Leuk met kids blog

★ Sinterklaas ideeën ★

Het is bijna zo ver: Sinterklaas komt er aan! En ook al weten beide kids bij ons al een tijdje het grote geheim (je weet wel, over die roze onderbroek van Sinterklaas), toch kijken ze er enorm naar uit.
pinterest instagram facebook 
De leukste Sinterklaas intochten en andere Sint uitjes. We kijken natuurlijk allemaal naar de intocht van Sinterklaas en de Pieten, live of op televisie. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen zijn er nog veel meer leuke intochten en uitjes.
De leukste Sinterklaas intochten en andere Sint uitjes in 2023. We kijken natuurlijk allemaal naar de intocht van Sinterklaas en de Pieten, live of op televisie. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen zijn er nog veel meer leuke intochten en uitjes. Van al die Sinterklaas intochten en andere uitjes in 2023 vind je hier de leukste op een rijtje.
De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Wat koopt Sinterklaas het allerliefst als schoencadeau? Ik vroeg hem om ideeën voor kleine Sinterklaascadeaus.
De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Wat koopt Sinterklaas het allerliefst als schoencadeaus? Ik vroeg hem om ideeën voor kleine Sinterklaascadeaus, van een paar euro tot ongeveer vijftien euro, soms stiekem ietsje meer.
Cadeaus voor pakjesavond. Ook alvast op zoek naar wat grotere cadeaus? Bekijk dan onze cadeautips voor de verschillende leeftijden.
40 leuke knutsel ideeën voor Sint en Piet. Sinterklaas stimuleert altijd enorm om leuke dingen zelf te maken en te knutselen. Op zoek naar ideeën? Hier delen we al onze Sint knutsel inspiratie.
Sinterklaas knutselen: 40 leuke ideeën voor Sint en Piet. Sinterklaas stimuleert altijd enorm om leuke dingen zelf te maken en te knutselen. Van knutselwerkjes voor de kids en lekkere dingen, tot poppetjes, huisjes, schilderijtjes van Sint en Piet en een zelfgemaakte zak van Sinterklaas. Zelfgemaakte knutselwerkjes van je kind zijn misschien wel het leukst. In dit artikel vind je heel veel leuke ideeën om samen te knutselen voor Sinterklaas. 
75 surprise ideeën. Mogen jullie kids op school al surprises maken? Of maak je ze thuis? Bekijk dan onze surprise ideeën.

We hebben ook heel veel leuke kleine surprise cadeau tips.
Sinterklaas surprise maken: 75 leuke ideeën om te knutselen. Het is weer tijd om creatief aan de slag te gaan en Sinterklaas surprises te maken. We verzamelen hier leuke surprise ideeën, zowel makkelijke als ingewikkelde surprises. Grappig, toepasselijk, origineel, er zitten allerlei surprises tussen. Voor kinderen, tieners en volwassenen. Kijk je mee voor inspiratie om een toffe Sinterklaas surprise te knutselen?
De leukste boeken over Sinterklaas. Het is heel gezellig om met de kinderen over Sinterklaas te lezen. Daarom verzamelen Corrien en Maud de leukste boeken. Kijken jullie mee naar onze favoriete Sint boeken?
De leukste boeken over Sinterklaas: liedjesboeken, prentenboeken en boeken voor grote kinderen
Sinterklaas recepten. Krijgen jullie zo rond Sinterklaas ook zo'n zin om te knutselen met eten? Eetbare pietjes, een stoomboot, cadeautjes of een mijter. Of iets moois van pepernoten en ander strooigoed. Hier vind je de leukste Sinterklaas recepten.
Sinterklaas recepten: leuke ideeën om te knutselen met eten 
Andere kinderen helpen om Sinterklaas te vieren. Niet voor iedereen is de Sinterklaastijd makkelijk. Omdat er weinig geld is, of om andere redenen. Daarom zijn er mooie initiatieven, waarmee je andere kinderen met Sinterklaas kunt helpen.
Zo kun je andere kinderen helpen om Sinterklaas te vieren. Niet voor iedereen is de Sinterklaastijd makkelijk. Omdat er weinig geld is, of om andere redenen. Daarom zijn er mooie initiatieven, waarmee je andere kinderen met Sinterklaas kunt helpen. 

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...