Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners

Het Amsterdamse merk Snurk heeft prachtige dekbedden van duurzame materialen. Naast prints voor jongere kinderen, hebben ze ook leuke dekbedden voor oudere kinderen, tieners en volwassenen. Ik laat je hier onze favorieten zien. 

Mooi beddengoed geeft een slaapkamer meteen een leuke sfeer. Snurk Amsterdam heeft allerlei mooie printjes. Bovendien zijn hun dekbedden gemaakt van biologisch katoen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen zijn er heel veel toffe dekbedden. Nu onze kinderen ouder worden, zoek ik prints die ook voor tieners leuk zijn. Want mooie dekbedden kunnen een hele tijd mee gaan.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Het Amsterdamse merk Snurk heeft prachtige dekbedden van duurzame materialen. Naast prints voor jongere kinderen, hebben ze ook leuke dekbedden voor kinderen, tieners en volwassenen. Ik laat je hier onze favorieten zien. 

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor meiden

Kleine meis is gek op koken en bakken en op snoepen. Dit dekbed met macarons past daarom prachtig bij haar. Maar ja, bij wie niet, want het is zo’n gaaf dekbed! De bovenkant van het dekbed heeft een macarons print, de onderkant is wit met mintgroene stipjes.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Dit dekbed met macarons is leuk voor meiden en jongens die van bakken houden, of van snoepen.

De macarons lijken zo echt dat ze bijna los op het dekbed lijken te liggen. En nu maar hopen dat kleine meis ’s avonds geen echte macarons mee naar haar kamertje smokkelt 😉

macarons

Toch vonden we het best moeilijk om een dekbed te kiezen, want er zijn nog veel meer leuke prints. Zo vindt dochterlief de onderstaande ook prachtig. Met dieren, bloemen of de roze macarons print, want die is er ook.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Dit dekbed met macarons is leuk voor meiden en jongens die van bakken houden, of van snoepen.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor jongens

Onze kleine man krijgt als tiener een steeds volwassener smaak. Dit Pool dekbed heeft een prachtige zwembad print en past heel mooi in een kamer voor wat oudere kids.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Dit Pools dekbed met zwembadprint is leuk voor meiden en jongens die van sporten en zwemmen houden.

Compleet met de twinkeling van het water en de streep van het banenzwemmen. Beide kanten van dit dekbed hebben de zwembadprint, dus het maakt bij deze niet uit welke kant je boven legt.

zwembad

Zoonlief had ook nog veel meer leuke prints gezien. Met game controllers, planeten, tegels en monstera bladeren. Allemaal prints die wat ons betreft ook prima op de middelbare school kunnen.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Dit dekbed met macarons is leuk voor meiden en jongens die van bakken houden, of van snoepen.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor volwassenen

Voor onszelf hebben we ook al een paar hele toffe dekbedden gespot. Als een van onze oude dekbedhoezen op is, dan gaan we waarschijnlijk een van deze prints uitzoeken. Dit dekbed met Alpentafereel heet heel toepasselijk Across The Alps, erg tof.

Dit dekbed met Alpentafereel heet heel toepasselijk Across The Alps

Deze prints vind ik ook prachtig. De Bretonse streep lijkt van dichtbij net een breiwerk, net als de oorspronkelijke Bretonse streep truien. Maar ook de wolken, gebreide print en de bloemen vind ik heel mooi. Dat wordt nog lastig kiezen!

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Dit dekbed met macarons is leuk voor meiden en jongens die van bakken houden, of van snoepen.

Kleding van Snurk

Naast dekbedden, heeft Snurk ook kleding 100% biologisch katoen. Jumpsuits, onesies, jurkjes, jogging broeken, leggings, sweaters en hoodies. Bij veel prints kun je zelfs een bijpassend kledingstuk bij je dekbed uitzoeken.

kleding van Snurk

Tot slot

Dit artikel heb ik gemaakt in samenwerking met Snurk Amsterdam. Daar ben ik heel trots op, want ik ben fan van dit mooie duurzame merk. De foto’s van het Macarons Green dekbed en het Pool dekbed heb ik bij ons thuis gemaakt, de overige foto’s zijn van Snurk.

Naast deze duurzame dekbedden van Snurk, vind je op Leuk met kids nog veel meer inspiratie voor een kleurrijke en kindvriendelijke kinderkamers. Ook op Instagram delen we regelmatig kinderkamer inspiratie.

Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Het Amsterdamse merk Snurk heeft prachtige dekbedden van duurzame materialen. Naast prints voor jongere kinderen, hebben ze ook leuke dekbedden voor kinderen, tieners en volwassenen. Ik laat je hier onze favorieten zien.  Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Het Amsterdamse merk Snurk heeft prachtige dekbedden van duurzame materialen. Naast prints voor jongere kinderen, hebben ze ook leuke dekbedden voor kinderen, tieners en volwassenen. Ik laat je hier onze favorieten zien. Dit Pool dekbed heeft een prachtige zwembad print en past heel mooi in een kamer voor wat oudere kids. Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners. Het Amsterdamse merk Snurk heeft prachtige dekbedden van duurzame materialen. Naast prints voor jongere kinderen, hebben ze ook leuke dekbedden voor kinderen, tieners en volwassenen. Ik laat je hier onze favorieten zien. Dit dekbed met macarons is leuk voor meiden en jongens die van bakken houden, of van snoepen.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids