Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

Rotterdam met kids

Rotterdam is zo'n leuke stad voor een uitje met kinderen en tieners! Dit najaar waren we er weer eens een paar dagen. Wat een fijne stoere sfeer heeft deze stad toch. Ben jij op zoek naar leuke uitjes, restaurants en hotels in Rotterdam, voor een bezoek met kinderen en tieners? In dit artikel delen we heel veel tips.
Rotterdam met kinderen en tieners: uitjes, restaurants en hotels. Rotterdam is zo’n leuke stad voor een uitje met kinderen en tieners! Dit najaar waren we er weer eens een paar dagen. Wat een fijne stoere sfeer heeft deze stad toch. Ben jij op zoek naar leuke uitjes, restaurants en hotels in Rotterdam? In dit artikel delen we heel veel tips.
Denk je aan Rotterdam, dan denk je al snel aan de wereldberoemde gele Kubuswoningen van Piet Blom. Weet je dat je hier ook kunt overnachten? Stayokay heeft namelijk een hostel in de Kubuswoningen. Wij boekten dit budget hotel van Stayokay in Rotterdam met onze kinderen. Kijk je mee?
Stayokay Rotterdam in de Kubuswoningen: leuk budget hotel met kinderen. Denk je aan Rotterdam, dan denk je al snel aan de wereldberoemde gele Kubuswoningen. Weet je dat je hier ook kunt overnachten? Stayokay heeft namelijk een hostel in de Kubuswoningen. Wij boekten dit budget hotel van Stayokay in Rotterdam met onze kinderen.
We gingen met de trein naar Rotterdam, hartstikke relaxed. Weet je dat je kind gratis met je mee kan met de trein? Zo regel je dat je voor kinderen niet hoeft te betalen als je met de trein gaat. Daarnaast zijn er voor tieners goedkope dagkaarten.

Tip: zo reist je kind gratis met de trein

Knutselen met kids

Ook onze kids zaten een weekje ziek thuis, dus we hadden alle tijd om te knutselen. En aangezien het bijna Valentijnsdag is, maakte ik met kleine meis deze hartjes-vlinders. Het zijn net poppetjes, leuk om een verhaaltje mee te verzinnen. Hebben jullie ook zin om te knutselen? Hier vind je nog veel meer Valentijnsknutsels.

Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën. Het is weer bijna 14 februari, een leuke aanleiding om lekker te knutselen met de kids. Ik verzamelde de leukste ideeën om te knutselen voor Valentijnsdag!
Kids kunnen er uren zoet mee zijn: lekker tekenen. In dit artikel vind je leuke ideeën om te tekenen en kleuren voor kinderen. Aquareltekenen, dingen natekenen, kleurplaten, stempelen, stoepkrijten, handletteren en meer.
Ideeën om te tekenen en kleuren voor kinderen. Kids kunnen er uren zoet mee zijn: lekker tekenen. In dit artikel vind je heel veel leuke Ideeën om te tekenen en kleuren voor kinderen. Aquareltekenen, dingen natekenen, kleurplaten, stempelen, stoepkrijten, handletteren en meer.

Nog meer leuks

Weetjesboeken worden verslonden door onze kids. Ook door zoonlief, die verder geen grote lezer is. Dus je snapt het al: wij hebben een flinke verzameling weetjesboeken. Zijn jouw kids ook gek op weetjesboeken? Of wil je het lezen juist stimuleren? Ik verzamelde de 25 favoriete weetjesboeken van onze kids.

Het kastje op de foto is trouwens van mijn ouders geweest, het stond al jaren op onze slaapkamer. We hebben het geverfd en in de woonkamer gezet, fijn voor boeken!
Weetjesboeken en andere kinderboeken voor nieuwsgierige kinderen. Heb jij nieuwsgierige kids, dan zijn kinderboeken vol weetjes leuk als cadeau! We verzamelen de leukste weetjesboeken voor kinderen in alle leeftijden. Kijk je mee?
De afgelopen weken heb ik weer allerlei leuke plekken toegevoegd aan ons overzicht van Duitsland en Denemarken. Leuk als je nog vakantie inspiratie zoekt!
Kindvriendelijke campings en vakantiehuisjes in Duitsland en Denemarken. Weet je dat er in Duitsland en Denemarken heel veel leuke kindvriendelijke vakantiehuisjes en campings zijn? We ontdekten de afgelopen jaren beide landen als bestemming voor gezinnen en ik ging op zoek naar meer leuke idyllische plekken, want wij gaan vaker!
Leuke traktatie ideeën verzinnen is al best een uitdaging, maar helemaal nu ze voorverpakt moeten zijn. Van deze wafels kun je allerlei leuke traktaties maken, omdat ze in doorzichtig cellofaan zitten. Mag jouw kind binnenkort trakteren? Kijk dan even op mijn blog voor deze en nog heel veel andere leuke voorverpakte traktaties.
Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Leuke traktatie ideeën verzinnen is al best een uitdaging, maar helemaal nu ze Corona proof moeten zijn en dus voorverpakte traktaties moeten zijn. Daarom vind je hier leuke traktatie ideeën die wel mogen.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...