Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★ november 2022

pinterest instagram facebook 
Wil je deze kerst een paar dagen of een week weg? Ik maakte een lijstje met onze favoriete kerstvakantie bestemmingen. Leuk voor kinderen en tieners, maar ook fijn voor ouders. Bekijk de leukste vakantieparken en hotels.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Wil je deze kerst een paar dagen of een week weg? Hier op Leuk met kids vind je veel tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete kerstvakantie bestemmingen. Leuk voor kinderen en tieners, maar ook fijn voor ouders. Met tips in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrechts, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant en Limburg.
Ben je op zoek naar een fijn GPS horloge voor je kind? Onze kinderen gebruiken de GPS horloges van One2Track al een paar jaar. Met deze horloges kun je bellen en berichten sturen, maar het is ook een locatie tracker en een stappenteller. Nu is er een nieuw model dat ook foto's kan versturen en videobellen. Bekijk onze review van de One2Track horloges.
One2Track GPS horloge voor je kind: locatie, bellen & stappenteller. Ben je op zoek naar een fijn GPS horloge voor je kind? Onze kinderen gebruiken de GPS horloges van One2Track al een paar jaar. Met deze One2Track GPS horloges kun je bellen, het is een locatie tracker en een stappenteller, handig voor je kind dus. Nu is er een nieuw model met videobellen, de One2Track Connect NEO, tijd voor een review!
Het is weer tijd om creatief aan de slag te gaan en Sinterklaas surprises te maken. Zoek je inspiratie om een toffe Sinterklaas surprise te knutselen? Bekijk meer dan 75 surprise ideeën.

Heb jij een toffe surprise foto gemaakt en vind je het leuk om die te delen? Dan vind ik het leuk als je me een berichtje stuurt!
Sinterklaas surprise knutselen: 70 leuke ideeën. Het is weer tijd om creatief aan de slag te gaan met Sinterklaas surprises. Soms is het heel makkelijk om iets leuks te verzinnen, maar vaak ook niet. Zeker als je de ander niet zo goed kent dan is het best ingewikkeld. Kijk je mee voor inspiratie om een toffe Sinterklaas surprise te knutselen?
Stayokay Gorssel is een budget hotel vlakbij Deventer, leuk met kinderen en tieners. Met buitenspeeltuin en sportfaciliteiten, maar er is ook een binnenspeelruimte. Bovendien ziet het Noorse jachthuis er prachtig uit. Wij sliepen er en laten je alles zien. Bekijk onze review van Stayokay Gorssel.
Stayokay Gorssel: mooi hostel in het groen. Zoek je een betaalbaar hotel op de grens van Gelderland en Overijssel? Stayokay Gorssel is een budget hotel vlakbij Deventer, leuk met kinderen en tieners. Met buitenspeeltuin en sportfaciliteiten, maar er is ook een binnenspeelruimte. Bovendien ziet het Noorse jachthuis er prachtig uit.
Zin om wat te knutselen voor Sinterklaas? Op mijn blog vind je veel ideeen. Bekijk hier onze Sinterklaas knutsel tips.
Sinterklaas knutselen: leuke ideeën voor Sint en Piet. Feestdagen stimuleren altijd enorm om leuke dingen zelf te maken: van knutselwerkjes voor de kids en lekkere dingen, tot poppetjes, huisjes, schilderijtjes van Sint en Piet en een zelfgemaakte zak van Sinterklaas. Zelfgemaakte knutselwerkjes van je kind zijn misschien wel het leukst. In dit artikel vind je heel veel leuke ideeën om samen te knutselen voor Sinterklaas.
Met een aroma diffuser verspreid je de fijne geur van etherische olie door je huis. De Zenful Harmony is naast aroma diffuser ook een lamp. En bovendien draagbaar, dus je kunt hem op allerlei verschillende plekken neerzetten. Dat leek me ideaal in een gezin. Bekijk mijn review van de Zenful Harmony aroma diffuser lamp.
Review: Zenful Harmony aroma diffuser lamp met etherische olie. Met een aroma diffuser verspreid je de fijne geur van etherische olie door je huis. De Zenful Harmony is naast aroma diffuser ook een lamp. Deze geur diffuser is bovendien draagbaar, dus je kunt hem op allerlei verschillende plekken neerzetten. Dat leek me ideaal in een gezin. Tijd voor een review van de Zenful Harmony aroma diffuser lamp.
Veel kinderen hebben af en toe moeite met inslapen of doorslapen. Dat is heel gewoon, zowel in de basisschool leeftijd als op de middelbare school. Maar wanneer je kind heel vaak niet kan slapen… lees dan zeker even door. Bekijk hier de tips van Bibi, om kinderen en tieners beter te laten slapen.
Lekker slapen! 10 tips om kinderen en tieners beter te laten slapen. Veel kinderen hebben af en toe moeite met inslapen. Dat is echt heel gewoon, zowel in de basisschool leeftijd als op de middelbare school. Maar wanneer je kind heel vaak niet kan slapen… lees dan zeker even door. Bibi deelt haar tips om kinderen en tieners beter te laten slapen.
Wat wordt de vloer in ons huis snel vies sinds we kinderen hebben! Dan is het super handig als je de vloer kunt schoonmaken met één apparaat. De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless kan namelijk stofzuigen en dweilen in één beweging. Bekijk onze review van deze Kärcher vloerreiniger.
Kärcher Floor Cleaner: je vloer schoonmaken met één apparaat. Wat wordt de vloer in ons gezin snel vies sinds we kinderen hebben! Dan is het super handig als je de vloer kunt schoonmaken met één apparaat. De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless kan stofzuigen en dweilen. Tijd voor een review van deze Kärcher vloerreiniger!
Zijn jullie ook zo gek op Oreo koekjes? Zoonlief vindt Oreo koekjes fantastisch. Daarom bedachten we een super makkelijk Oreotaart recept, op basis van cheesecake. Bekijk hier ons Oreotaart recept.
Oreotaart cheesecake recept: makkelijke verjaardagstaart maken. Zijn jullie ook zo gek op Oreo koekjes? We bedachten een super makkelijk Oreotaart recept, op basis van cheesecake.
Mario + Rabbids Sparks of Hope is een nieuwe game voor de Nintendo Switch! Mario en de Rabbids beleven wederom samen een avontuur. Ditmaal een intergalactisch avontuur. Dennis en zoonlief vinden deze game een dikke aanrader, tijd voor een review dus! Bekijk hier onze review van deze nieuwe Mario game.
Mario + Rabbids Sparks of Hope - Nintendo Switch game review. Mario + Rabbids Sparks of Hope is een nieuwe game voor de Nintendo Switch! Mario en de Rabbids beleven wederom samen een avontuur. Ditmaal een intergalactisch avontuur. Dennis en zoonlief vinden deze game een dikke aanrader, tijd voor een review dus!

nog meer leuks

Kun jij ook wel wat meer rust en energie gebruiken rond de feestdagen? Dit is altijd een super drukke tijd, waarbij ik mezelf vaak voorbij ren. Toen Iris me vertelde over haar nieuwe programma, was ik dus meteen enthousiast. In de vijf weken tot kerst creëert ze eenvoudige momentjes voor jezelf. Een combinatie van lichaam en geest. Op Instagram vertel ik er meer over en het is net begonnen, maar je kunt nog meedoen!
rust en energie
De Leuk met kids agenda is weer aangevuld! Daarin vind je natuurlijk leuke Sinterklaas uitjes. Maar ook alvast leuke festivals en uitjes voor de periode rond kerst. Bekijk de Leuk met kids agenda.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Dit is het Amsterdam Light Festival. Jaarlijks vind je in december en januari verspreid over de grachten allerlei lichtkunstwerken.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...