De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer


Als je als kind leuke opbergers hebt, dan wordt opgbergen toch meteen al veel leuker? Bovendien zijn het eye cathers op de kinderkamer, een leuke mand maakt het meteen gezelliger. Wij zijn dus altijd op zoek naar leuke opbergmanden en opbergdozen, die passen bij de verzamelwoede van kinderen.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Lego brick Nobodinoz kids depot

Dit is één van mijn absolute favorieten: de Lego Brick opbergdozen. Voor die snel groeiende Lego collectie had ik ze al een tijdje in gedachte, wat zijn ze mooi. Sinterklaas kocht pasgeleden een paar van deze boxen bij Fonq voor zoonlief, daar zijn we dus allemaal blij mee 😉

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer -Lego brick De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer -Lego brickDe leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Lego brick

De patronen en mooie stoffen van Nobodinoz vind ik fantastisch, ik verzamel ze 😉 We hadden er al een tipi tent en een zitzak van en een dekenzak mocht ook niet ontbreken. De kinderen zijn gek op dekentjes, om hutten mee te bouwen, op te picknicken in huis of lekker onder te liggen op de bank. Dank zij deze mand slingeren ze niet meer overal rond. Vriendin Corrien kocht een gele met ruiten, deze hilarische foto’s zijn van haar.  Ze zijn te koop bij psikhouvanjou en I love speelgoed.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Nobodinoz opbergzak

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Nobodinoz

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Nobodinoz opbergmanden

Deze kratjes van Kidsdepot vind ik de ideale combinatie van mooi en praktisch. Zoonlief kan de auto’s, treintjes en andere spullen er makkelijk uitpakken én makkelijk weer opruimen. Over een tijdje vullen we ze waarschijnlijk helemaal met Lego, dan zijn het handige sorteerbakken. Ze zijn in verschillende kleuren te koop bij psikhouvanjou.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Kids depot

Kleine kinderkamer in geel, turkoois, petrol, kobalt, lichtblauw, mint, groen, grijs en wit. Kidsdepot metalen opbergbakken. Lego brick opbergbakken. Goodnight light lampje boot.

Ideaal om het speelgoed in een keer op te ruimen, maar ook om er lekker op te spelen: deze manden van Play & Go bij psikhouvanjou. Vriendin Corrien kocht deze roze met ruiten om alle losse Duplo in op te ruimen.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Eef Lillemor opbergzak

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Eef Lillemor Play and Go

Deze handige opvouwbare opbergkratjes ben je toch meteen verliefd op? De kratjes van Ay-Kasa zijn te koop bij psikhouvanjou. Er zijn twee maten. Het kleine krat is uitgeklapt 27 x 17 x 10,5 centimeter. Het grote krat is uitgeklapt 40 x 30 x 14,5 centimeter. Ik schreef hier over deze handige opvouwbare opbergkratjes.

Deze Vitra toolbox bij Fonq is voor stijlvolle design kinderkamers of natuurlijk voor in de woonkamer. Die gaat op mijn wensenlijstje 🙂

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - vitra toolbox opberger

De Hema heeft vaak leuke opbergers in allerlei verschillende maten.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Hema

3 Sprouts bij Fonq heeft heel veel leuke opbergers met dieren, in allerlei maten en vormen.

Deze vilten zakken met huisjes van Childhome bij Bol.com zijn erg decoratief en er kan veel in.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Childhome Vilten Speelgoedzak

Done by deer heeft allerlei verschillende stijlvolle prints, van grafisch zwart wit tot dieren in pastelkleuren, te koop bij Wehkamp en Bol.com.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - done by deer

Dit opbergkastje van Rose in April bij psikhouvanjou en I love speelgoed, waarin dochterlief op haar kamer telkens wat anders zet, is een prachtige eye catcher op de kinderkamer.

kastje Rose in April

 


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.