Ideaal: een uitwisbare pen in vrolijke kleurtjes


Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pennen, die we inmiddels in heel veel kleurtjes hebben. 

De roller ball pen van Frixion is een gewone fineliner, maar dan uitwisbaar. Je kunt wat je geschreven hebt uitgummen met de achterkant van de pen. Hij is te koop in allerlei kleurtjes, bijvoorbeeld bij Bol.com. Als de pen leeg is kun je een nieuwe vulling open, wel zo milieuvriendelijk.

frixion roller ball pen: uitwisbare pen

Zelf gebruik ik de pen voor mijn agenda, waarin ik eindeloos dingen toevoeg en weer wis. Ook om een kaart te schrijven is het handig, want een foutje kun je makkelijk weer herstellen. De kinderen gebruiken ze ook, om mee te tekenen en brieven te schrijven. Onze oudste schrijft inmiddels en vindt het heel fijn om zijn foutjes uit te kunnen wissen. Toch wel jammer, want die kinderfouten zijn zo schattig 😉


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.