Leuk met kids blog

Ôśů kids vermaken met Pasen Ôśů

Paasvakantie activiteiten. Dacht je echt dat we maar 5 tips hebben? We hebben een hele lijst met tips voor deze (mini) paasvakantie! Nee hoor, hieronder hebben natuurlijk ook nog 5 losse tips!
Paasvakantie activiteiten┬ávoor kinderen in Belgi├ź en Nederland. Heb jij paasvakantie? Wij maakten een lijst met leuke activiteiten om in de paasvakantie te doen. Met idee├źn voor peuters, kleuters, grotere kinderen en tieners. En voor mooi weer, maar ook voor slecht weer.
STRAAT museum. Zelf zijn we onze mini paasvakantie begonnen met een heel leuk uitje. Bij STRAAT museum bekijk je graffiti en street art in een stoere oude loods.
STRAAT museum Amsterdam met kinderen en tieners. Zoek je een hip kids uitje in Amsterdam Noord? STRAAT museum is leuk voor oudere kinderen en tieners. Je vindt er graffiti en street art in een stoere oude loods op de NDSM-werf.
25 leuke wandelingen met kids. Wil je even naar buiten met de hele familie? Dit zijn wandelingen die kids en tieners wel leuk vinden.
Wandelen met kinderen: onze favoriete wandelingen. Wandelen met kinderen saai? Onze kinderen vinden wandelen leuk. Maar we zoeken wel plekken waar ze ook wat te doen hebben. Dit zijn onze favoriete wandelingen en wandelgebieden in Nederland. De meeste met restaurant en speeltuin.
Hysterisch popcorn recept. Welk kind vindt deze popcorn met discodip nou niet fantastisch? En met paaseitjes er in past dit recept ook nog prachtig bij Pasen.
Hysterisch popcorn recept: kleurrijk en zo lekker. Op zoek naar een leuke traktatie of iets lekkers voor een kinderfeestje? Maak dan dit hysterisch popcorn recept, succes verzekerd. Want dit recept is zo kleurrijk en zo lekker.
Origami vouwen. Nostalgisch knutselen: origami vouwen. Leuk om deze Pasen eens te proberen, het kan gewoon met vouwblaadjes. En met deze origami idee├źn voor beginners.
Origami vouwen: makkelijke idee├źn en voorbeelden. Origami vouwen doe je met origami papier of vouwblaadjes. Maar veel origami projecten zijn best moeilijk voor kinderen en andere beginners. Daarom laat ik hier makkelijke idee├źn en voorbeelden voor origami vouwen zien.
Happertje met idee├źn om te spelen. Je kent het wel, de kids vervelen zich. Daarom bedacht ik deze spel-inspiratie happertjes, die je gratis kunt downloaden.
Happertje vouwen met idee├źn voor binnenspelen en buitenspelen

nog meer leuks

Kleurrijke verjaardagskaarten. Als tiener maakte ik als hobby ansichtkaarten voor vrienden en kennissen. Ik verkocht ze destijds ook vaak. Het is altijd mijn droom geweest om er echt wat mee te doen. Dat ga ik dus nu doen!
Leuke kleurrijke verjaardagskaarten, door mij ontworpen. Op zoek naar een bijzondere verjaardagskaart voor vriend, vriendin of kind? Deze leuke kleurrijke verjaardagskaarten heb ik ontworpen. Leuk als je een keer een bijzondere ansichtkaart wil sturen!
GPS horloge. Ben je op zoek naar een fijn GPS horloge voor je kind? Onze kinderen gebruiken de horloges van One2Track al jaren. Je kunt ermee bellen en berichten sturen, maar het is ook een locatie tracker en een stappenteller. Kleine meis kreeg een hip lila model.
One2Track GPS horloge voor je kind: locatie, bellen & stappenteller. Ben je op zoek naar een fijn GPS horloge voor je kind? Onze kinderen gebruiken de GPS horloges van One2Track al een paar jaar. Met deze One2Track GPS horloges kun je bellen en berichten sturen, maar het is ook een locatie tracker en een stappenteller, handig voor je kind dus. Tijd voor een review van de One2Track Connect NEO en de One2Track Connect NEXT!
DIY taart topper. Onze kinderen willen meestal een dripcake voor hun verjaardag. En met een zelfgemaakte taart topper erop wordt het nog leuker.

Tuinseizoen. Laatst liet ik onze tuin op Instagram zien en kreeg ik veel berichtjes met vragen. Waar zijn de tuinmeubels van? En de tuintegels? Hoe kan het dat de tuin al zo groen is? Wat is leuk speelgoed in een kleine tuin? Hoe maak je een mini tuintje voor kids? De antwoorden deel ik hier.

volg Leuk met kids op social

pinterest instagram facebook youtube 
Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.
Een afbeelding van...