De leukste rugzakken voor kinderen en tieners

Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen en tieners. 

Felle kleurtjes

De Zweedse Fjällräven Kanken rugzakken vind ik fantastisch. Met die leuke kleurtjes zou ik het liefst de hele kapstok mee vullen. Ze zijn niet goedkoop, maar het merk produceert zo duurzaam mogelijk en ik hoorde van vriendinnen dat ze lang mooi blijven. Ik heb zelf al jaren een totepack, een rugzak en schoudertas in één, daar ben ik heel blij mee. De kinderen hadden al behoorlijk wat rugzakken versleten, best wel zonde. Dus toen zoonlief een nieuwe rugzak nodig had, heb ik toch maar eens geïnvesteerd in een Fjällräven Kanken. Gelukkig vindt hij hem zelf net zo stoer als ik! Twee jaar na de aanschaf ziet hij er nog prachtig uit en inmiddels heeft dochterlief er ook eentje gekregen.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals de Fjallräven Kanken rugzak, die is duurzaam en sterk, dus gaat lang mee.

Fjällräven Kanken rugzakken zijn te koop in verschillende kleuren en maten, bij Bol.com, The Little Green Bag, Travelbags en Bever. De gewone van beide kids is 16 liter, de mini van mij is 8 liter. Ik zie sommige kinderen met de mini lopen, maar ik vind het wel fijn als de kinderen voldoende ruimte hebben voor een broodtrommel, fles en een jasje. Ook de gymtas gaat bij ons in de gewone tas mee. Er is een gewone en een totepack versie (rugzak en schoudertas in één).

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners - Fjallräven Kanken rugzak is duurzaam en sterk. De gewone van zoonlief is 16 liter, de mini van mijn is 8 liter. Er is een gewone en een totpack versie (rugzak en schoudertas in één).

Deze gekleurde rugzakken van Engelpunt vind ik ook heel erg tof. De tassen worden gemaakt van recyclede limonadeflessen. Ze zijn te koop bij Bol.com en Kids with flair. En er zijn ook leuke etuis en schoudertassen van.

Zipper Engelpunt rugzak

Geometrische patronen en andere prints

Dochterlief zocht een rugzak van Petit Monkey uit. In lekker felle kleuren en met geometrische patronen. Deze rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Ze zijn er in verschillende kleuren, te koop bij psikhouvanjou en Kids with Flair.

rugzak petit monkey met geometrisch patroon in felle kleuren

Deze rugzakken van Sticky Lemon vind ik ook heel gaaf. Ze zijn er in allerlei mooie kleurcombinaties en met geometrische vormen. De rugzakken zijn te koop bij The Little Green Bag, I Love Speelgoed en Bol.com. In dezelfde patronen zijn er ook etuis en heuptasjes.

De leukste rugzakken voor kinderen - rugtas Sticky Lemon

Bakker Made with Love heeft hele mooie geometrische patronen, te koop bij Bol.com. Ze hebben ook leuke koffertjes en schoudertassen.

rugzakken voor kinderen van Bakker Made With Love

Engelpunt heeft naast de effen rugzakken, ook allerlei toffe prints. Dochterlief had vroeger deze met ijsjes, maar hij is nog steeds te koop. Deze rugzakken zijn behalve mooi ook heel praktisch, want ze zijn van waterafstotend materiaal gemaakt. Bovendien zijn ze van recyclede limonadeflessen. Ze zijn te koop bij Bol.com en Kids with flair, in verschillende maten. Er zijn ook etuis en weekendtassen van.

engelpunt rugzakken

Retro canvas rugzakken

Herschel heeft heel veel verschillende rugzakken. De retro canvas versie vinden wij thuis heel stoer. Ze zijn te koop bij The Little Green Bag, Travelbags.nl en Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners - Herschel

Pure nostalgie, deze retro rugzakken van Blafre. Ze zijn in verschillende kleuren, maten en vormen te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

Blafre retro rugzakken voor kinderen

Dieren enzo

Little Legends heeft rugzakken met dierenprints, maar ook geometrische patronen en woorden. Te koop bij Bagage Online en Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen. Little Legends heeft rugzakken met dierenprints, maar ook geometrische patronen en woorden.

Zebra Trends heeft allerlei soorten printjes: dinosaurussen, ridders, zebra’s, sport, zeemeerminnen en meer. Ze zijn te koop bij Bagage Online en Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen. Deze rugzakken zijn voor jongens en meisjes, met onder andere leuke prints van dieren.

Skip Hop Zoo heeft tientallen verschillende dierenrugzakken, ieders favoriete dier zit erbij dus. Er zijn een vos, panda, eenhoorn, vlinder, uil, konijn, aap, wasbeer, luipaard, dino, bij, egel, hond, giraf, koe en varkentje en er komen telkens nieuwe bij. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen - Skiphop

Deze van Franck & Fisher zijn ook erg leuk, met de bekende aapjes, of andere dieren. Ze zijn te koop bij Bol.com.

kinderrugzakken met dieren van Franck & Fisher

De leukste aapjes die er zijn: die van Kipling, te koop bij Travelbags en Bol.com.

rugzakken voor kinderen van Kipling

Deze rugzakken van Done by Deer zijn mooi voor kleintjes. Ze zijn te koop bij The Little Green Bag en Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen. Deze rugzakken van Done by Deer zijn mooi voor kleintjes.

Ook leuk voor kleintjes: deze Lilliputiens rugzakken. In het model van een oude boekentas. Te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Leuk voor kleintjes: deze Lilliputiens rugzakken. In het model van een oude boekentas.

Stoere rugzakken

Voor stoere kleine backpackers: van Jack Wolfskin bij Travelbags en Bagage Online. Met deze rugzak kun je naar school, maar je kunt er ook lange stukken mee wandelen.

rugzakken Jack Wolfskin

O’Neill heeft rugzakken voor stoere surfers. Ze zijn te koop bij Bol.com en Travelbags.

O'Neill rugzak

Vans is een skaters merk, met mooie gympen, maar ook rugzakken. Te koop bij Bagage Online, The Little Green Bag en Travelbags.

Vans is een skaters merk, met mooie gympen, maar ook rugzakken voor tieners.

LEGO heeft ook mooie rugzakken, te koop bij LEGO en Bol.com.

LEGO heeft ook mooie rugzakken voor kinderen

Deze rugzakken van Superdry zijn tof voor tieners. Ze zijn te koop bij Bagage Online en Bol.com.

Deze rugzakken van Superdry zijn tof voor tieners.

De goeie ouwe Eastpak rugzak, waar iedereen vroeger altijd lastpak van maakte. Te koop in heel veel kleuren en prints bij Bol.com en Bagage Online.

De goeie ouwe Eastpak rugzak, waar iedereen vroeger altijd lastpak van maakte, blijft een leuke rugtas voor tieners.

De leukste gymtassen en zwemtassen voor kinderen

Een nieuwe gymtas is ook altijd fijn. Kids with flair heeft veel  leuke gymtassen voor jongens en meisjes. Van merken als Jack Piers, Rexinter en Jeune Premier.

De leukste rugzakken voor kinderen. Een gymtas of zwemtas is ook een leuk cadeau.

Deze van I Love Speelgoed zijn ook heel mooi.

De leukste gymtassen voor kinderen.

Wil je een gymtas of rugzak met de naam van je kind er op? Die kun je bij Bulbby laten maken.

gymtas met je naam er op

Greenjump heeft duurzame gymtassen van gerecyclede petflessen.

De leukste gymtassen voor kinderen. Greenjump heeft duurzame gymtassen van gerecyclede petflessen.

Deze tassen van Nobodinoz zijn ook erg mooi als gymtas. Ze zijn te koop bij I Love Speelgoed.

De leukste gymtassen voor kinderen. Deze tassen van Nobodinoz zijn ook erg mooi als gymtas.

Verder lezen

Naast leuke rugzakken voor kinderen vind je op Leuk met kids nog veel meer tips. Mijn eigen favoriete rugzak voor mezelf is de Fjällräven Totepack, te koop bij Bol.com, ik schreef er hier over.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Zoek je naast leuke rugzakken voor kinderen en tieners nog meer inspiratie voor school? Hier onder vind je nieuwste blogs met school inspiratie. Daarnaast delen we op Instagram ook regelmatig schooltips.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen en tieners. 

HEMA roofdieren knutselen

Heb je roofdieren spaaractie van HEMA al gezien? We hebben er leuke knutsels mee gemaakt! Dochterlief en ik knutselden een kijkdoos voor de dieren. Vervolgens maakten zoonlief en ik stopmotion filmpjes. Ik laat je zien hoe we dat doen.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids