Kinderkamer cadeaus: 25 leuke accessoires en andere spullen

Op zoek naar leuke kinderkamer cadeaus? Een heel mooi cadeau of iets praktisch? Dit zijn onze favoriete accessoires voor in een kinderkamer. Voor als je een cadeau zoekt dat geen speelgoed is.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Op zoek naar leuke kinderkamer cadeaus? Een heel mooi cadeau of iets praktisch? Dit zijn onze favoriete accessoires voor in een kinderkamer.  Voor als je een cadeau zoekt dat geen speelgoed is.

Kinderkamer opbergers

Deze LEGO opbergboxen zijn handig en staan mooi op de kinderkamer. Te koop bij Bol.com.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Op zoek naar leuke kinderkamer cadeaus? Een heel mooi cadeau of iets praktisch? Dit zijn onze favoriete accessoires voor in een kinderkamer. Deze LEGO opbergboxen zijn handig en staan mooi op de babykamer.

Ideaal om speelgoed in een keer op te ruimen, maar ook om er lekker op te spelen: deze mand annex zak van Play & Go. Corrien kocht deze roze met ruiten voor losse Duplo. Er is ook een outdoor versie, leuk om mee te nemen naar strand of speeltuin. Ze zijn te koop bij Fonq en bij I love speelgoed.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Ideaal om het speelgoed in een keer op te ruimen, maar ook om er lekker op te spelen: deze manden van Play & Go. Vriendin Corrien kocht deze roze met ruiten om alle losse Duplo in op te ruimen.

Deze manden en opbergzakken van het eco merk Nobodinoz vind ik fantastisch voor de kinderkamer. Maar de blauwe staat ook regelmatig in onze woonkamer. Corrien kocht een gele met ruiten, de hilarische foto is van haar.  Ze zijn te koop bij I love speelgoed.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen, voor jongens en meisjes. Leuke opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer van Nobodinoz

Deze kratjes van Kidsdepot vind ik de ideale combinatie van mooi en praktisch. Ze zijn in verschillende kleuren te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen., voor jongens en meisjes. Zoals deze metalen kratjes van Kidsdepot voor de kinderkamer.

Deze handige opvouwbare opbergkratjes ben je toch meteen verliefd op? De kratjes van Ay-Kasa zijn te koop bij Bol.com. Er zijn verschillende maten.

opbergkratje: leuk cadeau voor kinderen

Ook erg mooi, deze magneetborden en kapstokjes van Roommate bij Bol.com en bij Babypark.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen, voor jongens en meisjes. Zoals leuke opbergers voor de kinderkamer.

3 Sprouts heeft opbergmanden met allerlei verschillende dieren er op, erg leuk voor de kinderkamer. Ze zijn te koop bij Bol.com en bij I love speelgoed.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. 3 Sprouts heeft opbergmanden met allerlei verschillende dieren er op, leuk voor de kinderkamer

Voor een kind is een spaarpot is een leuke manier om met geld om te leren gaan. Deze robot spaarpot op de foto van KG Design van I love speelgoed. Daarnaast heeft Bol.com een grote hoeveelheid verschillende spaarpotten. Je kunt daar ook selecteren op thema, zoals eenhoorn of dinosaurus.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen, voor jongens en meisjes. Zoals deze spaarpot van KG Design.

Lees ook: de leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer 

Beddengoed als kinderkamer cadeaus

Mooi beddengoed geeft de kinderkamer meteen een leuke sfeer. Zoals dit beddengoed van SNURK Amsterdam, in allerlei prachtige printjes en gemaakt van biologisch katoen. Daarnaast maakt SNURK ook mooie nachtkleding.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners

Leuke verlichting

Nachtlampjes kun je altijd gebruiken. Het eekhoorntje en konijntje zijn van Rexinter bij Bol.com en I love speelgoed. Een grote collectie lampjes vind je bij psikhouvanjou, bij I love speelgoed en bij Bol.com.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen, voor jongens en meisjes. Nachtlampjes kun je altijd gebruiken.

Dit sprookjesachtige nachtlampje annex sneeuwbol van Djeco is er in heel veel verschillende uitvoeringen. Als je het lampje aanzet schakelt het zich vanzelf uit na een tijdje. Het is te koop bij I love speelgoed.

nachtlampje Djeco, leuk als cadeau

Goodnight Ligt heeft ook prachtige lampjes voor een kinderkamer. Te koop bij Bol.com.

Altijd leuk: een spaarpot

De Zenful aroma diffuser vernevelt een waterdamp met essentiële oliën in de lucht. Daarmee zorgt hij voor ontspanning, een heerlijk geurend huis en een goede luchtvochtigheid. Voor kleintjes is er de Koala aroma diffuser met nachtlampje. Op de site van Zenful lees je welke oliën geschikt zijn voor welke leeftijd

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. De Zenful aroma diffuser vernevelt een waterdamp met essentiële oliën in de lucht. Daarmee zorgt hij voor ontspanning, een heerlijk geurend huis en een goede luchtvochtigheid. Voor kleintjes is er de Koala aroma diffuser met nachtlampje.

Bekijk ook onze review van de Zenful Harmony. Dit is behalve een draadloze diffuser ook nog een lampje.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. De Zenful aroma diffuser vernevelt een waterdamp met essentiële oliën in de lucht. Daarmee zorgt hij voor ontspanning, een heerlijk geurend huis en een goede luchtvochtigheid. Deze Zenful Harmony is behalve een draadloze diffuser ook nog een lampje.

Een zitzak voor op de kinderkamer

Gezellig voor op de kinderkamer: een zitzak. Je vindt bijvoorbeeld leuke van Nobodinoz bij I love speelgoed. Of van Sugarpufy bij Bol.com. Ook leuk: een Fatboy Junior bij Bol.com.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen, voor jongens en meisjes. Gezellig voor op de kinderkamer: een zitzak.

Kinderkamer cadeaus voor aan de muur

MrStarsky maakt gepersonaliseerde sterrenhemel posters. Met de stand van de sterren bij de geboorte van een kind. De sterrenhemel op de poster ziet er dus altijd anders uit.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. MrStarsky maakt gepersonaliseerde sterrenhemel posters, met de stand van de sterren bij de geboorte van een kind. De sterrenhemel op de poster ziet er dus altijd anders uit.

Voor nieuwsgierige kinderen: een magnetische wereldkaart van Janod. Mijn zoon kreeg hem met vier of vijf jaar oud en kon er eindeloos naar kijken en mee spelen. Hij is te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen, voor jongens en meisjes. Zoals deze Magnetische wereldkaart van Janod.

Kek Amsterdam maakt bijzondere hippe muurstickers. Het is te koop bij Babypark en Bol.com.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen, voor jongens en meisjes. Zoals deze Kek Amsterdam muurstickers voor op de kinderkamer.

Een letterbord of lightbox is leuk, je kunt iedere keer een andere tekst er op zetten en soms zelfs ook nog foto’s. Bol.com heeft veel verschillende letterborden en lightboxen.

Een letterbord is een leuk cadeau voor wat oudere kinderen.

Leuk voor wat grotere kinderen: een spiegel met LED verlichting. Deze is van Gerard Brinard, Bol.com en Douglas hebben veel verschillende.

Leuk voor wat grotere kinderen: een spiegel met LED verlichting.

Decoratief speelgoed als kinderkamer cadeaus

Ook decoratieve speelgoed items zijn leuke kinderkamer cadeaus.

Het Wobbel balansbord is houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Of ze het nou gebruiken als balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, opstapje, racebaan, loungestoel of de rug van een olifant. Het staat mooi in huis, stimuleert balans en evenwicht en is goed voor de creativiteit. Als kinderen wat ouder zijn kunnen ze er ook wobbelyoga mee doen.

De Wobbel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Er is ook een Wobbel XL voor grotere kinderen, tieners en volwassenen. Op de onderkant kun je vilt of kurk kiezen. De Wobbel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en ecologisch vilt. Hij is te koop bij Bol.com en bij I Love Speelgoed.

Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Zoals een Wobbel balansbord, houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Of ze het nou gebruiken als balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, opstapje, racebaan, loungestoel of de rug van een olifant. Het staat mooi in huis, stimuleert balans en evenwicht en is goed voor de creativiteit. Als kinderen wat ouder zijn kunnen ze er ook wobbelyoga mee doen.

Haal de speeltuin naar binnen, maar dan wel stijlvol. Zoals met deze houten turnringen, rekstok en schommel van Lillagunga. Ze zijn in heel veel verschillende kleuren te koop bij I love speelgoed.

Lillagunga houten turnringen, rekstok of schommel voor binnen.

Op dit stijlvolle speelgoed kunnen kinderen springen, maar ook liggen of zitten. De Jupiduu Jumpspot staat mooi in een hippe kinderkamer. Te koop bij I love speelgoed.

Jupiduu Jumpspot, op dit stijlvolle speelgoed kunnen kinderen springen, maar ook liggen of zitten. Mooi in een hippe kinderkamer.

Met de stapelstenen van Stapelstein maak je van je kinderkamer een bewegingsspeeltuin. Dit open ended speelgoed stimuleert de creativiteit, de motoriek en sociale vaardigheden van ieder kind. De stenen multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van je kind. En ze zijn gewoon ook heel mooi! Ze zijn te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

Met de stapelstenen van Stapelstein maak je van je kinderkamer een bewegingsspeeltuin. Dit open ended speelgoed stimuleert de creativiteit, de motoriek en sociale vaardigheden van ieder kind. De stenen multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van je kind. En ze zijn gewoon ook heel mooi!

Een leuk en wat goedkoper alternatief voor de Stapelstein stapelstenen, zijn de Noorse rivierstenen van Gonge. Kinderen balanceren op grote en kleine stenen. Dat is leuk en goed voor hun motoriek. Leuk en leerzaam educatief speelgoed dus. Te koop bij Bol.com.

Een leuk en wat goedkoper alternatief voor de Stapelstein stapelstenen, zijn de Noorse rivierstenen van Gonge. Kinderen balanceren op grote en kleine stenen. Dat is leuk en goed voor hun motoriek.

Nog meer kindercadeaus

Zoek je naast dingen voor een kinderkamer, ook andere kindercadeaus? Kijk dan even hieronder.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids