De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school

Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

In dit overzicht vind je allerlei soorten drinkbekers en broodtrommels voor kinderen. Handige broodtrommels met naam. Extra platte broodtrommels. Broodtrommels van kunststof, maar ook van RVS. En natuurlijk effen broodtrommels en lunchboxen met mooie printjes. Drinkbekers van kunststof en aluminium, maar ook thermosflessen. Voor ieder kind een leuke lunchset met drinkbeker en broodtrommel dus.

Je vindt hier broodtrommels en drinkflessen voor alle leeftijden. Lieve broodtrommels voor peuters en kleuters in groep 1 en groep 2. Maar ook broodtrommels voor kinderen in groep 3 en groep 4 in de onderbouw. En stoere lunchboxen voor kinderen in groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 in de bovenbouw. Broodtrommels voor tieners en volwassenen vind je hier.

Waar moet je op letten als je een broodtrommel of drinkbeker kiest?

Bij de keuze van een broodtrommel of drinkfles kun je bijvoorbeeld hier op letten:

  • Het formaat, afhankelijk van hoeveel je kind eet of drinkt. Of misschien van hoeveel jij wil dat je kind eet of drinkt. Moet het fruit in de broodtrommel passen, dan is een wat grotere lunchbox handig.
  • Is de broodtrommel gemaakt van veilige materialen? Je ziet in dit artikel daarom geen heel goedkope broodtrommels, wel veel betaalbare exemplaren.
  • Wil je voor een duurzame broodtrommel en drinkbeker gaan?
  • Wat vind je kind mooi? En blijft het deze broodtrommel komende jaren mooi vinden?
  • Past deze broodtrommel handig in de schooltas voor de basisschool of middelbare school?
  • Wil je in de zomer koud drinken meegeven of in de winter warme thee? Dan is een thermosfles handig. Let wel op dat je de vloeistof niet te heet maakt.

Broodtrommels en drinkbekers voor kinderen

Kleurrijke broodtrommels voor kids

Zelf hebben we al jaren de broodtrommels van Mepal. Ze zijn stevig en duurzaam. Bovendien komt het merk uit Nederland en is het BPA vrij. Ook zijn er veel verschillende prints. Sinds een tijdje ben ik zelfs een paar jaar ambassadeur van Mepal geweest. Daar vertel ik je hier meer over.

Voor peuters, kleuters en jonge kinderen is er de bekende campus serie van Mepal, als kind had ik die ook al. Er verschijnen telkrms nieuwe prints, te koop bij Mepal en bij Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school! Zoals deze Mepal campus lama broodtrommel en drinkbeker.

Deze broodtrommels en stalen drinkfles zijn van Blafre. Ze zijn te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

blafre broodtrommels en flessen

Deze lunchbox van Lego is in de vorm van een Lego blokje. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school! Zoals deze LEGO broodtrommel.

Deze broodtrommels en snackdoosjes zijn van Skip Hop bij Bol.com en Little Thingz. De verhouding tussen formaat lunchbox en fruitbakjes klopt niet, op de site staan maten. Ze hebben daarnaast ook leuke drinkflessen.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - Skip Hope lieveheersbeestje bij aap vlinder uil snack box

Ook HEMA heeft broodtrommels en drinkbekers in verschillende formaten. Maar HEMA heeft ook koeltassen, koelelementen, isoleerflessen, yoghurtbekers, fruitbakjes en snackbakjes. Met mooie exemplaren voor jongens en meiden.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Met allerlei soorten drinkbekers en broodtrommels voor kinderen. Handige broodtrommels met naam. Extra platte broodtrommels. Broodtrommels van kunststof, maar ook van aluminium. En natuurlijk effen broodtrommels en lunchboxen met mooie printjes. Voor ieder kind een leuke drinkbeker en broodtrommel dus. Deze broodtrommels en flessen zijn van HEMA.

Ook leuk voor kleintjes: deze Lilliputiens broodtrommels en broodtasjes. Te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Leuk voor kleintjes: deze Lilliputiens broodtrommels en broodtasjes.

Broodtrommels en drinkflessen voor grotere kinderen en tieners

Voor wat grotere kids en tieners is er de Take a Break serie, in allerlei maten. Er zijn duurzame waterflessen, lunchboxes en lunchpotten. Meer weten? Kijk dan even op de site van Mepal of bij Bol.com.

Regelmatig zijn er leuke hippe nieuwe kleurtjes. En je kunt natuurlijk ook twee broodtrommels combineren. Door de inzet kun je het ook gebruiken als een bento broodtrommel met vakjes. Daarnaast kun je deze broodtrommels ook personaliseren met naam.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school! Voor wat grotere kids en tieners is er de Take a Break serie van Mepal, in allerlei maten.

Extra platte broodtrommels voor in de rugzak

Platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. Wij gebruiken ze dan ook op gymdagen. Deze duurzame lunchbox Take a Break Flat is te koop bij Mepal en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Deze platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. Wij gebruiken ze op gymdagen deze Mepal Take a Break Flat

Brabantia heeft in de Make & Take lijn ook extra platte broodtrommels.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Brabantia heeft in de Make & Take lijn ook extra platte broodtrommels.

Ook handig: deze broodtrommel van Liewood kun je opvouwen als hij leeg is. Te koop bij I love speelgoed.

handig: deze lunchbox van Liewood kun je opvouwen als hij leeg is.

Handige herbruikbare boterhamzakjes

Ook opvouwbaar en duurzaam: een herbruikbaar boterhamzakje. Deze heten Boc’n’Roll van Roll’Eat, te koop bij Bol.com en bij Green Jump. Klik rechts op de foto voor de tweede foto, daar zie je de Boc’n’Roll opgevouwen. In beide pakketjes zitten vier boterhammen.

Het fijne van deze herbruikbare boterhamzakjes is dat ze na gebruik plat kunnen worden opgevouwen. Handig als je bijvoorbeeld een dagje weg gaat. Je kunt ze wassen in de wasmachine.

Naast de opvouwbare variant, zijn er ook zakjes met een flap. Daarnaast zijn er kleinere snackzakjes.

Naast de opvouwbare variant, zijn er ook zakjes met een flap. Daarnaast zijn er kleinere snackzakjes.

Bento lunchboxen voor kinderen

Voor zoonlief is een lekker grote stoere broodtrommel vaak fijn, want wat eten jongens op deze leeftijd veel zeg! Naar school gaat er dus veel meer in dan er tijdens deze picknick in zat. Zeker als hij na school gelijk gaat sporten. Voor hem hebben we daarom deze bento lunchbox Take a Break, te koop bij Mepal en Bol.com.

Ook deze lunchbox kun je door de inzet ook gebruiken als een bento broodtrommel met vakjes.

Mepal Bento lunchbox Take a Break en waterfles Ellipse

Yumbox heeft handige bento broodtrommels voor kinderen en volwassenen. De binnenkant en buitenkant koop je apart. Ze zijn te koop bij I Love Speelgoed.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Yumbox heeft handige bento broodtrommels voor kinderen en volwassenen.

Ook Sistema heeft duurzame bento broodtrommels. Te koop bij Bol.com.

Ook Sistema heeft duurzame bentobroodtrommels.

Duurzame RVS broodtrommels voor kinderen

Deze duurzame broodtrommels met vakjes zijn van Greenjump. Fijn voor wie liever RVS kiest.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Deze duurzame broodtrommels met vakjes zijn van Greenjump. Fijn voor wie liever RVS kiest.

Ook The Zoo heeft mooie RVS broodtrommels en drinkflessen. Te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

The Zoo heeft mooie RVS broodtrommels en drinkflessen.

Broodtrommels en drinkbekers voor kinderen zelf ontwerpen

Je kunt je schoolspullen ook zelf ontwerpen. Dus je broodtrommel, fruitbakje of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een gepersonaliseerd cadeau met naam of iets anders, hoe leuk is dat? Ik ging dus aan de slag voor de kinderen. Van iets wat ze leuk vinden maakte ik een tekening, in hun lievelingskleuren. Zo maakten wij zelf een broodtrommel.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Bij Mepal kun je je schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen.

Thermosflessen en isoleerpotten voor kinderen

Isoleerbekers en thermosflessen zijn zowel in de winter als zomer fijn. Op een koude winterdag is het heerlijk om thee mee naar school te nemen, op een warme zomerdag juist een koel drankje. De isoleerpotten zijn handig om een keer yoghurt met fruit of lekkere warme soep mee te geven. Deze uit de Mepal serie Ellipse zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

Voor jonge kinderen zijn er ook deze flip-up isoleerflessen uit de Campus lijn van Mepal. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Voor jonge kinderen zijn er ook deze flip-up isoleerflessen of thermosflessen uit de Campus lijn van Mepal.

Nog meer fijne drinkflessen voor kinderen

Klean Kanteen heeft mooie stevige en duurzame drinkflessen, in allerlei formaten en met verschillende sluitingen. Ze zijn te koop bij Greenjump en Bol.com.

Klean Kanteen eco drinkflessen

Deze waterflessen zijn uit de serie Ellipse, te koop bij Mepal en Bol.com. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat je de fles hierdoor makkelijk kunt vasthouden. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. De waterfles is uit de serie Ellipse van Mepal. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat het bij het vasthouden fijn is. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

Daarnaast zijn deze bekers en flessen van Sistema makkelijk door de kinderen te openen zonder lekken. Ze zijn wat minder geschikt als je kind geneigd is te bijten op flessen. Er zijn verschillende maten te koop bij Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school drinkbekers sistema

De Dopper vind ik ook een ideale drinkfles, ik zie hem op school ook vaak. Naast de original van kunststof, is er ook een geïsoleerde fles van RVS. Hij is ook te koop bij Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. De Dopper vind ik ook een ideale drinkfles, ik zie hem op school ook vaak.

Drinkbekers en broodtrommels voor kinderen

Ik voeg regelmatig leuke drinkbekers en broodtrommels school kinderen toe, dus kom gerust nog een keer terug!

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

Verder lezen

Zoek je naast leuke drinkbekers en broodtrommels nog meer inspiratie voor kinderen op school? Hier onder vind je nieuwste blogs met school inspiratie. Daarnaast delen we op Instagram ook regelmatig schooltips.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids