Leuk met kids blog

★ herfstvakantie tips ★

In de regio Noord en Midden is de herfstvakantie vandaag begonnen, de regio Zuid is volgende week aan de beurt. Wij hebben er zin in, daarom vind je in deze nieuwsbrief leuke tips voor de herfstvakantie.
pinterest instagram facebook 
Onze kids bucketlist voor deze herfst: leuke herfstvakantie activiteiten. De herfst is volop aangebroken en eigenlijk vind ik dat best gezellig. Ik maakte weer een lijstje met kids activiteiten voor de herfst, waaronder leuke dingen voor de herfstvakantie. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook om leuke dingen met de kinderen te doen!
De herfst is volop aangebroken en eigenlijk vind ik dat best gezellig. Ik maakte weer een herfstvakantie bucketlist vol leuke kids activiteiten voor de herfst. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook om leuke dingen met de kinderen te doen! Bekijk onze herfstvakantie bucketlist!
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen
De Leuk Met Kids Agenda is terug, want wat worden er opeens weer veel dingen georganiseerd! Zoek je een leuk festival of ander uitje voor de herfstvakantie of het weekend? Kijk dan mee in onze agenda.
Herfst uitjes voor kinderen: tips om lekker samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.
Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop. Bekijk hier onze tips voor herfst uitjes
Herfst knutselen met kinderen als het buiten kouder wordt. Het is herfst, dus we gaan lekker samen knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Kijk je mee voor inspiratie?
Het is herfst, dus we gaan lekker samen herfst-knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Bekijk hier onze herfst knutsel inspiratie.
Kanteen25 Amsterdam: restaurant met stoere speelruimte op Marineterrein. Wij hebben er een nieuwe favoriet bij, want een toffe plek is dit! Duurzaam restaurant Kanteen25 op het Marineterrein in Amsterdam ligt niet alleen op een prachtige plek, maar heeft ook een toffe speelruimte. Of beter gezegd, twee speelruimtes, die nou eens niet alleen leuk zijn voor kleintjes, maar ook voor oudere kinderen en tieners. 
Wij hebben er een nieuwe favoriet bij, want wat een toffe plek is dit! Duurzaam restaurant Kanteen25 op het Marineterrein in Amsterdam ligt niet alleen op een prachtige plek, maar heeft ook een toffe speelruimte. Of beter gezegd, twee speelruimtes, die nou eens niet alleen leuk zijn voor kleintjes, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Wij combineerden dit restaurant met een bezoek het Scheepvaartmuseum, het is ook vlakbij Nemo. Lees meer over Kanteen25.
Hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen. Met kleurrijke regenkleding wordt zo’n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. En met de juiste regenkleding kun je prima naar buiten tussen de buien door! Ik ging op zoek naar de leukste hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen, voor zowel jongens als meisjes.
De weersvoorspelling voor de herfstvakantie is wisselvallig. Met kleurrijke regenkleding wordt zo'n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. Dit zijn onze favoriete regenjassen en regenlaarzen

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...