Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

welkom Sinterklaas

Het voelt buiten nog vaak als nazomer, maar toch komt Sinterklaas vandaag alweer! Daarom vind je hier heel veel Sinterklaas ideeën. Leuke tips voor kleintjes, maar ook voor grote kids.
De leukste Sinterklaas intochten en andere Sint uitjes in 2021
Feestdagenkalender voor Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst. Onze kids zijn gek op de feestdagen, maar ze worden er ook wel onrustig van. Want wanneer zijn al die feestdagen in november en december 2022 nou precies? En oh ja, wanneer ben ik jarig en wanneer begint de kerstvakantie? Tijd voor een beetje overzicht dus voor de kids en voor onszelf. Ik maakte een feestdagenkalender voor Sint Maarten, de Sinterklaas intocht, pakjesavond, Kerst en Oud en Nieuw.

leuke cadeautjes

Op zoek naar leuke cadeautjes? Kijk dan even in een van deze lijstjes. Of bekijk onze cadeautips voor alle verschillende leeftijden.
De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Wat koopt Sinterklaas het allerliefst als schoencadeaus? Ik vroeg hem om ideeën voor kleine Sinterklaascadeaus, van een paar euro tot ongeveer vijftien euro, soms stiekem ietsje meer.
De favoriete cadeaus van Sinterklaas voor pakjesavond

tijd voor surprises

Vieren jullie pakjesavond met surprises? Of maken jullie kids op school surprises? Je vindt hier inmiddels meer dan 75 surprise voorbeelden!
Sinterklaas surprise knutselen: 70 leuke ideeën. Het is weer tijd om creatief aan de slag te gaan met Sinterklaas surprises. Soms is het heel makkelijk om iets leuks te verzinnen, maar vaak ook niet. Zeker als je de ander niet zo goed kent dan is het best ingewikkeld. Kijk je mee voor inspiratie om een toffe Sinterklaas surprise te knutselen?
Sinterklaas surprise cadeau ideeën: tips voor kinderen en tieners. Op school zijn de lootjes getrokken en dan begint het grote nadenken. Wat ga ik maken? En wat ga ik kopen? Op veel scholen mag je maar 5 euro uitgeven, op sommige andere 7,50 euro of 10 euro. Dat is best een uitdaging. In dit artikel vind je daarom heel veel leuke goedkope surprise cadeau ideeën voor Sinterklaas op school. Met tips voor bovenbouw kinderen op de basisschool en voor tieners op de middelbare school.

Sinterklaas knutselen

Knutselen in Sinterklaastijd blijft leuk, of je kids nou groot of klein zijn. Gezellig met een pot thee en pepernoten erbij!
Sinterklaas knutselen: leuke ideeën voor Sint en Piet. Feestdagen stimuleren altijd enorm om leuke dingen zelf te maken: van knutselwerkjes voor de kids en lekkere dingen, tot poppetjes, huisjes, schilderijtjes van Sint en Piet en een zelfgemaakte zak van Sinterklaas. Zelfgemaakte knutselwerkjes van je kind zijn misschien wel het leukst. In dit artikel vind je heel veel leuke ideeën om samen te knutselen voor Sinterklaas.
Sinterklaas knutselen met strijkkralen

Sinterklaas recepten

Op zoek naar lekkere recepten? Op mijn blog vind je heel veel zoete en hartige recepten voor Sinterklaas.
Sinterklaas recepten: leuke ideeën om te knutselen met eten 
Lekker eten op pakjesavond: leuke Sinterklaas recepten voor 5 december

Sint boeken en films

Met leuke boeken en films krijg je de Sinterklaas sfeer er nog meer in!
De leukste nieuwe Sinterklaasfilms van de afgelopen jaren, met titelsongs. Ieder jaar verschijnen er leuke nieuwe Sinterklaasfilms. Van die gezellige films, waarin altijd wat mis gaat, maar het uiteindelijk helemaal goed komt. Wij verzamelen hier de leukste Sinterklaasfilms van de afgelopen jaren. Daarnaast laten we ook de bijbehorende titelsongs zien.
De leukste boeken over Sinterklaas: liedjesboeken, prentenboeken en boeken voor grote kinderen

nog meer Sinterklaas

Niet voor iedereen is de Sinterklaastijd makkelijk. Weet je dat er mooie initiatieven zijn, waarmee je andere kinderen met Sinterklaas kunt helpen?
Zo kun je andere kinderen helpen om Sinterklaas te vieren. Niet voor iedereen is de Sinterklaastijd makkelijk. Omdat er weinig geld is, of om andere redenen. Daarom zijn er mooie initiatieven, waarmee je andere kinderen met Sinterklaas kunt helpen. 
Sinterklaascadeaus inpakken: pakjes leuk versieren

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...