Leuk met kids blog

★ kerstvakantie tips ★

pinterest instagram facebook 
Kerstvakantie bucketlist. We hebben zo'n zin in de kerstvakantie! Natuurlijk maakten we ook weer een kerstvakantie bucketlist, vol leuke kerstactiviteiten. Om thuis te doen, maar ook buiten de deur.
Onze bucketlist voor kerst: kerstvakantie activiteiten voor kinderen. Oh wat hebben we zin in de kerstvakantie! Wat te doen in de kerstvakantie? Veel relaxen, leuke uitjes en lekker samen zijn met familie en vrienden. Natuurlijk hebben we ook deze kerstvakantie weer veel leuke activiteiten voor de kinderen bedacht. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook deze kerst.
Leuk met kids agenda. Er worden deze kerstvakantie weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd. Je vindt ze in de Leuk met kids agenda.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Veel festivals en markten zijn hartstikke leuk om met de kinderen heen te gaan. Lekker met een hapje en drankje buiten in de lente en zomer met een zonnetje. Met een warm drankje binnen of buiten in de herfst en winter. Ik maakte dan ook een agenda met de leukste festivals en uitjes voor kinderen. Leuke uitjes met peuters, kleuters, kinderen en tieners, gedurende het hele jaar.
Films voor thuis en in de bioscoop. Deze kerstvakantie gaan we lekker veel kinderfilms over kerst en de winter kijken. Thuis, maar ook in de bioscoop. Want er zijn dit jaar maar liefst twee nieuwe films! Bekijk alle winterse filmtips.
Kerstfilms: leuke kerst klassiekers en andere kinderfilms voor de winter. Zoals Een jongen met de naam Kerstmis is een indrukwekkend boek en nu ook verfilmd door Netflix.
Oud en nieuw recepten en knutsels. Zoek je leuke tips voor oud en nieuw met kinderen? In deze blog delen we onze tips voor oud en nieuw.
Oud en nieuw: recepten en ideeën om te knutselen. Zoek je leuke tips voor oud en nieuw met kinderen? In deze blog verzamelen we onze recepten en ideeën om te knutselen voor oud en nieuw. Vuurwerk, vuurpijlen, een klok en oliebollen. 
Binnen uitjes. Het is buiten koud en nat en toch wil je wat leuks doen met de kinderen. Gelukkig zijn er genoeg leuke uitjes om binnen te doen met kinderen. Bekijk heel veel tips voor binnen uitjes.

Of bekijk onze lijstjes met uitjes voor kinderen en uitjes voor tieners.
101 binnen uitjes met kinderen voor als het regent of koud is
Kerstvakantie bestemmingen. Wil je deze kerst nog even weg? Ik maakte een lijstje met onze favoriete kerstvakantie bestemmingen. Leuk voor kinderen en tieners, maar ook fijn voor ouders. Bekijk onze tips.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Wil je deze kerst een paar dagen of een week weg? Hier op Leuk met kids vind je veel tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete kerstvakantie bestemmingen. Leuk voor kinderen en tieners, maar ook fijn voor ouders. Met tips in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrechts, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant en Limburg.
Amsterdam Light Festival. Dit kerstvakantie uitjes is inmiddels echt een jaarlijkse traditie. In dit artikel delen we handige en leuke tips voor het Amsterdam Light Festival.
Amsterdam Light Festival: leuke en handige tips met kinderen en tieners. Ieder jaar gaan we naar het Amsterdam Light Festival met de kinderen. Het is inmiddels echt een jaarlijkse traditie. In dit artikel delen we handige en leuke tips voor dit familie uitje.
Heel veel knutsel ideeën. Op zoek naar inspiratie om te knutselen? Bekijk hier onze knutsel ideeën.

Of bekijk onze knutseltips voor peuters en kleuters.
An image of...
Het Spoorwegmuseum. Dit is het favoriete museum van onze jongen. Tijd voor een blog dus. 10 dingen die je niet wil missen in het Spoorwegmuseum.

Bekijk al onze museum tips.
Spoorwegmuseum met kinderen: 10 dingen die je niet wil missen. Het Spoorwegmuseum is het favoriete museum van onze jongen. Hij is er geweest als peuter, kleuter en kind, maar ook als tiener is het nog steeds leuk. In dit artikel delen we dingen die je niet wil missen in het Spoorwegmuseum, maar ook handige tips.
Nintendo Switch games. Zoek je leuke spellen voor de Nintendo Switch? Dennis heeft een overzicht gemaakt met leuke Nintendo Switch games. Hij voegt regelmatig games toe, dus ze zijn voor verschillende leeftijden. Je vindt de link in mijn profiel en stories.
Nintendo Switch: waarom we fan zijn + onze favo spellen voor kinderen. Bij gezinnen met kinderen is de Nintendo Switch de standaard, bij gezinnen met kinderen om ons heen dit echt de favoriete spelcomputer. Dennis vertelt waarom én wat zijn favoriete Nintendo Switch spellen zijn om met de kinderen te spelen. 
Stedentrip met kinderen en tieners. Zoek je een leuke stedentrip met je kinderen of tieners? Waar je met de auto of trein naartoe kunt? Dit zijn onze tips voor een stedentrip met kinderen in Nederland.
Stedentrip met kinderen en tieners: onze tips in Nederland. Zoek je een leuke stedentrip met je kinderen of tieners? Waar je met de auto of trein naartoe kunt? Dit zijn onze tips voor een stedentrip met kinderen in Nederland. Kindvriendelijke uitjes naar kleine en grote steden.
Kindvriendelijke restaurants. Op zoek naar een leuk restaurant voor gezinnen met kinderen? Bekijk onze lijst restaurants met speeltuin en ander leuks voor kinderen.
Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Er komen steeds meer leuke horeca gelegenheden voor gezinnen met kinderen, met een speelhoek of andere leuke faciliteiten. Ik ging op zoek naar de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants, koffiebarren en andere horeca voor kinderen. Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen!

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...