De leukste opbergmanden en opbergdozen in kinderkamer en woonkamer

Als je als kind leuke opbergers hebt, dan wordt opgbergen toch meteen al veel leuker? Bovendien zijn het eye cathers op de kinderkamer, een leuke mand maakt het meteen gezelliger. Wij zijn dus altijd op zoek naar leuke opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer, die passen bij de verzamelwoede van kinderen.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Lego brick Nobodinoz kids depot

Opbergdozen voor de kinderkamer

Dit is één van mijn absolute favorieten: de Lego Brick opbergdozen. Voor die snel groeiende Lego collectie had ik ze al een tijdje in gedachte, wat zijn ze mooi. Sinterklaas kocht pasgeleden een paar van deze boxen bij Bol.com voor zoonlief, daar zijn we dus allemaal blij mee 😉

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer -Lego brick De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer -Lego brickDe leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Lego brick

Stoffen opbergmanden voor de kinderkamer

De patronen en mooie stoffen van Nobodinoz vind ik fantastisch, ik verzamel ze 😉 We hadden er al een tipi tent en een zitzak van en een dekenzak mocht ook niet ontbreken. De kinderen zijn gek op dekentjes, om hutten mee te bouwen, op te picknicken in huis of lekker onder te liggen op de bank. Dank zij deze mand slingeren ze niet meer overal rond. Vriendin Corrien kocht een gele met ruiten, deze hilarische foto’s zijn van haar.  Ze zijn te koop bij I love speelgoed en gemaakt van duurzaam organic cotton.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Nobodinoz opbergzak

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Nobodinoz

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Nobodinoz opbergmanden

Ideaal om het speelgoed in een keer op te ruimen, maar ook om er lekker op te spelen: deze manden van Play & Go bij I love speelgoed. Vriendin Corrien kocht deze roze met ruiten om alle losse Duplo in op te ruimen.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Eef Lillemor opbergzak

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Eef Lillemor Play and Go

3 Sprouts bij Fonq heeft heel veel leuke opbergers met dieren, in allerlei maten en vormen.

Deze vilten zakken met huisjes van Childhome bij Bol.com zijn erg decoratief en er kan veel in.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Childhome Vilten Speelgoedzak

 

Open kratjes voor de kinderkamer

Deze kratjes van Kidsdepot vind ik de ideale combinatie van mooi en praktisch. Zoonlief kan de auto’s, treintjes en andere spullen er makkelijk uitpakken én makkelijk weer opruimen. Over een tijdje vullen we ze waarschijnlijk helemaal met Lego, dan zijn het handige sorteerbakken. Ze zijn in verschillende kleuren te koop bij I love speelgoed.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - Kids depot

Kleine kinderkamer in geel, turkoois, petrol, kobalt, lichtblauw, mint, groen, grijs en wit. Kidsdepot metalen opbergbakken. Lego brick opbergbakken. Goodnight light lampje boot.

Deze handige opvouwbare opbergkratjes ben je toch meteen verliefd op? De kratjes van Ay-Kasa zijn te koop bij Bol.com. Er zijn verschillende maten.

Deze Vitra toolbox bij Fonq is voor stijlvolle design kinderkamers of natuurlijk voor in de woonkamer. Die gaat op mijn wensenlijstje 🙂

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - vitra toolbox opberger

Nog meer leuke opbergers

Done by deer heeft allerlei verschillende stijlvolle prints, van grafisch zwart wit tot dieren in pastelkleuren, te koop bij Bol.com.

De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - done by deer

Dit opbergkastje van Rose in April bij I love speelgoed, waarin dochterlief op haar kamer telkens wat anders zet, is een prachtige eye catcher op de kinderkamer.

kastje Rose in April

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids