Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen voor onderweg


Lang in de auto zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen, maar ik ging op zoek naar leuke cadeaus voor kinderen.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Travelbingo is ideaal om de kinderen een tijdje bezig te houden. Daar kun je op Pinterest leuke versies van vinden, maar ik vind deze kartonnen versie met plastic schuifjes wel handig, die gaat een tijdje mee. Op de kaart staan 25 dingen die de kinderen onderweg kunnen zoeken. Dit is ook handig voor kinderen die misselijk worden in de auto, want ze kijken hierdoor uit het raam. Travelbingo is te koop bij Gezinnig en Bol.com.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Vakantieklets is een boekje met 48 kletskaarten met opdrachten voor onderweg en op de vakantiebestemming. Denk aan allemaal soorten autobingo, grappen voor in het vliegtuig, een kaart om je stop-plek te beschrijven, getallen om de spotten, een bucketlist voor kinderen, weetjes, gekke bekken, dingen om na te tekenen, kennis over sterren kijken en nog veel meer. Er zijn ook kaarten voor ouders bij. Vakantieklets is van het eigen merk van Gezinnig, er zijn meerdere delen, te koop bij Gezinnig en Bol.com.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Een boek met spelletjes er in, hoe handig is dat voor op vakantie, in de auto, het vliegtuig, de trein of in een restaurant? Dit boek heeft ingebouwde dobbelstenen en zelfklevende pionnen en vijf spelletjes. Ik schreef een review over De Wereld Rond Met Spelletjes, het is te koop bij Bol.com.

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes

Dit doeboek vinden de kids heel leuk en het is nog leerzaam ook, het is er voor verschillende leeftijden.

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Deze is niet voor onderweg, maar wel leuk op de plaats van bestemming: zelf een herbarium maken, het notitieboekje op A6 formaat kocht ik bij de Hema.

Meer lezen (klik op het plaatje)

Zoek je nog meer vakantie inspiratie? Lees dan verder met een van deze artikelen!

Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.