De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school

Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

Onze broodtrommels

Zelf hebben we al jaren de broodtrommels van Mepal. Ze zijn stevig en duurzaam. Bovendien komt het merk uit Nederland en is het BPA vrij. Ook zijn er veel verschillende prints. Sinds een tijdje ben ik zelfs ambassadeur van Mepal. Daar vertel ik je hier meer over.

Dochterlief is fan van lama’s, dus ze was heel blij met haar lunchbox en schoolbeker, uit de campus serie van Mepal. Ze tekende de lama zelfs na. Het is te koop bij Mepal, Wehkamp en Bol.com.

Mepal campus lama broodtrommel en drinkbeker

Voor zoonlief moet het nu hij ouder wordt allemaal wel stoer zijn. En lekker groot, wat eten jongens op deze leeftijd veel zeg! Naar school gaat er dus veel meer in dan er tijdens deze picknick in zat. Voor hem hebben we daarom de bento lunchbox Take a Break, te koop bij MepalWehkamp en Bol.com.

Mepal Bento lunchbox Take a Break en waterfles Ellipse

Deze platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. Wij gebruiken ze op gymdagen. De lunchbox Take a Break Flat is te koop bij MepalWehkamp en Bol.com.

Deze platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. Wij gebruiken ze op gymdagen deze Mepal Take a Break Flat

Nog meer kleurrijke broodtrommels

Deze broodtrommels en stalen drinkfles zijn van Blafre. Ze zijn te koop bij I love speelgoed, psikhouvanjou, Kids with flair, Little Thingz en Bol.com.

blafre broodtrommels en flessen

Deze lunchbox van Lego vind ik erg gaaf, in de vorm van een Lego blokje. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school

Deze broodtrommels en snackdoosjes zijn van Skip Hop bij Bol.com en Little Thingz. De verhouding tussen formaat lunchbox en snack cup klopt niet, op de site staan maten. Ze hebben ook leuke drinkflessen.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - Skip Hope lieveheersbeestje bij aap vlinder uil snack box

De Hema heeft broodtrommels en snackbakjes in verschillende formaten.

broodtrommels en flessen van de Hema

Deze kleurrijke roestvrijstalen broodtrommels zijn Jeune Premier bij Kids with Flair.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. broodtrommel Jeune premier

Bento lunchboxen

Goodbyn heeft handige duurzame broodtrommels en drinkbekers zonder giftige stoffen. Ze zijn te koop bij I Love Speelgoed.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school goodbyn

Deze broodtrommels met vakjes zijn van Greenjump. Fijn voor wie liever aluminium kiest.

RVS eco lunchbox van LunchBots

Isoleerflessen en potten 

Weet je dat er ook handige isoleerflessen en isoleerpotten zijn? In de zomer zijn ze handig om iets koud mee te nemen, in de winter om iets warm te houden.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school

Op een koude winterdag is het heerlijk om thee mee naar school te nemen, op een warme zomerdag juist iets koels. Mepal heeft mooie isoleerbekers en isoleerflessen in de serie Ellipse, in allerlei verschillende kleuren. Ze zijn te koop bij Mepal, Wehkamp en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Fijn voor onderweg naar school: een thermosbeker met echte lekkere thee of koffie er in. Mepal heeft mooie isoleerbekers en isoleerflessen.

Voor jonge kinderen zijn er ook deze flip-up isoleerflessen uit de Campus lijn van Mepal. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Voor jonge kinderen zijn er ook deze flip-up isoleerflessen uit de Campus lijn van Mepal.

Wil je een keer yoghurt met fruit meegeven? Of lekkere warme soep? Dan zijn de isoleerpotten handig. Ze zijn te koop bij Mepal, Wehkamp en Bol.com. Je kunt er ook de Ellipse vouwlepel bij nemen, die blijft netjes schoon in de tas en is makkelijk te vinden.

Wil je een keer yoghurt met fruit meenemen? Of lekkere warme soep? Dan zijn de isoleerpotten handig. Je kunt er ook de Ellipse vouwlepel bij nemen, die blijft netjes schoon in de tas en is makkelijk te vinden.

Nog meer fijne flessen

Deze waterflessen zijn uit de serie Ellipse, te koop bij Mepal, Wehkamp en Bol.com. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat je de fles hierdoor makkelijk kunt vasthouden. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. De waterfles is uit de serie Ellipse van Mepal. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat het bij het vasthouden fijn is. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

Klean Kanteen heeft mooie stevige drinkflessen, in allerlei formaten en met verschillende sluitingen. Ze zijn te koop bij Greenjump en Bol.com.

Klean Kanteen eco drinkflessen

Deze drinkbekers van Sistema zijn makkelijk door de kinderen te openen zonder lekken. Ze zijn wat minder geschikt als je kinderen geneigd zijn te bijten op flessen. Er zijn verschillende maten te koop bij AH en Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school drinkbekers sistema

Is het een zomerse dag? De waterfles JustWater vul je met water en fruit. En eventueel ijsblokjes om het koud te houden. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

Is het een zomerse dag? De waterfles JustWater vul je met water en fruit. En eventueel ijsblokjes om het koud te houden.

Drinkbekers en broodtrommels met naam er op

Bij Bullby kun je een persoonlijke lunchbox of fles laten maken, met je naam er op.
persoonlijke broodtrommel en fles met naam bij Bullby

Verder lezen

Naast leuke drinkbekers en broodtrommels voor school, verzamelde ik op Leuk Met Kids ook de leukste rugzakken voor kinderen.

De leukste rugzakken voor kinderen. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 

Daarnaast vind je op Leuk met kids nog veel meer inspiratie voor school.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

De leuke update

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Dit keer staat hij vol tips voor de lente. Leuke buiten uitjes, kleurrijke musthaves, lekker eten, ideeën om te knutselen, fijne films en boeken en nog veel meer lente tips. Snel lezen dus!

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids