Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen

Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes.

In dit artikel vind je heel veel cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Nou zit er natuurlijk best veel verschil tussen de leeftijden. Gelukkig zijn dit zoveel ideeën dat er voor ieder kind wel wat tussen zit! Daarnaast vind je hier op Leuk met kids ook nog cadeau tips voor alle verschillende leeftijden.


Inhoudsopgave cadeaus kinderfeestje


Scroll lekker door de lijst of klik meteen door naar deze cadeau ideeën voor kinderfeestje:

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes.

BOEKEN EN TIJDSCHRIFTEN


Tijdschriften zijn ideaal als cadeau voor een kinderfeestje, voor iedere interesse zijn er ideeën. Denk bijvoorbeeld aan Donald Duck, de Bobo, de Okki, Fashionchick, Zo zit dat, Meiden Magazine, National Geographic Ju­ni­or, Linda Meiden, Quest Junior, een sporttijdschrift, Girlz, Wild van Freek of de Tina. Losse tijdschriften kun je bijvoorbeeld kopen bij Bol.com of Albert Heijn. Ook leuk als idee om te vragen of je eigen verlanglijstje voor je kinderfeestje.

Strips zijn ook leuk als klein cadeautje. Bij Bol.com kun je selecteren op leeftijd, erg handig. Ook leuk: een Donald Duck pocket (bij Albert Heijn en bij Bol.com).

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes. Zoals een tijdschrift.

Reidgidsen zijn ook een leuk idee voor wie van reizen houdt (bij Bol.com en bij Libris). Of juist graag meer wil weten over je eigen stad. Bovendien zijn er wel wat goedkopere exemplaren te vinden.

Een boek is ook een leuk verjaardags cadeau voor een kinderfeestje en er zijn genoeg ideeën. Je kunt eventueel een tweedehands boek zoeken bij Bol.com. Veel kids die niet van lezen houden, lezen wel graag graphic novels (bij Libris en bij Bol.com).

Bijna alle kinderen vinden de boeken van de Gorgels leuk. Voor wie ze al heeft zijn er ook allerlei andere dingen van de Gorgels. Ze zijn te koop bij Libris en bij Bol.com. We schreven trouwens ook een overzicht van alles wat je wil weten over de Gorgels.

Is jouw kind ook zo gek op De regels van Floor? Naast boeken is er inmiddels ook een heus journal voor Floor fans. Kleine meis is fan en maakte deze recensie. De boeken zijn te koop bij Libris en bij Bol.

Is jouw kind ook zo gek op De regels van Floor? Naast boeken is er inmiddels ook een heus journal voor Floor fans. Kleine meis is fan en maakte deze recensie.

Doeboeken cadeau ideeën voor kinderfeestje

Puzzelboeken zijn ook vaak leuk en goedkoop als cadeautje voor een kinderfeestje (bij Libris en bij Bol.com). Bovendien vind je ze vaak voor net wat meer dan 5 euro.

Wat een tof kleur- en doeboek is dit! Bij deze creatieve boeken maak je alles in je favoriete kleur. In ons geval Maak dit boek roze en Maak dit boek geel. Dochterlief maakt alles roze. Ze vult bijvoorbeeld een bloemenvaas met bloemen uit de tuin. En ze maakt een roze wolk met zelf geverfde watjes. Zoonlief maakt alles geel. Hij maakt bijvoorbeeld een vuurtje van verf. En een ananas van potloodslijpsel. Oh ja en je kleedt je ook helemaal in je favoriete kleur. Allemaal vrij eenvoudige opdrachten, maar wel heel leuk. Er zijn boekjes in roze, geel, blauw en groen. De boekjes zijn van uitgeverij Lannoo en te koop bij Bol.com.

Ook leuk rond de vakantie: een vakantieboek. Je weet wel, zo’n lekker dik boek met puzzels, verhalen, opdrachten en nog veel meer.

creatief kleurboek annex doeboek voor kinderen - Maak dit boek roze en Maak dit boek geel

Jill heeft allerlei doeboeken, tekenboeken, teken journal, sticker boekjes en meer. Met tips, opdrachten, testjes en spelletjes waarmee meiden zich uren vermaken. De favoriet van kleine meis: Tekenen met Jill, waarin Jill je in stapjes leert tekenen. Te koop bij Bol.com en bij Libris.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes. Zoals de doeboeken en tekenboeken van Jill.

Dagboeken en vriendenboekjes

Zoek je een cadeautje voor een verjaardagsfeestje voor een kind dat van schrijven houdt? Dan is een dagboek misschien leuk. Bol.com heeft er veel.

Heel veel kinderen vinden een vriendenboekje leuk. In sommige klassen zijn het vooral de meisjes, in andere doen de jongens ook mee. Vriendenboekjes zijn te koop bij Libris en bij Bol.com.

Vriendenklets boekjes van Gezinnig is een vriendenboek dat net even anders is. Het gaat ook over wat de andere kids leuk vinden aan jou en wat jullie graag samen doen! Het is te koop bij Gezinnig en bij Bol.com.

Er is ook een vriendenboek van Kinderen voor Kinderen. Erg leuk voor de fans! Het is te koop bij Bol.com.

Heel veel kinderen vinden een vriendenboekje leuk. In sommige klassen zijn het vooral de meisjes, in andere doen de jongens ook mee. Er is ook een vriendenboek van Kinderen voor Kinderen. Erg leuk voor de fans! Leuk als Sinterklaas surprise cadeau ideeën!

SPELLETJES CADEAU IDEEËN VOOR KINDERFEESTJE


Spelletjes zijn altijd leuk. Veel verschillende spellen vind je bij I love speelgoed en Bol.com. Tot 5 euro is de keuze heel beperkt, maar tot 7,50, tot 10 euro of tot 15 euro is er veel meer te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Harry Potter speelkaarten (Bol.com), Smart Games Puzzler (Bol.com) of aan reisspelletjes (Bol.com). Of de kaartspelletjes Uno (Bol.com) of Dobble (Bol.com).

Exploding kittens is een spannend kaartspel en niet te groot. Je moet daarbij voorkomen dat je de exploderende kat treft, tenzij je een beschermende kat hebt. Het is te koop bij Bol.com.

Meer leuke spellen vind je in dit overzicht met bordspelletjes voor alle leeftijden. Met nog veel meer leuke cadeau ideeën voor kinderfeestje, voor alle leeftijden.

Exploding kittens - De leukste (bord)spelletjes voor peuters, kleuters, kinderen en tieners

Story Cubes zijn dobbelstenen om een verhaal mee te maken. Dat kan op verschillende manieren. Wij gooien en leggen ze dan per drie bij elkaar om een begin, midden en einde voor het verhaal tem maken. Vervolgens kan het vertellen beginnen. Story Cubes zijn te koop bij Bol.com.

story cubes: dobbelstenen om een verhaal mee te maken

Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. In de klas van mijn zoon op school worden ze weer verzameld, vooral door jongens. Ook een leuk cadeau: een verzamelalbum. Pokémon kaarten en verzamelalbums zijn te koop bij Bol.com.

Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. Bij ons op school worden ze weer verzameld. Ook een leuk cadeau: een verzamelalbum.

Fidget toys

De fidget ofwel pop it is een hit op social media. Dat is omdat ze er leuk uit zien. Maar ook omdat veel mensen er relaxed van worden. Als je de bolletjes indrukt, dan maken ze een grappig geluidje. Bovendien kun je er een mooi patroon mee maken. Leuk als klein cadeautje dus. Te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes. De fidget ofwel pop it is een hit op social media.

Loopy Loopers zijn een soort fidget toys. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra’s. Loopy Loopers zijn te koop bij Bol.com voor net iets meer dan 5 euro.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Er is een nieuw soort fidget toys: Loopy Loopers. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra's.

Met dit spelletje kan mijn zoon echt eindeloos spelen: de Magic Twist & Turn. Het doet denken aan een Rubik’s Cube, met het uiterlijk van een fidget toy. Het doel is om bepaalde patronen te maken, met bijvoorbeeld één kleur op een rij. Te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Dit spelletje kan mijn zoon echt eindeloos mee spelen: de Magic Twist & Turn. Het doet denken aan een Rubik's Cube, met het uiterlijk van een fidget toy.

Trucs enzo

Er zijn allerlei experimenteerdozen en wetenschappelijke speelsets. Bij Bol.com kun je selecteren op leeftijd, maar ook op wetenschappelijk onderwerp. Merken met veel keuze zijn bijvoorbeeld Ravensburger, Buki, 4m en Clementoni.

Goochelen is voor veel kinderen letterlijk magisch en een mooi klein cadeautje. Bij Bol.com en I love speelgoed zijn bijvoorbeeld veel leuke producten voor jonge goochelaars te koop.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Goochelen is voor veel kinderen letterlijk magisch. Goochel trucs zijn mooi klein, dus ze passen ook in een kleine surprise.

Met Ztrings maken kinderen eindeloos veel mooie vormen. Deze vingertouwtjes zijn voor minder dan 5 euro te koop bij Bol.com. Een heel klein en goedkoop cadeautje dus, dat mag niet ontbreken op je verlanglijstje.

Met Ztrings maken kinderen eindeloos veel mooie vormen, leuk als klein cadeautje

NOTITIEBOEKJES & PENNEN


Meiden lijken nooit genoeg notitieboekjes te hebben, dus dat is een ideaal klein verjaardagscadeautje. In je favoriete patroon of kleur natuurlijk. Je vindt allerlei verschillende notitieboekjes bij Bol.com en bij I love speelgoed.

CreaChick heeft allerlei notitieboeken, schetsboeken en ook een doeboek. Te koop bij Bol.com en bij Libris.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Meiden lijken nooit genoeg notitieboekjes te hebben, dus dat is een ideaal klein verjaardagscadeautje. In je favoriete patroon of kleur natuurlijk.

Ook etuis en pennen vinden veel kinderen, tieners en volwassenen leuk. Een ideaal cadeautje, soms zelfs voor een paar euro. Je vindt ze bijvoorbeeld bij Pipoos, bij I love speelgoed en bij Bol.com.

De markers van Stabilo zijn in alle kleuren van de regenboog te koop. Daarom zijn ze populair om er je agenda en notitieboekjes mee te versieren. Te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Deze markers van Stabilo zijn ook heel populair. Ze zijn er dan ook in heel veel leuke kleurtjes.

Met gelpennen en fineliners kun je handletteren. De fineliners van Stabilo bij Bol.com worden bij ons het meeste gebruikt, die kun je met een handig etui erbij kopen. Net als de markers van Stabilo, die zijn te koop in veel hippe kleuren en daarom populair bij meiden.

De rollerball pen van Frixion is een uitwisbare pen, wij zijn er thuis fan van. Je kunt wat je geschreven hebt uitgummen met de achterkant van de pen. Het is ideaal voor bij je agenda, maar ook om mee te tekenen, brieven schrijven of wat dan ook. Hij is te koop in allerlei kleurtjes, bij Bol.com voor ongeveer 4 euro.

Deze uitwisbare pennen van Legami Milano zijn ook heel populair, vooral bij meiden. Geen wonder, ze zijn er met allerlei leuke dieren en grappige teksten. Te koop bij Bol.com.

Elders vertel ik meer over deze uitwisbare pennen.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Deze uitwisbare pennen van Legami Milano zijn heel populair, vooral bij meiden. Geen wonder, ze zijn er met allerlei leuke dieren en grappige teksten.

TEKENEN & KNUTSELEN CADEAU IDEEËN VOOR KINDERFEESTJE


Voor veel kinderen en ook tieners blijft knutselen eindeloos leuk. Leuke knutselmaterialen vind je bijvoorbeeld bij Pipoos, bij I love speelgoed en bij Bol.com. Bij de laatste twee kun je selecteren op leeftijd.

Mooie stickers doen het altijd goed, je vindt er veel bij I love speelgoed en bij Bol.com. Veel kinderen kunnen ook eindeloos zoet zijn met Play-Doh klei, te koop bij Bol.com.

Een spirograaf vind ik pure nostalgie, eindeloos heb ik er als kind mee gespeeld. Hij is te koop bij Bol.com.

spiraal tekenset spirograaf

Stiften en verf

Nog meer jeugdsentiment: toverstiften. Maar dan wel van een goed merk als Edding, te koop bij Bol.com.

Jeugdsentiment: toverstiften. Maar dan wel van een goed merk als Edding.

Zijn het stiften of is het verf? Met deze schuimmarkers van Djeco (Bol.com en I love speelgoed) kun je heel leuk stempelen en tekenen, ook met kleine handjes. Zo maakte mijn dochter deze regenboog met schuimmarkers en stiften.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes. Zoals schuimmarkers om mee te tekenen en te stempelen.

Tekenen en kleuren

Zo teken je leuke dieren is een “na-teken-boek”. Stap voor stap teken je een dier. De kinderen vinden dat super leuk. Het boek is uitgegeven te koop bij Libris en bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Zoals dit boek om te leren tekenen: zo teken je leuke dieren

Met een sjabloon tekenen is net wat creatiever dan een kleurplaat, maar je hoeft het niet helemaal zelf te maken. Dit tekensjabloon komt uit een set van Djeco (bij I love speelgoed). Ze zijn er van vogels, maar ook van andere dieren, feeën en auto’s. Je tekent eerst en kleurt het daarna in.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Met een sjabloon tekenen is net wat creatiever dan een kleurplaat, maar je hoeft het niet helemaal zelf te maken. Ze zijn er van vogels, maar ook van andere dieren, feeën en auto's. Je tekent eerst en kleurt het daarna in.

Very Mappy maakt mooie grote stevige kleurplaten van kaarten. Deze Mappy klapper heeft ingeklapt de grootte van een ansichtkaart en past dus in je tas. Uitgeklapt is de kleurplaat 60 bij 40 centimeter, lekker groot dus. Deze XL kleurplaat is er van Europa en Nederland. Te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Very Mappy XL kleurplaat Europa of Nederland Mappy klapper

Ook van het Muizenhuis kun je leuke grote kleurplaten kopen, bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Zoals deze grote kleurplaat van het Muizenhuis.

Lees ook: Welke knutselspullen zijn leuk voor kinderen? Dit zijn onze favorieten 


ROLLENSPELLEN CADEAU IDEEËN VOOR KINDERFEESTJE


De verkleedkist blijft voor veel kids leuk. Maar dan wel in een super mooie outfit en met allerlei accessoires. I Love Speelgoed en Bol.com hebben allerlei verschillende dingen.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. De verkleedkist blijft voor veel kids leuk. Maar dan wel in een super mooie outfit en met allerlei accessoires.

Wie is er niet groot mee geworden: het dokterssetje van Fisher Price. Een fijn retro kado, te koop bij Bol.com. Een duurzame doktersset koop je van Green Toys bij Greenjump en I Love speelgoed. Ook Le Toy Van heeft een mooie, te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen, voor jongens en meisjes. Bij ons thuis konden ze als peuter en kleuter eindeloos doktertje spelen, met het setje van Fisher Price.

De muisjes van Maileg vind een ontzettend schattig verjaardagscadeautje voor een kinderfeestje. Te koop bij I love speelgoed en psikhouvanjou.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Maileg muizen zijn schattige knuffeltjes.

Barbie poppen hebben een magische aantrekkingskracht op veel meiden. Een grote collectie vind je bij Bol.com. Barbiekleertjes zijn bijvoorbeeld een leuk klein cadeautje voor een verjaardagsfeestje. Dit Barbie huis maakten we zelf.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Barbie poppen hebben een magische aantrekkingskracht op meiden.

LEGO EN PLAYMOBIL CADEAUS VOOR KINDERFEESTJES


LEGO en LEGO Friends hebben een aantal kleine setjes en losse poppetjes. Deze verjaardagscadeautjes zijn te koop bij Bol.com. Ook leuk: de LEGO BrickHeadz. Het zijn grappige poppetjes, waaronder StarWars en Batman figuren. Ze zijn te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. LEGO is voor bijna alle jongens en meisjes een leuk cadeau.

En waar laat je al die blokjes? In deze LEGO opbergboxen, te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. LEGO is voor bijna alle jongens en meisjes een leuk cadeau. Zoals deze LEGO opbergboxen.

Playmobil ook veel kleine cadeautjes en mag dus niet ontbreken op dit lijstje met cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Een grote collectie Playmobil vind je natuurlijk bij Playmobil, maar ook bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Playmobil heeft veel kleine cadeautjes.

HEEL HOLLAND BAKT


Sinds Heel Holland Bakt is bakken nog populairder dan het al was. Ook fijn: iets om mee te bakken is een betaalbaar cadeautje. Bij Xenos, bij Dille en Kamille en bij Bol.com vind je bijvoorbeeld heel veel kleine bakvormen en bakdecoratie.

Ook leuk: een schort of koksmuts. Dille & Kamille heeft veel voor wat kleinere koks, Bol.com heeft spullen voor alle verschillende maten.

Voor jonge bakkers horen bakboeken ook een lijstje met cadeau ideeën voor kinderfeetjes. Bij Bol.com vind je nieuwe en tweedehands bakboeken, een duurzaam en goedkoop cadeautje. Bijvoorbeeld met het Heel Holland Bakt Kinderbakboek bij Bol.com.

Veel kinderen spelen eindeloos met een kinderkeukentje. Spullen voor in de kinderkeuken zijn dan leuk. Bij Bol.com, bij Dille & Kamille en bij I love speelgoed vind je veel houten keukenspullen van allerlei verschillende merken. Ze hebben bijvoorbeeld ook de duurzame merken Kids Concept, Le Toy Van en PlanToys.

Heel Holland Bakt: cadeaus voor kinderen die van koken en bakken houden.

SMARTPHONE & FOTO’S


Veel oudere kinderen en tieners doen alles met hun smartphone. Voor wie graag foto’s maakt is een lenzensetje voor op je smartphone leuk en betaalbaar. Er zijn verschillende setjes te koop, vaak met lenzen voor een breedbeeldcamera en fish eye. Bij Bol.com vind je ze in allerlei prijsklasses.

Een leuk telefoonhoesje met een mooie print is altijd leuk. Bij The Little Green Bag vind je veel smartphone hoesjes. Ook oortjes en laders zijn er in mooie opvallende varianten.

smartphone accessoires

TASJES, SIERADEN & MEER


Kknekki elastiekjes ofwel Kknekkies zijn super populair onder meiden. Als elastiekje, maar ook als armband. Te koop bij Sissy Boy en bij psikhouvanjou. Er zijn ook gevlochten elastiekjes van andere merken.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Kknekki elastiekjes ofwel Kknekkies zijn super populair onder meiden.

Sieraden zijn altijd leuk. Een ketting, armband, haaraccessoire of oorbellen zijn dus ideale verjaardagscadeau ideeën. My Jewellery is een populair merk, onder meer te koop bij The Little Green Bag en Bol.com. Ook I love speelgoed en Mango hebben een mooie collectie.

Veel meiden zijn gek op oorbellen, maar ze hebben nog geen gaatjes in hun oren. Souza heeft bijvoorbeeld hele mooie clipoorbellen, bij I love speelgoed. Oorbellen voor gaatjes vind je bijvoorbeeld bij Douglas en bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Veel meiden zijn gek op oorbellen, maar ze hebben nog geen gaatjes in hun oren. Souza heeft bijvoorbeeld hele mooie clipoorbellen

Veel meiden kunnen nooit genoeg tasjes hebben. Leuke tasjes vind je bijvoorbeeld bij Kleertjes.com, bij Mango, bij Adidas en bij the Little Green Bag.

Ze zijn opeens terug van weggeweest: heuptasjes. Je vindt heel veel leuke bij Bol.com en bij The Little Green Bag. Ideaal onderweg of gewoon om mee te tutten 😉

Oude jasjes en tassen kun je mooi opknappen met strijkpatches. Die op de foto zijn van Meri Meri bij I love speelgoed. Bij Bol.com zijn er heel veel verschillende, ook voor jongens.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes.

Ook voor jongens kun je toffe strijkpatches kopen. Zoals deze tijgers die zoonlief op zijn spijkerjasje naaide. Zulke tijger strijkpatches vind je bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes. Zoals een spijkerjasje pimpen met strijkpatches.

Make up en cosmetica enzo

Make up is populair bij meiden, bijvoorbeeld nagellak en lipglos. Zoek je een merk waar niet te veel rommel in zit? Inglot is vrij van parabenen en niet op dieren getest, het is te koop via Bol.com.

Zepig heeft cosmetica van mooie natuurlijke merken.

Rituals blijft heerlijke producten maken en van de verpakking wordt toch iedereen blij? Het is te koop bij o.a. Bol.com. De producten van The Bodyshop zijn ook fijn.

TOPModel is populair onder meiden. Mijn dochter zocht bijvoorbeeld dit setje uit voor een vriendinnetje dat gek is op make-up en tekenen. Te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. TOPModel is populair onder meiden. Mijn dochter zocht bijvoorbeeld dit setje uit voor een vriendinnetje dat gek is op make-up en tekenen.

SCHOOLSPULLEN ENZO


Bij Mepal kun je je broodtrommel of drinkfles zelf ontwerpen. Met met je eigen naam, een mooie foto of tekening er op. Een gepersonaliseerd cadeau, hoe leuk is dat? Zo maakten wij zelf een broodtrommel.

Bij Mepal kun je je schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau.

Een nieuwe gymtas is altijd een fijn cadeautje, te koop bij I Love Speelgoed. En bij Your Surprise kun je een gymtas of rugzak met de naam van het kind er op laten maken.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes. Zoals een gymtas met trekkoord.

KLEINE SPORT CADEAU IDEEËN VOOR KINDERFEESTJE


Bij paardrijles kun je denken aan handschoenen, kniekousen of een laarzenclip (Bol.com).

Voor voetbal kun je denken aan paar sokken of bidon van je favoriete club, kleine bal, scheenbeschermers, haarband of zweetband (bij Bol.com).

Bij tennis kun je denken aan een paar supersonische tennisballen, nieuw gripje, bandana, polsband of andere accessoire (bij Bol.com). 

Voor hockey kun je denken aan een (zaal)hockeybal, zaalhandschoentje, veldhockeyhandschoenen, stick-klem voor je fiets, zweetband, nieuwe grip, scheenbeschermers of sticktas (bij Bol.com). De hockey handschoenen op de foto zijn van The Indian Maharadja maat S, dat is ongeveer de maat van een 10 jarig kind (bij Bol.com).

De hockey handschoenen op de foto zijn van The Indian Maharadja maat S, dat is ongeveer de maat van een 10 jarig kind.

Super stoer én veilig in het verkeer, Bike Light fietsverlichting voor in het wiel van de fiets, te koop bij Bol.com. Het is vanzelfsprekend niet in plaats van de gewone fietsverlichting, maar als aanvulling.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes. Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen.

BUITENSPEELGOED CADEAU IDEEËN VOOR KINDERFEESTJE


Onderzoeksspeelgoed is ook leuk. Het speelgoed van Haba (I love speelgoed en bij Bol.com) is leuk voor nieuwsgierige kinderen en het stimuleert natuurbewustzijn. Ook Kids at work (Bol.com en bij I love speelgoed) heeft veel leuk outdoor speelgoed, waaronder katrolletjes om een mini kabelbaan te maken, gereedschap, vergrootglazen en zakmessen.

haba onderzoeksspeelgoed buitenspeelgoed

Een all time favourite: een springtouw of springelastiek, te koop bij Bol.com.

Lekker traditioneel Jeu de Boules spelen op de camping of in het park. Bij Bol.com zijn er heel veel verschillende.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Zoals Jeu de boules, leuk buitenspeelgoed voor thuis en op de camping

Deze Scrunch opvouwbare emmertjes van Funkit zijn ideaal, ze zijn flexibel, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen in je koffer of tas, ideaal op vakantie. Ze zijn te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

Deze Scrunch emmertjes van Funkit zijn ideaal. Het zijn flexibele emmertjes, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen in je koffer of tas. Ideaal op vakantie dus, maar ook naar de speeltuin.

Deze regenwolk Moluk Pluï is ook erg leuk voor kleine waterratten, in het bad in de badkamer of buiten in het zwembadje. Deze regenwolk is te koop bij Bol.com en bij I love speelgoed. Als je water in de wolk stopt lijkt het net of het regent.

De Moluk Pluï regenwolk is waterspeelgoed voor in bad of in het zwembadje.

Is het zomer? Dan zijn duikringen (Bol.com) en een duikbril (Bol.com) leuk. Voor wat grotere kinderen is een snorkelmasker erg leuk (Blokker en Bol.com). Wil je snel zwemmen dan zijn flippers oftewel zwemvliezen erbij leuk (Blokker en Bol.com).

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Voor wat grotere kinderen zijn een snorkelmasker en flippers erg leuk.

NOG MEER KLEINE CADEAUS


Is het jarige kind ergens fan van? Van paarden of andere dieren, van Freek Vonk, van een sport of van een bepaalde game? Misschien kun je iets leuks kopen dat daarmee te maken heeft.

Een cadeautje van je favoriete voetbalclub is altijd leuk. Betaalbare items zijn vaak een bidon, polsbandjes, magneet, pennen, sleutelhanger of beker.

Lumo Stars knuffels hebben met hun glitter ogen een magische aantrekkingskracht op veel meiden. Ze zijn er ook in kleine maatjes en sleutelhangers, dus leuk als klein cadeau. Te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Lumo Stars knuffels hebben met hun glitter ogen een magische aantrekkingskracht op veel meiden. Ze zijn er ook in kleine maatjes, dus leuk als Sinterklaas surprise cadeau

Muziek instrumenten zijn leuke cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Djeco en Janod hebben heel veel leuke muziekinstrumenten, een mooi verjaardagskado. I Love Speelgoed, bij psikhouvanjou en bij Bol.com hebben heel veel instrumenten van deze twee merken. Eco merken Petit Collage en Plan Toys hebben mooie exemplaren, te koop bij Bol.com en bij I Love Speelgoed.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Zoals muziekinstrumenten.

CADEAUBONNEN ENZO


Veel ouders vinden cadeaubonnen niet leuk als cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Maar oudere kinderen en tieners vragen wel vaak om cadeaubonnen als cadeautje. Vaak weten ze gewoon geen andere dingen om te vragen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor sportkleding en er zijn allerlei verschillende bioscoopbonnen.

Een uitje of een belevenis is ook heel leuk om cadeau te geven. Zoek je een ticket met korting, kijk dan eens bij Tours & Tickets, bij Tripper of bij Dagtickets.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes.

VERDER LEZEN


Naast cadeau ideeën voor een kinderfeestje, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen. Cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, bijvoorbeeld grotere verjaardagscadeaus voor kinderen in verschillende leeftijden. Maar ook heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, versiering voor kinderfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

Daarnaast deel ik op Instagram ook heel vaak tips voor verjaardagen.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids