Contact

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Wat leuk dat je hier komt! Ik ben Maud en woon samen met mijn gezin in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen: leuke uitjes of speelplekken, hotspots in de stad of juist idyllische plekken erbuiten, leuke winkels, ideeën om zelf te maken, hippe kinderkleding, muziek, filmpjes, boeken, websites en apps, de inrichting van de kinderkamer en de rest van het huis, vakantie locaties, koken met kids en nog veel meer! Leuk met kids is de plek waar ik al die ideeën en tips deel.

Heb je tips, vragen of een persbericht? Ik ontvang ze graag via email op: info [at] leukmetkids.nl, of via onderstaand contactformulier. Ik lees alles, maar kan helaas niet alle mails beantwoorden. Wil je graag dat ik een review schrijf over een product, restaurant, winkel of iets anders? Ook hiervoor kun je me benaderen, dan kan ik kijken of het past bij Leuk met kids. Vind je het leuk om een gastartikel te schrijven voor Leuk Met Kids? Ik ontvang graag je idee. Je kunt Leuk met kids blog volgen via Pinterest, InstagramFacebook, Twitter, Google+ en RSS. Meer over mij vind je op LinkedIn. Leukmetkids.nl heeft een pagina met algemene voorwaarden en disclaimer.

Deze dames schrijven voor Leuk met kids 

Wie is wie op Leuk met kids - MaudMaud woont samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in Amsterdam. “Ik werk als marktonderzoeker, maar ben ik ook privé erg nieuwsgierig en als je dan toch van alles uitzoekt en bedenkt kun je er net zo goed wat over schrijven. Zo is Leuk met kids dus ontstaan. Ik ga graag met vriend en kids op stap, of juist één op één samen met een van de kinderen. Dan doen we uitjes die voor de kids én voor onszelf leuk zijn. Van jongs af aan ben ik altijd aan het freubelen, dus af en toe maak ik wat leuks voor de kinderen en we knutselen graag samen. De laatste tijd verdiep ik me steeds meer in hoe je je leven milieuvriendelijk kunt inrichten, stapje voor stapje, op een leuke manier. Ook de kinderen zijn daar helemaal voor, ik word regelmatig gecorrigeerd 🙂 Na jaren van ontkenning ben ik sinds kort weer echt gaan sporten, gezellig bootcampen met een groepje moeders, maar van gewoon al kletsend een stuk wandelen word ik ook heel vrolijk. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in fotografie, als kind was ik al gefascineerd hoe mijn vader in zijn donkere kamer foto’s ontwikkelde, later ging ik zelf met een camera aan de slag en sinds ik mijn blog heb is die interesse alleen maar verder gegroeid. Gelukkig is deze hobby erfelijk: mijn dochter nam deze foto van mij!”


Cathelijne woont in Alkmaar met man, dochter (2010) en zoon (2011). Meer info volgt binnenkort.


Corrien woont samen met man, twee dochters (2013 en 2016) en kat-met-gebruiksaanwijzing Daantje in Amsterdam en is advocaat in de sociale hoek. “Van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door prentenboeken, de woensdagmiddagen in de bieb en dan maar door de manden gaan op zoek naar nieuwe schatten, staan nog zo goed in mijn geheugen gegrift. Die boekenliefde heeft me nooit verlaten, Toen de kinderen geboren werden, stond er al een veelzijdig aanbod boeken voor ze klaar. Inmiddels beginnen ze mijn interesse wel te delen 🙂 Gezien mijn werk en de boekenfetisj, heb ik dus wel wat met schrijven en boeken. De meeste tijd schipper ik tussen gezin en werk, maar daarnaast hou ik, behalve van op prentenboekenjacht gaan, erg van lezen en met interieur bezig zijn. Ik geniet van op stap gaan met de meisjes, maar ook met alleen manlief, of met een vriendin naar theater, concert, of iets anders in de categorie cultuur. Een paar uur extra in de dag zou het allemaal wel wat makkelijker en meer uitvoerbaar maken…”


Karin woont in Amsterdam met vriend en haar tweelingzoon en -dochter (2014). Meer info volgt binnenkort.


Mariëlle woont in Amsterdam met man en twee dochters (2011 en 2016). Meer info volgt binnenkort.


Wie is wie op Leuk met kids - MiriamMiriam woont in Leiden, samen met haar man en twee zoontjes (2011 en 2014). Met veel plezier werkt ze als communicatieadviseur bij een gemeente. Miriam is een echt ‘mensenmens’. Ze gaat er graag op uit met haar gezin en/of vrienden. Het huishouden schiet er daardoor wel eens bij in. En ze is altijd in voor handige schoonmaak- en opruimtips. Miriam is vaak op pad om leuke uitjes voor kinderen te testen. Leiden is een stad met veel culturele evenementen en wel 13 musea, dus daar is altijd wel wat te doen. Haar grote passie is reizen. Miriam: “Na mijn studie heb ik 3 maanden Spaans gestudeerd in Guatemala. Daar ben ik besmet met het reisvirus. Ik leef op reis zo intens. Ook nu we werken en kinderen hebben, reizen we de wereld rond. De eerste verjaardag van onze oudste zoon vierden we in Canada in een schitterend natuurpark!”


Roos is geboren en getogen op een varend woonschip. Momenteel woont zij op haar woonboot in Amsterdam met haar ‘deeltijd’ man en zoontje (2010). Haar man is kapitein op de sleepvaart en woont de helft van het jaar aan boord van een sleepboot. Ja, ze bestaan nog echt, de zeemannen 😉 Binnenkort verhuist Roos met haar gezin naar een oud vissershuisje in Durgerdam. Voor het eerst van haar leven gaat ze ‘aan wal’ wonen. Zeeziek zijn zal ze niet missen en gelukkig is er water in de buurt. Als sportacademicus en outdoor instructor wordt Roos erg blij van alles wat met bewegen te maken heeft en het liefst buiten in de natuur. “Onze vakantie in Slovenië was ook helemaal in ons straatje/vaartje. De berg op, de grot in en raften en spelen in de rivier waren wel de hoogtepunten. Ons zoontje vond het allemaal prachtig.” Als persoon is Roos erg oplossingsgericht en zit vol met ideeën. Vooral mensen vindt zij interessant. Ze kan eindeloos filosoferen over menselijk gedrag, de interactie tussen ouder en kind, persoonlijke ontwikkeling en dan vooral gericht op hoe je het jezelf een beetje makkelijker kan maken. Vaak maakt een kleine verandering een enorm verschil!Wil je Maud wat vertellen of vragen?

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email