Design robotje om eindeloos mee te spelen én naar te kijken 


Ieder jongetje lijkt op een gegeven moment besmet te worden door het robot virus, opeens zijn ze fan. Meestal wordt ik zelf wat minder enthousiast van robotten, maar van deze ben ik fan. Zoonlief wilde absoluut de veelkleurige variant, ze zijn er ook in één kleur en in houtkleur.

Design robotje om eindeloos mee te spelen én naar te kijken - Areaware Cubebot

Hij doet me een beetje denken aan Rubiks Cubes, die kubussen waar we in de jaren 80 eindeloos mee aan het puzzelen waren. Het is een robotje waar je een kubus van kunt maken, dat is voor een kind wel even puzzelen. Gelukkig zit de uitleg er wel bij, zodat je het altijd even kunt nazoeken.

Design robotje om eindeloos mee te spelen én naar te kijken - Areaware Cubebot

Daarnaast kun je de robot in allerlei houdingen zetten. Daar is zoonlief natuurlijk veel creatiever in dan ikzelf, zo zag ik de robot laatst opeens langsvliegen in zijn hand 🙂

Design robotje om eindeloos mee te spelen én naar te kijken - Areaware Cubebot

De Areaware Cubebot robot puzzel is te koop in meerdere maten en kleuren bij Fonq en Bol.com.


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.