De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas

Wat koopt Sinterklaas het allerliefst als schoencadeaus? Ik vroeg hem om ideeën voor kleine Sinterklaascadeaus, van een paar euro tot ongeveer vijftien euro, soms stiekem ietsje meer.

Kijk lekker rustig naar de ideeën of klik snel door naar: tekenen en knutselen / spelletjes / muziek maken / ballen, fietsen en meer / bouwen en spelen / rollenspellen / robots en superhelden / poppen en knuffels / auto´s en treinen / tasjes, rugzakken en meer / sieraden, make up en meerspullen voor de kinderkamer / boeken enzo / een cadeau voor een ander kind.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Wat koopt Sinterklaas het allerliefst als schoencadeaus? Ik vroeg hem om ideeën voor kleine Sinterklaascadeaus, van een paar euro tot ongeveer vijftien euro, soms stiekem ietsje meer.

Wat geef je uit aan schoencadeaus voor Sinterklaas? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Het is afhankelijk van je budget, maar ook van hoe vaak je kinderen hoe schoen mogen zetten. Zo mogen onze kids maar een paar keer hun schoenen zetten. Daarbij kiezen we de ene keer een iets duurder schoencadeautje en de andere keer wat lekkers. Dan kunnen we die ene keer iets kiezen waar ze echt mee spelen, wel zo duurzaam.

Daarnaast koop ik een deel van de Sinterklaascadeaus voor pakjesavond bij de kringloopwinkel. Met mooi cadeaupapier zien de meeste kids het verschil niet. Anders kun je ze uitleggen dat Sinterklaas ook aan recycling doet. En vergeet ook niet om wat speelgoed bij de kringloop te brengen. Dat ruimt lekker op en daar kunnen jongere kids van anderen weer mee spelen.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Wat koopt Sinterklaas het allerliefst als schoencadeaus? Ik vroeg hem om ideeën voor kleine Sinterklaascadeaus, van een paar euro tot ongeveer vijftien euro, soms stiekem ietsje meer.

MUZIEK MAKEN EN LUISTEREN


Muziekinstrumenten zijn vaak lekker klein, dus ideaal als schoencadeaus voor Sinterklaas. Djeco en Janod hebben heel veel leuke muziekinstrumenten, I Love Speelgoed, psikhouvanjou en Bol.com hebben heel veel instrumenten van deze twee merken. Het duurzame merk Plan Toys heeft mooie exemplaren, te koop bij Bol.com en I Love Speelgoed.

Leuk cadeau voor kinderen: muziekinstrumentenDe nieuwste cd of dvd van Kinderen voor Kinderen – of juist de allerleukste hits verzameld. Te koop bij Bol.com.

Cadeau tip voor Sinterklaas: Kinderen voor Kinderen


TEKENEN & KNUTSELEN


Zoek je kleine schoencadeaus voor Sinterklaas, dan zijn knutselspullen leuk. Dingen om te knutselen zijn altijd leuk. Leuke knutselmaterialen vind je bijvoorbeeld bij Pipoos, I love speelgoed en Bol.com. Bij de laatste twee kun je selecteren op leeftijd.

Lees ook: Welke knutselspullen zijn leuk voor kinderen? Dit zijn onze favorieten 

Met strijkkralen kun je de mooiste creaties maken en je kunt ook allerlei toffe vormen kopen. Bij Blokker en Bol.com heb je veel keuze. Zo maakten we deze Sint en Piet van strijkkralen.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Met strijkkralen kun je de mooiste creaties maken en je kunt ook allerlei toffe vormen kopen.

Knutselende kleintjes knoeien de hele boel onder en ook hun kleding. Een knutselschort is daarom een handig cadeau. Deze is van Djeco bij Kids with flair.

Knutselschort van Djeco om kleding te beschermen, handig voor peuters en kleuters die knutselen

Een spirograaf vind ik pure nostalgie, eindeloos heb ik er als kind mee gespeeld, te koop bij Bol.com.

SES spiraal tekenset spirograaf

Mooie stickers doen het altijd goed, je vindt er veel bij I love speelgoed en bij Bol.com. Veel kinderen kunnen ook eindeloos zoet zijn met Play-Doh klei, te koop bij Bol.com en Wehkamp.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas

Potloden en stiften 

Potloden die breken als ze vallen zijn een grote frustratie. Daarom ben ik fan van de potloden van Lyra, te koop bij Bol.com. Voor peuters en kleuters kun je de dikke potloden Lyra Super Ferby kiezen. Voor grote kinderen de gewone Lyra Osiris potloden. Veel kinderen vinden toverstiften ook heel leuk, te koop bij Bol.com.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Spullen om te knutselen, tekenen of verven zijn leuk.

De rollerball pen van Frixion is een uitwisbare pen, wij zijn er thuis fan van. Je kunt wat je geschreven hebt uitgummen met de achterkant van de pen. Het is ideaal voor bij je agenda, maar ook om mee te tekenen, brieven schrijven of wat dan ook. Hij is te koop in allerlei kleurtjes, bij Bol.com. Wil je meer weten? Hier vertel ik meer over de uitwisbare pen.

frixion roller ball pen: uitwisbare pen

Met een raamstift kun je prachtige dingen op het raam maken en als je er klaar mee bent haal je het er weer af. Ik gebruikte voor deze foto een krijtmarker van Edding bij Bol.com.

krijtstift op raam

Knutselpakketten

Djeco heeft mooie knutselsets in allerlei verschillende thema’s. Te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

Djeco heeft mooie knutselsets in allerlei verschillende thema's. Leuk als cadeau voor kinderen

Re-cycle-me heeft knutselpakketten waarmee je afval kunt hergebruiken. Met thema’s als ruimtevaart, spelletjes, koken, muziek en meer. Te koop bij Bol.com en Blokker.

Re-cycle-me heeft knutselpakketten waarmee je afval kunt hergebruiken. Met thema's als ruimtevaart, spelletjes, koken, muziek en meer.

Doeboeken enzo

Wat een tof kleur- en doeboek is dit! Bij deze creatieve boeken maak je alles in je favoriete kleur. In ons geval Maak dit boek roze en Maak dit boek geel. Dochterlief maakt alles roze. Ze vult bijvoorbeeld een bloemenvaas met bloemen uit de tuin. En ze maakt een roze wolk met zelf geverfde watjes. Zoonlief maakt alles geel. Hij maakt bijvoorbeeld een vuurtje van verf. En een ananas van potloodslijpsel. Oh ja en je kleedt je ook helemaal in je favoriete kleur. Allemaal vrij eenvoudige opdrachten, maar wel heel leuk. Er zijn boekjes in roze, geel, blauw en groen. De boekjes zijn van uitgeverij Lannoo en te koop bij Bol.com.

creatief kleurboek annex doeboek voor kinderen - Maak dit boek roze en Maak dit boek geel

Het Speel- en oefenboek staat vol oefeningen die passen bij de leeftijd van je kind. Het boek is er voor 3-5 jaar, 5-7 jaar en 7-9 jaar en is te koop bij Bol.com.

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Notitieboekjes kun je nooit te veel hebben, ook als kind niet. Bij Bol.com, de Bijenkorf, Xenos en de Hema vind je altijd leuke notitieboekjes.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 6, 7 of 8 jaar


SPELLETJES


Spelletjes zijn ideale schoencadeaus voor Sinterklaas. Niet alleen omdat ze vaak betaalbaar zijn, maar ook omdat je in de winter lekker vaak spelletjes speelt.

Uno is een kaartspelletje dat lijkt op pesten, maar dan voor kinderen. Er is een gewone en een junior variant. Te koop bij Wehkamp en Bol.com.

Vier Op een Rij is officieel vanaf 6, maar met 5 gaat het hier ook al, te koop bij Bol.com. Dit spelletje is heel goed voor het wiskundig inzicht van kinderen. De reisvariant is lekker klein.

Domino is in allerlei varianten te koop, bijvoorbeeld bij bij Bol.com en I love speelgoed.

Ook memory is er in allerlei verschillende en kleuren, bij Bol.com vind je veel verschillende. Van memory kun je best een paar verschillende hebben, als je ze dan na elkaar speelt vergis je je tenminste niet 😉

Djeco heeft bijvoorbeeld verschillende leuke spelletjes in een klein doosje, zoals Batanimo. Bij ons thuis heet dit Wie Is Het Grootst, waarbij je allemaal een kaart oplegt en de degene met het grootste dier de stapel kaarten mag hebben. Te koop bij I love speelgoed.

Electro was in onze tijd al erg populair en sinds de kinderen het cadeau kregen van mijn collega spelen ze er graag en vaak mee. Bij Bol.com vind je een aantal verschillende varianten.

Bekijk ook ons overzicht met bordspelletjes voor alle leeftijden.

De leukste spelletjes voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen

Spelletjes die ook leuk zijn voor onderweg

Dobble is een klein spelletje dat je makkelijk meeneemt. Het is een observatie- en snelheidspel, waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. De gewone variant is vanaf 6 jaar, maar er is ook een versie vanaf 4 jaar. Het is te koop bij Bol.com.

Story Cubes zijn dobbelstenen om een verhaal mee te maken. Dat kan op verschillende manieren. Wij gooien en leggen ze dan per drie bij elkaar om een begin, midden en einde voor het verhaal tem maken. Vervolgens kan het vertellen beginnen. De kinderen doen het ook af en toe op school, ze zijn er veel beter in dan wij. Ze maken de meest prachtige verhalen 🙂 Story Cubes zijn te koop bij Bol.com.

Smart Games heeft allerlei verschillende compacte puzzelspelletjes die je alleen kunt spelen, maar je kunt ook samen de oplossing zoeken. De spellen zijn stevig en gaan makkelijk mee. Ze zijn te koop bij Bol.com.

cadeau: smartgames spelletjes voor kinderen

Trucs enzo

De fidget ofwel pop it is een hit op social media. Dat is omdat ze er leuk uit zien. Maar ook omdat veel mensen er relaxed van worden. Als je de bolletjes indrukt, dan maken ze een grappig geluidje. Bovendien kun je er een mooi patroon mee maken. Te koop bij Bol.com.

Fidget pop it spelletje om te ontspannen

Loopy Loopers zijn een soort fidget toys. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra’s. Loopy Loopers zijn te koop bij Bol.com.

Er is een nieuw soort fidget toys: Loopy Loopers. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra's.

Goochelen is voor veel kinderen letterlijk magisch. Goochel trucs zijn mooi klein, dus leuk als schoencadeaus voor Sinterklaas. Bij Bol.com zijn bijvoorbeeld veel leuke producten voor kleine goochelaars te koop.

Goochelen is voor veel kinderen letterlijk magisch. Goochel trucs zijn mooi klein, dus leuk als schoencadeaus voor Sinterklaas.

Met Ztrings maken kinderen eindeloos veel mooie vormen, te koop bij Bol.com.

Met Ztrings maken kinderen eindeloos veel mooie vormen, leuk als klein cadeautje

Nog meer spelletjes

Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. Bij ons op school worden ze weer verzameld. En ze passen in je schoen! Ook een leuk cadeau: een verzamelalbum. Pokémon kaarten zijn te koop bij Bol.com.

Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. Bij ons op school worden ze weer verzameld. En ze passen in je schoen! Ook een leuk cadeau: een verzamelalbum.


BOUWEN EN SPELEN


Kleine LEGO sets zijn leuk als schoencadeaus voor Sinterklaas. Veel kinderen kunnen eindeloos bouwen met LEGO. Een groot aanbod LEGO vind je bij de LEGO shop, Bol.com, Wehkamp en Blokker.

Cadeau voor kids: leuke cadeau tips voor kinderen - LEGO

Met Playmobil kun je eindeloos verhalen spelen. Een grote collectie Playmobil vind je bij Bol.com en Blokker. Playmobil figuren zijn al vanaf een paar euro te koop, dus leuk als schoencadeau.

Verjaardagscadeau voor kids van 6, 7 of 8 jaar: leuke cadeau tips voor de kinderen - Playmobil

Goed voor een rustmomentje op de dag: even lekker rommelen met speelzand voor binnen ofwel kinetisch zand. Bol.com heeft verschillende merken. Ook Waba Fun is een mooi merk voor kinetisch zand, te koop bij I love speelgoed.


BALLEN, FIETSEN EN MEER


Super stoer én veilig in het verkeer, Bike Light fietsverlichting voor in het wiel van de fiets van je kind, te koop bij Bol.com. Het is vanzelfsprekend niet in plaats van de gewone fietsverlichting, maar als aanvulling. Ik schreef hier een review over de fietswielverlichting.

Handig voor op de fiets of step: een fietsmand voor aan het stuur. Bol.com heeft verschillende.

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Een all time favourite: een springtouw of springelastiek, te koop bij Bol.com.

springtouw of springelastiek als verjaardagscadeau of sinterklaascadeau


TASJES, RUGZAKKEN EN MEER


Een nieuwe gymtas past ook prima in een schoen, zoals deze van I Love Speelgoed. Wil je een gymtas of rugzak met de naam van je kind er op? Die kun je bij Bulbby laten maken.

leuke cadeau tips voor kinderen - gymtas trekkoord

Een stoere lunchbox of beker is een perfect cadeau voor Sinterklaas, ik verzamelde in dit artikel de leukste.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school.


SIERADEN, MAKE UP EN MEER


Veel meiden zijn gek op sieraden: armbanden, ringen en kettingen. Ze zijn perfect als schoencadeaus voor Sinterklaas, want ze zijn vaak klein en betaalbaar. De collecties van I love speelgoed en Mango vind ik erg mooi.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Wat koopt Sinterklaas het allerliefst als schoencadeaus? Ik vroeg hem om ideeën voor kleine Sinterklaascadeaus, van een paar euro tot ongeveer vijftien euro, soms stiekem ietsje meer.

Veel meiden zijn gek op oorbellen, maar ze hebben nog geen gaatjes in hun oren. Souza heeft bijvoorbeeld hele mooie clipoorbellen, bij I love speelgoed.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Kleine meis is gek op oorbellen, maar ze heeft nog geen gaatjes in haar oren. Souza heeft bijvoorbeeld hele mooie clipoorbellen

Oude jasjes en tassen kun je mooi opknappen met strijkpatches. Die op de foto zijn van Meri Meri bij I love speelgoed. Bij Bol.com zijn er heel veel verschillende, ook voor jongens.

cadeau tip voor meisjes: kleding, tasjes en sieraden

Meiden kunnen nooit genoeg tasjes hebben. Leuke tasjes vind je bijvoorbeeld bij Mango en Kixx.

Ze zijn opeens terug van weggeweest: heuptasjes. Je vindt heel veel leuke bij de Bijenkorf, Bol.com, Travelbags en de Hema.

cadeau ideeën voor meiden: heuptas

LEGO DOTS is creatieve LEGO waarmee je spullen kunt decoreren. Een pennenbakje, fotolijstje, sieradenhouder en armbandjes. De armbandjes zijn als set in de blauwe doos te koop, maar ook per stuk. LEGO DOTS is te koop bij LEGO en Bol.com.

LEGO Dots armbandjes, leuk cadeau voor meisjes die van knutselen en LEGO houden

Ook leuk: een plaktattoo, deze zijn van Wee Gallery bij I love speelgoed, ze hebben daar ook nog andere soorten tattoos.

Dinosaurus traktatie voor op school: met hartig koekje en tattoo

Nagellak en lipglos zijn populair bij meiden. Zoek je een merk waar niet te veel rommel in zit? Inglot is vrij van parabenen en niet op dieren getest, het is te koop via Bol.com.

Cadeau voor oudere kids: nagellak zonder parabenen #leukmetkids #makeup

Een mooie verrassing: een nieuw paar kleurrijke regenlaarzen op de plek van de schoen zetten. Wel een wat duurder cadeau, maar ook wel gelijk praktisch. Die op de foto zijn van Bergstein (Wehkamp en Bol.com) en Aigle (Sarenza), hier laat ik meer regenlaarzen zien.

Een mooie verrassing: een nieuw paar kleurrijke regenlaarzen op de plek van de schoen zetten. Wel een wat duurder cadeau, maar ook wel gelijk praktisch.


HEEL HOLLAND BAKT


Veel kinderen spelen eindeloos met een kinderkeukentje. Spullen voor in de kinderkeuken zijn dus altijd leuk. Bol.com, Dille & Kamille en I love speelgoed hebben veel houten keukenspullen van allerlei verschillende merken. Ze hebben bijvoorbeeld ook de duurzame merken Kids Concept, Le Toy Van en PlanToys.

leuke cadeaus voor in het kinderkeukentje

Ook leuk: een kinderschort of koksmuts. Om mee te koken in het kinderkeukentje, of in de echte keuken. Dille & Kamille en I love speelgoed hebben mooi keukentextiel voor kleine koks.

Iets om mee te bakken past ook heel goed in een schoen. Xenos heeft bijvoorbeeld heel veel kleine bakvormpjes en bakdecoratie.

Heel Holland Bakt: cadeaus voor kinderen die van koken en bakken houden


ROLLENSPELLEN


Met de verkleedkist speelden we eindeloos. In een oude jurk van mama, of in een mooi kostuum, zoals deze van I Love Speelgoed en Bol.com.

Met de verkleedkist speelden we eindeloos. In een oude jurk van mama, of in een mooi kostuum.

Allerlei Sinterklaas verkleedspullen om Sint en Piet na te doen vind je bij de Hema. Die mogen niet ontbreken als Sinterklaas schoencadeaus.

verkleedspullen voor Sinterklaas

Bij ons thuis konden ze als peuter en kleuter eindeloos doktertje spelen, met het setje van Fisher Price. Te koop bij Bol.com.

 De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Bij ons thuis konden ze als peuter en kleuter eindeloos doktertje spelen, met het setje van Fisher Price.


ROBOTS EN SUPERHELDEN


Stikbot en Stikbot kun je overal meenemen en op het raam plakken, leuk voor onderweg dus, maar ook voor thuis. Je kunt er ook leuke stop motion filmpjes mee maken. Ze zijn te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus: stikbot en stikbot

Van deze robot worden kinderen én hun ouders enthousiast. Het is een robotje waar je een kubus van kunt maken en dat je allerlei houdingen kunt zetten, zoonlief speelt er eindeloos mee. De Areaware Cubebot robot puzzel is te koop bij Bol.com.

Design robotje om eindeloos mee te spelen én naar te kijken - Areaware Cubebot


POPPEN, POPJES & KNUFFELS


Er zijn zo veel leuke knuffels. De muisjes en konijntjes van Maileg bij I love speelgoed vind ik heel tof, ze zijn in een paar maten te koop, met allerlei leuke accessoires.

Lees ook: de leukste knuffels voor kids.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas, zoals deze muisjes en konijntjes van Maileg

Een leuk schoencadeau: poppenkleertjes. Bijvoorbeeld voor Baby Annabel (Bol.com) en Baby Born (Bol.com).

Kleuter verjaardag: cadeau ideeën voor kinderen van 4 jaar of 5 jaar - Koeka dekentje en Baby Annabel

Deze Moluk Pluï is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje. Deze regenwolk is te koop bij Bol.com en I love speelgoed. Als je water in de wolk stopt lijkt het net of het regent.

Deze regenwolk Moluk Pluï bij is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje.

Lumo Stars knuffels hebben met hun glitter ogen een magische aantrekkingskracht op veel meiden. Ze zijn er ook in kleine maatjes en sleutelhangers, dus leuk als schoencadeau. Te koop bij Bol.com.

Lumo Stars knuffels hebben met hun glitter ogen een magische aantrekkingskracht op veel meiden. Ze zijn er ook in kleine maatjes, dus leuk als schoencadeau.


AUTO’S & TREINEN


Een houten treintje is een leuk schoencadeau en misschien de treinbaan als cadeau voor pakjesavond. Houten treinbanen zijn fantastisch voor kinderen vanaf een jaar of twee, mijn zoon heeft er eindeloos mee gespeeld. Bij Bol.com en Wehkamp hebben ze een mooie collectie. Naast een treinbaan kun je allerlei wissels en huisjes kopen, bijvoorbeeld van de duurzame merken Brio, Hapé en Eichhorn. Ook treintjes van bekende karakters, zoals Thomas de trein en Chugginton, vinden kinderen leuk. Let er wel op dat je treintjes voor houten treinbanen koopt, die voor plastic treinbanen passen namelijk niet.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Een houten treinbaan met treintjes vinden veel kinderen heel leuk. In de schoen is een treintje een leuk cadeau.

Kleine auto’s zijn vaak goed voor heel lang spelen en passen mooi in je schoen. Bij Bol.com vind je heel veel autootjes. Green Toys maakt auto’s van gerecycled plastic, ze zijn te koop bij I Love speelgoed.

Kinderkamer in geel, turkoois, petrol, kobalt blauw, lichtblauw, mint, groen, grijs en wit


KINDERKAMER


Zoek je schoencadeaus voor Sinterklaas die niet in de weg liggen? Of waar je juist in kunt opruimen? Deze handige opvouwbare opbergkratjes ben je toch meteen verliefd op? De kratjes van Ay-Kasa zijn te koop bij Bol.com. Er zijn verschillende maten.

opbergkratje: leuk cadeau voor kinderen

Kek Amsterdam maakt bijzondere muurstickers. Bijvoorbeeld van dieren en voertuigen en zelfs een boomstam. Het is te koop bij Bol.com.

kek amsterdam muurstickers - De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas

Nachtlampjes kun je altijd gebruiken. Het eekhoorntje en konijntje zijn van Rexinter bij Bol.com en I love speelgoed. Een grote collectie lampjes vind je bij psikhouvanjou, I love speelgoed en Bol.com.

De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas. Nachtlampjes kun je altijd gebruiken.


BOEKEN ENZO


Sinterklaas geeft graag boeken als schoencadeaus. Het leukste vindt Sinterklaas boeken over hem en zijn Pieten, hier lees je mijn tips.

De leukste boeken over Sinterklaas: liedjesboeken, prentenboeken en boeken voor grote kinderen

Veel kinderen zijn gek op strips. Bij Bol.com kun je selecteren op leeftijd, erg handig.

Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen #leukmetkids #strips


EEN CADEAU VOOR EEN ANDER KIND 


Niet ieder gezin heeft geld om Sinterklaas te vieren, of heeft het om andere redenen moeilijk. Wil je helpen? Het Nationaal Fonds Kinderhulp zamelt geld in om kinderen in arme gezinnen toch een cadeau te kunnen geven.

Stichting Het Vergeten Kind ondersteunt kinderen met een ingewikkelde thuissituatie. Zo organiseert ze samen met Verkade de Heppie Weekenden, waarin een kind even onbezorgd kan spelen. Wil jij helpen? Kijk dan op de site van Stichting Het Vergeten Kind. Je kunt bij de supermarkt Verkade chocoladeletters of het Hartenhuis kopen, dan steun je de Heppie Weekenden. Daarnaast kun je via de site doneren. Het Hartenhuis is dat schattige huisje op de foto, zo maakte ik de pietjes van chenille draad.

Kun je juist wel wat hulp gebruiken? Of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Bij Sam& oftewel Samen voor alle kinderen kun je een aanvraag doen. Zij geven geld voor sporten, zwem- of muziekles, schoolspullen, een verjaardag vieren of een uitje. Dit is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp.

Lees ook: Zo kun je andere kinderen helpen om Sinterklaas te vieren

Stichting Het Vergeten Kind ondersteunt kinderen met een ingewikkelde thuissituatie. Zo organiseert ze samen met Verkade Heppie Weekenden, waarin een kind even onbezorgd kan spelen.


VERDER LEZEN


Naast schoencadeaus voor Sinterklaas, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas. Natuurlijk deel ik de leukste leukste intochten en ideeën voor pakjesavond. Maar ook heel boeken over Sinterklaas en YouTube tips. Ook vind je hier de favoriete cadeaus van Sinterklaas. Verder deel ik ook allerlei knutselideeën en lekkere recepten om te maken… en nog heel veel meer. Snel verder lezen dus!

Veel succes met het vinden van een leuk cadeau en heel veel plezier met Sinterklaas!!

De Leuke Update

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Dit keer vol leuke tips voor Sinterklaas. Nieuwe Sinterklaasboeken en Sinterklaasfilms, maar ook leuke recepten en knutsel ideeën en zelfs weekendjes weg. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor kids. Snel lezen dus!

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids