Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Ontvang je de nieuwsbrief van Leuk met kids al, zodat je niks mist? Als je je emailadres invult, dan ontvang je 1 keer per maand een nieuwsbrief met alle nieuwe berichten en af en toe een nieuwsbrief over een specifiek thema, zoals boeken, verjaardagen of knutselen.

Stap 1: vul je emailadres in

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Dan ontvang je binnenkort de eerste nieuwsbrief in je mailbox!

Je kunt Leuk Met Kids ook volgen via PinterestInstagramFacebook, Twitter en RSS.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Lisa van Gaalen

Hallo Maud, ik kwam toevallig op je site terecht. Leuk, vrolijk en interessant! Ik zag ook veel boeken voor kinderen over Amsterdam, maar die van DrawYourMap miste ik. Misschien leuk voor op je site? We hebben nog meer reis-doe-boeken geschreven, o.a. ook Parijs (zag ik ook een link naar)… Als je wilt laat ik je een exemplaar sturen door de uitgever. En wie weet kunnen we in de toekomst sowieso wat voor elkaar betekenen, zie blog http://drawyourmap.nl/hoe-gaat-reis-verder/

Maud

Hi Lisa, het ziet er hartstikke leuk uit, ik mail je binnenkort even! Groeten, Maud

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.