Grote kleurplaten: leuke XL en XXL exemplaren

Op zoek naar een leuk cadeautje voor kinderen? Bekijk dan eens deze grote kleurplaten, er zijn XL en XXL exemplaren.

Grote kleurplaten: leuke XL en XXL exemplaren. Op zoek naar een leuk cadeautje voor kinderen? Bekijk dan eens deze grote kleurplaten, er zijn XL en XXL exemplaren.

Grote kleurplaten van Very Mappy

Very Mappy maakt mooie grote stevige kleurplaten van kaarten. Deze Mappy klapper heeft ingeklapt de grootte van een ansichtkaart en past dus in je tas. Uitgeklapt is de kleurplaat 60 bij 40 centimeter, lekker groot dus. Deze XL kleurplaat is er van Europa en Nederland. Te koop bij Bol.com.

Grote kleurplaten: leuke XL en XXL exemplaren. Op zoek naar een leuk cadeautje voor kinderen? Bekijk dan eens deze grote kleurplaten, er zijn XL en XXL exemplaren. Zoals deze Very Mappy XL kleurplaat Europa of Nederland Mappy klapper.

Grote kleurplaat van het Muizenhuis

Ook van het Muizenhuis kun je leuke grote kleurplaten kopen. Te koop bij Bol.com.

Grote kleurplaten: leuke XL en XXL exemplaren. Op zoek naar een leuk cadeautje voor kinderen? Bekijk dan eens deze grote kleurplaten, er zijn XL en XXL exemplaren. Zoals deze kleurplaat van het Muizenhuis.

Nog meer grote kleurplaten

Ben je op zoek naar nog meer grote kleurplaten? Kijk dan eens bij Bol.com of bij I love speelgoed.

Verder lezen

Op zoek naar meer kleine cadeautjes? Bekijk dan onze cadeau tips voor een kinderfeestje.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids