Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter 

Dag Sint, hallo Kerstman

Dag Sinterklaasje, welkom kerstman! Kerst vind ik denk ik de gezelligste tijd van het jaar. De lampjes in de kerstboom gaan aan, we knutselen samen en maken wat lekkers. In deze nieuwsbrief vind je dus al veel over kerst.

Ook de kersverse Leuke Update #25 staat vol kerstige nieuwtjes, musthaves en hotspots. Een tof kerst kookboek, prachtig bamboe kerstservies en hippe glittertruien, maar ook leuke uitjes, de nieuwe kinderfilms in de bios en nog veel meer dingen die je niet wil missen!
De Leuke Update #25 | nieuwtjes, musthaves en hotspots voor kids

Zin in kerst

We hebben een enorm archief met leuke foto’s. Kiekjes van de kinderen, van hun knutselwerkjes en van de sfeer tijdens de kerst. Zonde om daar niks mee te doen, dus we gingen alvast aan de slag om kerstkaarten te maken. We bedachten 8 creatieve ideeën om foto kerstkaarten te maken.

Ieder jaar knutselen we wel iets leuks met kerst. Dit jaar maakten we een kerstboompje van takken, touwtjes, lichtjes en mini ballen, het is super makkelijk om zelf te knutselen.

Kerst is ook de tijd dat je lekker mag knutselen met eten! Koekenmannetjes, peperkoekhuisjes, kerstmanmutsjes, kerstboomprikkers, sneeuwpopijsjes en nog veel meer om te knutselen met kerst eten.
Creatieve foto kerstkaarten maken met kinderen: 8 leuke ideeën
DIY: kerstboom knutselen van takken
Kerst knutselen met eten: zoete recepten en ideeën

December shoppen

December is de tijd van cadeaus geven en ontvangen. We deelden deze maand wat mooie cadeautips voor volwassenen. Allereerst een foto schilderij portret van je kind, een mooi persoonlijk cadeau. Nog zo´n leuk cadeau: de flowergram, een houten balkje met droogbloemen.

Ook voor de kinderen hebben we natuurlijk leuke tips. Onze kinderen hebben de Kidizoom Action Cam HD getest en hun filmpjes zijn hilarisch. Het is een leuke GoPro camera voor kinderen die tijdens hun avonturen graag foto's en filmpjes maken. Je kunt onder water filmen of de camera op je fiets monteren.

In heel korte tijd is het de nieuwe standaard geworden: de Nintendo Switch. Dennis schreef hij een blog over waarom hij zo’n fan van de Switch is én wat zijn favoriete Nintendo Switch spellen voor kinderen zijn.

Het houten speelgoed van de Hema is niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam en zoooo leuk! Ik laat je ons favoriete houten speelgoed bij de Hema zien.
Cadeautip voor de feestdagen: foto schilderij portret van je kind
Nintendo Switch: waarom we fan zijn + onze favo spellen voor kinderen
Kidizoom Action Cam HD review: GoPro speelgoed camera voor kinderen
Droogbloemen: een duurzaam cadeau voor een vrouw of meisje
Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: gespot bij de Hema

Uitjes met kids

Het is inmiddels al veertig jaar traditie: de jaarlijkse live show van Kinderen voor Kinderen. Corrien en Cathelijne waren erbij en laten zien hoe tof het was.

Het is buiten koud en nat en toch wil je wat leuks doen met de kinderen. Gelukkig zijn er genoeg leuke uitjes om binnen te doen met kinderen.

Nog even en het is alweer kerstvakantie. In de Leuk met kids agenda vind je alvast heel veel tips!
Kinderen voor Kinderen 40: de live show van 2019
101 binnen uitjes met kinderen voor als het regent of koud is
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...