden in Artis Amsterdam: leuk zomervakantie uitje. Iedere zomervakantie zijn in dierentuin Artis in Amsterdam de Zoomeravonden, een leuk uitje met kinderen. Met picknick, livemuziek en meer. Ik ging er met dochterlief heen, kijk je mee?
Roos ging dit jaar op vakantie in de buurt van het Meer van Ohrid. Ze vertelt je alles over dit deel van Noord Macedonië, een bijzondere en betaalbare vakantieplek. Kijk mee in Noord Macedonië.
Het Meer van Ohrid in Noord Macedonië met kinderen en tieners. Roos, Bas en zoon Taik gingen dit jaar op vakantie in de buurt van het Meer van Ohrid. Ze vertelt je alles over dit deel van Noord Macedonië, een bijzondere plek voor vakantie met kinderen en tieners. Met de stad Ohrid, het Meer van Ohrid, het Prespameer, Nationaal Park Galičica, Struga en rivier de Zwarte Drin.
Het is lekker warm weer, dus wij gingen op zoek naar waterspelletjes voor kinderen. En zoonlief bedacht er ook nog een paar. Voor thuis en op de camping. Bekijk hier alle waterspelletjes.
De leukste waterspelletjes voor kinderen, thuis of op de camping. Het is de komende dagen warm weer, dus wij gingen op zoek naar waterspelletjes voor kinderen. En de kids bedachten er ook nog een paar.
Het is bij ons nog lang geen zomervakantie, maar ik heb wel alvast wat zomerdoeboeken gekocht. Zo'n boek waar de kids eindeloos in kunnen tekenen, puzzelen en lezen. En voor mezelf een zomerboek met lekker veel leesvoer. Zoek jij er ook een? Ik maakte een overzicht met vakantieboeken voor alle leeftijden.
De leukste vakantieboeken en doeboeken voor kinderen en ouders. In de zomer liggen er altijd toffe vakantieboeken en doeboeken voor kinderen in de winkel. Ik zocht daarom de leukste zomerboeken uit voor alle leeftijden: peuter, kleuter, basisschoolkinderen, tieners en voor jezelf.
Hoe leuk is dit? Kay maakte deze fantastische Playmobil speeltafel voor zijn kinderen! Vol creativiteit en prachtige details. Bekijk deze toffe Playmobil tafel.
Playmobil tafel zelf maken: leuke ideeën. Hoe leuk is dit? Een Playmobil tafel of bureau voor de kinderen zelf maken. Kay maakte deze fantastische Playmobil speeltafel voor zijn kinderen, weer eens wat anders dan een LEGO tafel!
De lente en zomer bieden volop inspiratie om te knutselen met kinderen. Daarom vind je hier heel veel ideeën voor lente en zomer knutselen.
Lente en zomer knutselen: leuke ideeën voor kinderen. De lente en zomer bieden volop inspiratie om te knutselen met kinderen. Vlinders, lieveheersbeestjes en vogels spreken tot de fantasie om na te maken. Bloemen kun je namaken, maar je kunt er ook mee knutselen. En het wordt ook weer tijd voor stoepkrijt! Kijk mee voor leuke ideeën om te knutselen, zowel met peuters en kleuters als met oudere kinderen.
We gaan deze zomervakantie lekker veel naar buiten. Dan is deze lijst met buiten uitjes heel handig.
101 buiten uitjes met kinderen en tieners, voor de lente en zomer. Wat is het toch fijn als je lekker naar buiten kunt met je kinderen of tieners. En er zijn zo veel leuke uitjes om te ondernemen met je kids als het mooi weer is. Of als het tenminste droog is en niet koud :-) Ik verzamelde de leukste buiten uitjes met kinderen voor de lente en zomer.
Ben je nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Of een leuke plek op doorreis? Bekijk dan even ons vakantie overzicht, voor heel veel tips.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...