Kinderen voor Kinderen 40: de live show van 2019

Het is inmiddels al 40 jaar traditie: de jaarlijkse live show van Kinderen voor Kinderen. Corrien en Cathelijne waren er allebei bij en delen alvast een preview. 

Kinderen voor Kinderen 40: de live show van 2019

Heel wat van die 40 live shows van Kinderen voor Kinderen heb ik voor de buis gezien. Als kind was ik fan en nu zijn de kids ook fan. Vooral dochterlief kan uren dansen op de nummers van Kinderen voor Kinderen. Het is voor mij niet moeilijk om te onthouden welke Kinderen voor Kinderen dit jaar uitkomt, de eerste show 40 jaar geleden was vlak voor mijn geboorte.

Kinderen voor Kinderen 40: de live show van 2019

Ieder jaar neem ik me voor om nu eens op tijd kaartjes te kopen, maar ik was helaas weer te laat. Nu weet ik dat dat geen probleem hoeft te zijn, want Cathelijne kocht de kaartjes last minute. Er zijn altijd mensen die toch niet kunnen en hun kaartjes verkopen. Een fijne tip voor die mensen die net als ik niet goed opletten 😉

Kinderen voor Kinderen 40: de live show van 2019

Ondanks dat ik er niet live bij kon zijn, kon ik toch live meegenieten, dankzij de filmpjes en foto’s van Corrien en Cathelijne. Ik deelde ze toen al meteen op Instagram stories, maar ze zijn te leuk om hier niet ook alvast te delen!

stokjes in het donker

Bij de show van Corrien was Sanne Hans er. Zij heeft meegewerkt aan Stiekem Snoepen, dat is door een schoolklas bedacht en uitgevoerd. Sanne Hans zong ook mee, erg leuk.

Kinderen voor Kinderen 40: de live show van 2019

Dit jaar was de live show extra groot, vanwege het 40 jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen. De show was daarom dit jaar in AHOY. Vorig jaar waren er kleinere shows, in de herfstvakantie in Luxor in Rotterdam en in de kerstvakantie in AFAS in Amsterdam. Helaas is er dit jaar geen show van Kinderen voor Kinderen rond kerst en oud en nieuw.

Kinderen voor Kinderen 40: de live show van 2019

De live show van Kinderen voor Kinderen wordt uitgezonden op zaterdagavond 9 november 2019 om 19u25 op NPO3 / ZAPP. Na afloop is de show meestal ook via Uitzending Gemist te bekijken. Kan je er geen genoeg van krijgen? De nieuwste cd en dvd van Kinderen voor Kinderen zijn al te koop bij Bol.com.

Verder lezen

Op Leuk met kids vind je nog meer ideeën voor deze gezellige tijd van het jaar:

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas: de leukste leukste intochten, boeken over Sinterklaas, knutselideeën, YouTube tips, de favoriete schoencadeaus van Sinterklaas, ideeën voor pakjesavond, lekkere recepten om te maken, ideeën om je huis te versieren en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids