Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen voor onderweg

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Lang in de auto of het vliegtuig zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen. Maar leuke vakantie cadeautjes voor onderweg zijn ook een hele leuke verrassing voor kinderen. Ik verzamelde een paar leuke. 

Travelbingo is ideaal om de kinderen een tijdje bezig te houden. Daar kun je op Pinterest leuke versies van vinden, maar ik vind deze kartonnen versie met plastic schuifjes wel handig, die gaat een tijdje mee. Op de kaart staan 25 dingen die de kinderen onderweg kunnen zoeken. Dit is ook handig voor kinderen die misselijk worden in de auto, want ze kijken hierdoor uit het raam. Travelbingo is te koop bij Bol.com en Gezinnig.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen voor onderweg

Vakantieklets is een boekje met 48 kletskaarten met opdrachten voor onderweg en op de vakantiebestemming. Denk aan allemaal soorten autobingo, grappen voor in het vliegtuig, een kaart om je stop-plek te beschrijven, getallen om de spotten, een bucketlist voor kinderen, weetjes, gekke bekken, dingen om na te tekenen, kennis over sterren kijken en nog veel meer. Er zijn ook kaarten voor ouders bij. Vakantieklets is van het eigen merk van Gezinnig, er zijn meerdere delen, te koop bij Gezinnig en Bol.com.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen voor onderweg

Een boek met spelletjes er in, hoe handig is dat voor op vakantie, in de auto, het vliegtuig, de trein of in een restaurant? Dit boek heeft ingebouwde dobbelstenen en zelfklevende pionnen en vijf spelletjes. Ik schreef een review over De Wereld Rond Met Spelletjes, het is te koop bij Bol.com.

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes

Dit doeboek vinden de kids heel leuk en het is nog leerzaam ook, het is er voor verschillende leeftijden.

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Deze is niet voor onderweg, maar wel leuk op de plaats van bestemming: zelf een herbarium maken, het notitieboekje op A6 formaat kocht ik bij de Hema.

Meer lezen (klik op het plaatje)

Zoek je nog meer vakantie inspiratie? Lees dan verder met een van deze artikelen!

De leukste vakantieboeken en doeboeken voor het hele gezin

Op Leuk met kids vind je nog veel meer leuke tips. Bijvoorbeeld om de kids te vermaken in en om huis. thuis tips