Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

Nieuwe website

Voor ik jullie meeneem naar de nieuwe blogs van de afgelopen tijd, eerst een leuk nieuwtje. Want de site is helemaal vernieuwd! De inhoud is natuurlijk hetzelfde gebleven, maar het ziet er net wat anders uit. Kom snel kijken op Leuk met kids, ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
De Leuke Update #41 | kids ideeën, nieuws, uitjes | voor drukke moeders. Wat zijn de weken vaak vol en druk! Daarom vind je in deze Leuke update tips voor drukke moeders. Fijne tips om te relaxen, met en zonder kids. Maar ook mooie en handige spullen voor je werk. En daarnaast vind je in deze update natuurlijk ook weer allerlei andere nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
De Leuke Update 41 staat dit keer vol tips voor drukke moeders. Want wat zijn de weken vaak vol en druk! Fijne tips om te relaxen, met en zonder kids. Maar ook mooie en handige spullen voor je werk. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor kids. Lees hier de Leuke Update 41.
Bloemen knutselen: een tulp van vilt en chenilledraad. Vilt is een ideaal materiaal om mee te knutselen en mee te leren naaien. Kleine meis moest bloemen knutselen, het werd een tulp van vilt en chenilledraad. Makkelijk om zelf te maken en het ziet er heel leuk uit. Leuk cadeautje voor de juf, meester, papa, mama, opa of oma.
Kleine meis moest bloemen knutselen voor haar juffen, het werd een tulp van vilt en chenilledraad. Makkelijk om zelf te maken en het ziet er heel leuk uit. Ook leuk voor de meester, papa, mama, opa of oma. Zo knutselden we de bloem.
101 dingen om binnen te doen met kinderen als het regent of koud is. Hoe vermaak je de kids als het buiten slecht weer is, koud en nat? Mogelijkheden genoeg om binnen te doen met kinderen, zowel thuis als buiten de deur! Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Gelukkig zijn er niet alleen leuke dingen buitenshuis, maar ook heel veel binnenshuis.
Hoe vermaak je de kids als het buiten slecht weer ist? Mogelijkheden genoeg om binnen te doen met kinderen, zowel thuis als buiten de deur! Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Gelukkig zijn er niet alleen leuke dingen buitenshuis, maar ook heel veel binnenshuis. Kijk snel mee om de kids binnen te vermaken.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen
De Leuk Met Kids Agenda is terug, want wat worden er opeens weer veel dingen georganiseerd! Zoek je een leuk festival of ander uitje voor de herfstvakantie of het weekend? Kijk dan mee in onze agenda.
Glamping Landal Gooise Heide: safaritenten camping in het Gooi. Landal Gooise Heide is een nieuwe glamping tussen Huizen en Blaricum. Op deze camping verblijf je in safaritenten in de natuur van het Gooi. Wij gingen erheen en vertellen er alles over in deze review.
Landal Gooise Heide is een nieuwe glamping tussen Huizen en Blaricum, in de natuur van het Gooi. De safaritenten staan in een bosrijke omgeving, met op loopafstand verschillende heides. Het park heeft een speeltuin, een buiten gym en een bosrestaurant. Geen groot kindervermaak dus, maar vooral lekker spelen in de natuur. Van Landal mochten we een weekend komen kijken, kijk je mee?
Herfst knutselen met kinderen als het buiten kouder wordt. Het is herfst, dus we gaan lekker samen knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Kijk je mee voor inspiratie?
Het is oktober, dus we gaan lekker samen herfst knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Kijk je mee voor herfst-knutsel-inspiratie?
Herfst uitjes voor kinderen: tips om lekker samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.
Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met typische herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop. Hier vind je onze tien tips.
Amsterdam met kinderen: winkels, restaurants en speeltuinen in de Pijp. Het is een van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp. Met heel veel leuke winkels en restaurants, maar ook leuke speeltuinen, parken en een kinderboerderij. Ik laat je onze tips voor gezinnen met kinderen zien in de Pijp in Amsterdam. 
Het is een van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp. Met heel veel fijne winkels en restaurants, maar ook speeltuinen, parken en een kinderboerderij. Ga mee naar de Amsterdamse Pijp.
Hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen. Met kleurrijke regenkleding wordt zo’n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. En met de juiste regenkleding kun je prima naar buiten tussen de buien door! Ik ging op zoek naar de leukste hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen, voor zowel jongens als meisjes.
Heel even leek de zomer eindeloos te duren, maar de laatste tijd hebben we dan toch echt regenkleding nodig. Met kleurrijke regenkleding wordt zo'n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. Dit zijn onze favoriete regenjassen en regenlaarzen.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...