Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki, TOPModel en andere merken

Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn.

Op het schoolplein zijn deze elastiekjes heel populair, zowel op de basisschool als de middelbare. Maar ook als volwassene draag ik ze graag, vaak in de kleur van mijn outfit. Mijn dochter draagt ze overigens niet alleen in haar haar, maar ook om haar pols als kleurrijke armband.

Hoe herken je de elastiekjes? Met mijn ogen is dat best ingewikkeld, maar kinderen herkennen ze doorgaans feilloos. Het merk dat namelijk vaak op het plastic verbindingsstukje.

Oh ja en weet je dat deze hippe elastiekjes ook heel leuk zijn om te krijgen of vragen voor je verjaardagsfeestje?

Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki of Kknekkies

De meest bekende gevlochten haarelastiekjes zijn waarschijnlijk die van Kknekki. Op veel scholen heten deze elastiekjes in de volksmond van het schoolplein dan ook Kknekkies. Kknekki elastiekjes ofwel Kknekkies zijn super populair onder veel meiden. Als elastiekje, maar ook als armband. De naam is het logo van Kknekki, die staat op het plastic verbindingsstukje. Gevlochten haarelastiekjes van Kknekki zijn te koop bij Sissy Boy en bij psikhouvanjou.

Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki, TOPModel, en andere merken. Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn. Deze gevlochten haarelastiekjes zijn van Kknekki.
Kknekki

Gevlochten haarelastiekjes: TOPModel

Ook TOPModel maakt gevlochten elastiekjes. De accessoires van dit merk zijn heel populair bij jonge meiden. Ook bij TOPModel is de naam het logo, die staat op het plastic verbindingsstukje. TOPModel elastiekjes zijn te koop bij Bol.com. Dit merk is relatief goedkoop.

Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki, TOPModel, en andere merken. Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn. Deze gevlochten haarelastiekjes zijn van TOPModel.
TOPModel

Gevlochten haarelastiekjes: Funky Harties

Daarnaast zijn er de Funky Harties van Accessories Junkie Amsterdam. Het logo op het plastic verbindingsstukje is zo klein dat ik niet kan zien wat het precies is. Ze zijn te koop bij Bol.com.

Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki, TOPModel, en andere merken. Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn. Deze gevlochten haarelastiekjes zijn van Funky Harties.
Funky Harties

Tot slot

Er zijn heel veel verschillende gevlochten haarelastiekjes, waaronder ook allerlei merkloze elastiekjes. Voor mij zijn deze geen goed alternatief. Bij die merkloze elastiekjes is vaak onduidelijk waar ze precies vandaan komen. De elastiekjes zitten in mijn haar en op mijn huid en op dat van mijn dochter. Daarom wil ik graag zeker weten dat ze geproduceerd zijn volgens Nederlandse normen. Ik let er daarom altijd op wat voor bedrijf spullen verkoopt. Het geeft geen totale garantie, maar wel een indicatie.

Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki, TOPModel, en andere merken. Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn.

Op Leuk met kids vind je nog veel meer tips voor ouders en kids. Daarnaast delen we op Instagram regelmatig tips.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids