Contact

Deel dit artikel met je vrienden!
Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

20130714-204538.jpgWat leuk dat je hier komt! Ik ben Maud en woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen: leuke uitjes of speelplekken, hotspots in de stad of juist idyllische plekken erbuiten, leuke winkels, ideeën om zelf te maken, hippe kinderkleding, muziek, filmpjes, boeken, websites en apps, de inrichting van de kinderkamer en de rest van het huis, vakantie locaties, koken met kids en nog veel meer! Leuk met kids is de plek waar ik al die ideeën en tips deel.

Heb je tips, vragen of een persbericht? Ik ontvang ze graag via email op: info [at] leukmetkids.nl, of via onderstaand contactformulier. Ik lees alles, maar kan helaas niet alle mails beantwoorden.

Wil je graag dat ik een review schrijf over een product, restaurant, winkel of iets anders? Ook hiervoor kun je me benaderen, dan kan ik kijken of het past bij Leuk met kids.

Vind je het leuk om een gastartikel te schrijven voor Leuk Met Kids? Ik ontvang graag je idee.

Je kunt Leuk met kids blog volgen via Pinterest, InstagramFacebook, Twitter, Google+ en RSS. Meer over mij vind je op LinkedIn. Leukmetkids.nl heeft een pagina met algemene voorwaarden en disclaimer.


Contactformulier

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.

  
Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel.  Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog
Deel dit artikel met je vrienden!
Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone