De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school

Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

Broodtrommels en drinkbekers voor kinderen

Kleurrijke broodtrommels

Zelf hebben we al jaren de broodtrommels van Mepal. Ze zijn stevig en duurzaam. Bovendien komt het merk uit Nederland en is het BPA vrij. Ook zijn er veel verschillende prints. Sinds een tijdje ben ik zelfs een paar jaar ambassadeur van Mepal geweest. Daar vertel ik je hier meer over.

Voor kinderen is er de bekende campus serie van Mepal, als kind had ik die ook al. Daarnaast is dochterlief is fan van lama’s, dus ze was heel blij met deze lunchbox en schoolbeker. Ze tekende de lama zelfs na. Het is te koop bij Mepal en bij Bol.com.

Mepal campus lama broodtrommel en drinkbeker

Deze broodtrommels en stalen drinkfles zijn van Blafre. Ze zijn te koop bij I love speelgoed, psikhouvanjou, Kids with flair, Little Thingz en Bol.com.

blafre broodtrommels en flessen

Deze lunchbox van Lego is in de vorm van een Lego blokje. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school

Deze broodtrommels en snackdoosjes zijn van Skip Hop bij Bol.com en Little Thingz. De verhouding tussen formaat lunchbox en snack cup klopt niet, op de site staan maten. Ze hebben daarnaast ook leuke drinkflessen.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - Skip Hope lieveheersbeestje bij aap vlinder uil snack box

Ook de Hema heeft broodtrommels en snackbakjes in verschillende formaten.

broodtrommels en flessen van de Hema

Deze kleurrijke roestvrijstalen broodtrommels zijn Jeune Premier bij Kids with Flair.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. broodtrommel Jeune premier

Ook leuk voor kleintjes: deze Lilliputiens broodtrommels en broodtasjes. Te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Leuk voor kleintjes: deze Lilliputiens broodtrommels en broodtasjes.

Broodtrommels en drinkflessen voor grotere kinderen en tieners

Voor wat grotere kids en tieners is er de Take a Break serie, in allerlei maten. Op dit moment heeft Mepal een hele toffe tijdelijke collectie. Strawberry Vibe is lichtblauw, lila en roze. Lemon Vibe is is lichtblauw met lichtgeel en groengeel. Er zijn waterflessen, lunchboxes en lunchpotten (klik rechts op de foto voor meer foto’s). Meer weten? Kijk dan even op de site van Mepal of bij Bol.com.

Extra platte broodtrommels

Deze platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. Wij gebruiken ze dab ook op gymdagen (klik rechts op de foto voor meer foto’s). De lunchbox Take a Break Flat is te koop bij Mepal en Bol.com.

Bento lunchboxen

Voor zoonlief is een lekker grote broodtrommel vaak fijn, want wat eten jongens op deze leeftijd veel zeg! Naar school gaat er dus veel meer in dan er tijdens deze picknick in zat. Zeker als hij na school gelijk gaat sporten. Voor hem hebben we daarom deze bento lunchbox Take a Break, te koop bij Mepal en Bol.com.

Mepal Bento lunchbox Take a Break en waterfles Ellipse

Goodbyn heeft handige duurzame broodtrommels en drinkbekers. Ze zijn te koop bij I Love Speelgoed.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school goodbyn

Deze broodtrommels met vakjes zijn van Greenjump. Fijn voor wie liever aluminium kiest.

RVS eco lunchbox van LunchBots

Broodtrommels en drinkbekers voor kinderen zelf ontwerpen

Je kunt je schoolspullen ook zelf ontwerpen. Dus je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een gepersonaliseerd cadeau, hoe leuk is dat? Ik ging dus aan de slag voor de kinderen. Van iets wat ze leuk vinden maakte ik een tekening, in hun lievelingskleuren. Zo maak je zelf een broodtrommel, dat kan bij Mepal.

Bij Mepal kun je je schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Kijk je mee?

Thermosflessen en isoleerpotten voor kinderen

Weet je dat er daarnaast ook handige isoleerflessen en isoleerpotten zijn? In de zomer zijn ze fijn om iets koud mee te nemen, in de winter om iets warm te houden.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school

Op een koude winterdag is het heerlijk om thee mee naar school te nemen, op een warme zomerdag juist een koel drankje. Mepal heeft mooie isoleerbekers en thermosflessen in de serie Ellipse, in allerlei verschillende kleuren. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Fijn voor onderweg naar school: een thermosbeker met echte lekkere thee of koffie er in. Mepal heeft mooie isoleerbekers en isoleerflessen.

Voor jonge kinderen zijn er ook deze flip-up isoleerflessen uit de Campus lijn van Mepal. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Voor jonge kinderen zijn er ook deze flip-up isoleerflessen of thermosflessen uit de Campus lijn van Mepal.

Voor grotere kids en tieners is er daarnaast deze geometrische variant van de flip-up isoleerflessen. In blauw, turkoois en roze met zilver. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

De bak met de blauwe deksel is eigenlijk een saladebak. Maar hij is ook handig voor bijvoorbeeld scones en smeersels. Of als je kind het lekker vindt om op school wat anders dan brood mee te nemen. De saladebox is te koop bij Mepal en Bol.com.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Voor grotere kids en tieners is er ook deze geometrische variant van de flip-up isoleerflessen uit de Campus lijn van Mepal.

Wil je een keer yoghurt met fruit meegeven? Of lekkere warme soep? Dan zijn de isoleerpotten juist handig. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com. Je kunt er ook de Ellipse vouwlepel bij nemen, die blijft netjes schoon in de tas en is makkelijk te vinden.

Wil je een keer yoghurt met fruit meenemen? Of lekkere warme soep? Dan zijn de isoleerpotten handig. Je kunt er ook de Ellipse vouwlepel bij nemen, die blijft netjes schoon in de tas en is makkelijk te vinden.

Nog meer fijne drinkflessen voor kinderen

Deze waterflessen zijn uit de serie Ellipse, te koop bij Mepal en Bol.com. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat je de fles hierdoor makkelijk kunt vasthouden. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. De waterfles is uit de serie Ellipse van Mepal. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat het bij het vasthouden fijn is. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

Klean Kanteen heeft mooie stevige drinkflessen, in allerlei formaten en met verschillende sluitingen. Ze zijn te koop bij Greenjump en Bol.com.

Klean Kanteen eco drinkflessen

Daarnaast zijn deze drinkbekers van Sistema makkelijk door de kinderen te openen zonder lekken. Ze zijn wat minder geschikt als je kinderen geneigd zijn te bijten op flessen. Er zijn verschillende maten te koop bij AH en Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school drinkbekers sistema

Is het een zomerse dag? De waterfles JustWater vul je met water en fruit. En eventueel ook ijsblokjes om het koud te houden. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

Is het een zomerse dag? De waterfles JustWater vul je met water en fruit. En eventueel ijsblokjes om het koud te houden.

Drinkbekers en broodtrommels voor kinderen

Ik voeg regelmatig leuke drinkbekers en broodtrommels school kinderen toe, dus kom gerust nog een keer terug!

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

Verder lezen

Zoek je naast leuke drinkbekers en broodtrommels nog meer inspiratie voor kinderen op school? Hier onder vind je nieuwste blogs met school inspiratie. Daarnaast delen we op Instagram ook regelmatig schooltips.

HEMA roofdieren knutselen

Heb je roofdieren spaaractie van HEMA al gezien? We hebben er leuke knutsels mee gemaakt! Dochterlief en ik knutselden een kijkdoos voor de dieren. Vervolgens maakten zoonlief en ik stopmotion filmpjes. Ik laat je zien hoe we dat doen.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids