Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

★ kerstvakantie tips ★

Oh wat hebben we zin in de kerstvakantie! Veel relaxen, leuke uitjes en lekker samen zijn met familie en vrienden. Natuurlijk hebben we weer veel leuke kerstvakantie activiteiten voor de kinderen bedacht. Bekijk de kerstvakantie bucketlist.
Onze bucketlist voor kerst: kerstvakantie activiteiten voor kinderen. Oh wat hebben we zin in de kerstvakantie! Wat te doen in de kerstvakantie? Veel relaxen, leuke uitjes en lekker samen zijn met familie en vrienden. Natuurlijk hebben we ook deze kerstvakantie weer veel leuke activiteiten voor de kinderen bedacht. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook deze kerst.
Deze kerstvakantie gaan we lekker veel kinderfilms over kerst en de winter kijken. Dennis zet de leukste kinderfilms voor deze kerst op een rijtje. Bekijk alle film tips.
Kerstfilms: leuke kerst klassiekers en andere kinderfilms voor de winter. Zoals Een jongen met de naam Kerstmis is een indrukwekkend boek en nu ook verfilmd door Netflix.
Zoek je leuke tips voor oud en nieuw? Bekijk onze recepten en knutsel ideeën voor oud en nieuw.
Oud en nieuw: recepten en ideeën om te knutselen. Zoek je leuke tips voor oud en nieuw met kinderen? In deze blog verzamelen we onze recepten en ideeën om te knutselen voor oud en nieuw. Vuurwerk, vuurpijlen, een klok en oliebollen. 
Er worden deze kerstvakantie weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd. Je vindt ze in de Leuk met kids agenda.

Op zoek naar leuke uitjes? Je vindt hier heel veel uitjes voor kinderen en heel veel uitjes voor tieners.

Daarnaast heb ik ook een fijne lijst met kindvriendelijke musea in heel Nederland.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Veel festivals en markten zijn hartstikke leuk om met de kinderen heen te gaan. Lekker met een hapje en drankje buiten in de lente en zomer met een zonnetje. Met een warm drankje binnen of buiten in de herfst en winter. Ik maakte dan ook een agenda met de leukste festivals en uitjes voor kinderen, gedurende het hele jaar.
Wil je deze kerst nog even weg? Ik maakte een lijstje met onze favoriete kerstvakantie bestemmingen. Leuk voor kinderen en tieners, maar ook fijn voor ouders. Bekijk onze tips.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Wil je deze kerst een paar dagen of een week weg? Hier op Leuk met kids vind je veel tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete kerstvakantie bestemmingen. Leuk voor kinderen en tieners, maar ook fijn voor ouders. Met tips in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrechts, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant en Limburg.
Op zoek naar inspiratie om te knutselen? Bekijk hier onze knutsel ideeën.
101 ideeën om te knutselen met kinderen. De afgelopen jaren deelde ik heel veel ideeën om te knutselen met kinderen, van peuter tot kleuter en schoolkinderen. Ik verzamelde alle leuke dingen bij elkaar, kijk je mee voor knutsel inspiratie?
Zoek je leuke spellen voor de Nintendo Switch? Dennis heeft een overzicht gemaakt met leuke Nintendo Switch games. Hij voegt regelmatig games toe, dus ze zijn voor verschillende leeftijden. Je vindt de link in mijn profiel en stories.
Nintendo Switch: waarom we fan zijn + onze favo spellen voor kinderen. Bij gezinnen met kinderen is de Nintendo Switch de standaard, bij gezinnen met kinderen om ons heen dit echt de favoriete spelcomputer. Dennis vertelt waarom én wat zijn favoriete Nintendo Switch spellen zijn om met de kinderen te spelen. 
Er is een nieuwe veilige koptelefoon voor je kind of tiener. Deze open ear van Philips zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Je kind kan de omgeving horen én het oor is beschermd. Dubbel veilig dus. Daar was ik wel benieuwd naar. We hebben de koptelefoon getest.
Veilige koptelefoon voor kind en tiener: review Philips open ear. Philips heeft een nieuwe technologie: de open ear koptelefoon. Deze kinderkoptelefoon zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Je kind of tiener kan de omgeving horen en het oor is beschermd. Een veilige open ear koptelefoon voor je kind of tiener dus. Tijd voor een review van deze Philips TAK460.
Ben je op zoek naar leuke spelletjes voor nieuwsgierige kinderen? Megableu heeft 2 leuke nieuwe bordspellen. 10 dagen door Europa is een strategisch spel, waarin je op reis gaat over ons continent. In Oertaal moet je met een nieuwe taal communiceren en een bouwwerk maken. We probeerden de spellen uit.
Heb je nieuwsgierige kinderen, dan zijn dit leuke nieuwe spelletjes! Ben je op zoek naar leuke spelletjes voor nieuwsgierige kinderen? Megableu heeft 2 leuke nieuwe bordspellen. 10 DAGEN DOOR EUROPA is een strategisch spel, waarin je op reis gaat over ons continent. In OERTAAL moet je met een nieuwe taal communiceren en een bouwwerk maken. Wij probeerden de spellen uit, kijk je mee?
Het is helaas harder nodig dan ooit: ontbijt op school, omdat veel kids thuis geen ontbijt krijgen. Het hele jaar door helpt Stichting Eerlijke Start deze kinderen, maar ook nu met kerst. Zo krijgen de kinderen deze week een mooi tasje met kerstontbijt. En ook dit jaar heeft Mepal weer geholpen door broodtrommels en drinkflessen voor alle kids te geven, zo lief! Kun jij wat missen? Lees hier dan meer.
Stichting Eerlijke Start: ontbijt voor alle kinderen. Kristel en Rifka zagen dat veel kinderen met lege maag naar school komen. Daarom zijn ze Stichting Eerlijke Start begonnen. Hun doel: ontbijt voor alle kinderen. En jij kunt ze helpen!
Ik wens jullie een hele fijne kerstvakantie met jullie geliefden!!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan al onze kerstvakantietips.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...