Samenwerken met Leuk met kids

Wie is wie op Leuk met kids - MaudLeuk met kids is opgericht door Maud, als plek om inspiratie te delen. Met uitgebreide verhalen en kleurrijke foto’s inspireer ik andere moeders. De meeste van die moeders hebben kinderen op de basisschool of begin van de middelbare school. Ook via Instagram en Pinterest weten veel moeders me te vinden.

Daarbij werk ik regelmatig samen met mooie merken en andere organisaties. Zowel hier op Leuk met kids, als op Instagram. Bij een samenwerking kijk ik altijd of het past bij Leuk met kids. Ik heb geen standaard tarieven, we bedenken altijd in samenwerking het beste plan. Zowel hier op Leuk met kids als op mijn social media kanalen, vermeld ik er altijd bij dat het om een samenwerking gaat.

Heb je een leuk idee voor een samenwerking? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan contact op via email op info@leukmetkids.nl. Vermeld daarbij je budget, wensen en voorwaarden.

Wil je graag meer weten over Leuk met kids en al haar bloggers? Lees hier meer over ons.

Ben je benieuwd hoe zo’n samenwerking er uit ziet? Hieronder zie je een aantal voorbeelden van recente samenwerkingen. Ook op Instagram werk ik veel samen, hier vind je een aantal voorbeelden van Instagram samenwerkingen.