Contact

Wat leuk dat je hier komt! Ik ben Maud en woon samen met mijn gezin in Amsterdam. Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen en Leuk met kids is de plek waar ik al die ideeën en tips deel.

Wie is wie op Leuk met kids - Maud

Ik schrijf over van alles. Kindvriendelijke uitjes of speelplekken, hotspots in de stad of juist idyllische plekken in de natuur erbuiten. Vakantie locaties die leuk zijn voor ouders en kids. Creatieve ideeën om zelf te maken en knutseltips voor de kids. De inrichting van de kinderkamer en de rest van het huis. Leuke kinderkleding, muziek, filmpjes, boeken, websites en apps. Hoe je duurzaam leven op een leuke manier toepast. Informatie over gezondheid en opvoeding, sport en yoga. Recepten en inspiratie om te koken en bakken met kids. Ideeën voor feestdagen en verjaardagen. En nog veel meer!

Leuk met kids is begonnen als een hobby, maar inmiddels mag ik bloggen en social media content maken mijn werk noemen. Dat is natuurlijk heel leuk werk. Ik ben ontzettend blij dat ik zo veel moeders mag inspireren. De meeste van die moeders hebben kinderen op de basisschool of het begin van de middelbare school. Ook via Instagram en via Pinterest weten veel moeders me te vinden.

Wil je graag samenwerken met Leuk met kids? Of wil je graag dat ik een review schrijf over een product, restaurant, winkel of iets anders? Heb je tips, vragen of een persbericht? Ik ontvang ze graag via email op info@leukmetkids.nl. Ik lees alles, maar kan helaas niet alle mails beantwoorden.

Wil je ons ook op sociale media volgen? Je vindt Leuk met kids op verschillende plekken. Meer over mij vind je op LinkedIn.

Leukmetkids.nl heeft een pagina met algemene voorwaarden, privacy statement en disclaimer.

Gebruik van mijn foto’s en andere afbeeldingen is niet toegestaan zonder expliciete toestemming. Wil je een van mijn foto’s gebruiken, stuur me dan email met het verzoek op info@leukmetkids.nl.