De leukste rugzakken voor kinderen

Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 

De leukste rugzakken voor kinderen. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 

De leukste rugzakken voor kinderen

Felle kleurtjes

De Zweedse Fjällräven Kanken rugzakken vind ik fantastisch. Met die leuke kleurtjes zou ik het liefst de hele kapstok mee vullen. Ze zijn niet goedkoop, maar het merk produceert zo duurzaam mogelijk en ik hoor van vriendinnen dat ze lang mooi blijven. Ik heb zelf al jaren een totepack, een rugzak en schoudertas in één, daar ben ik heel blij mee. De kinderen hadden al behoorlijk wat rugzakken versleten, best wel zonde. Dus toen zoonlief een nieuwe rugzak nodig had, heb ik toch maar eens geïnvesteerd in een Fjällräven Kanken. Gelukkig vindt hij hem zelf net zo stoer als ik! Een jaar na de aanschaf ziet hij er nog prachtig uit. So far so good dus!

De leukste rugzakken voor kinderen - Fjallräven Kanken rugzak is duurzaam en sterk

Fjällräven Kanken rugzakken zijn te koop in verschillende kleuren en maten, bij Bol.com, The Little Green Bag, Travelbags en Bever. De gewone van zoonlief is 16 liter, de mini van mijn is 8 liter. Ik zie sommige kinderen met de mini lopen, maar ik vind het wel fijn als de kinderen voldoende ruimte hebben voor een broodtrommel, fles en een jasje. Ook de gymtas gaat bij ons in de gewone tas mee. Er is een gewone en een totpack versie (rugzak en schoudertas in één).

De leukste rugzakken voor kinderen - Fjallräven Kanken rugzak is duurzaam en sterk. De gewone van zoonlief is 16 liter, de mini van mijn is 8 liter. Er is een gewone en een totpack versie (rugzak en schoudertas in één).

Deze gekleurde rugzakken van Engelpunt vind ik ook heel erg tof. De tassen worden gemaakt van recyclede limonadeflessen. Ze zijn te koop bij Bol.com. En er zijn ook leuke etuis en schoudertassen van.

Zipper Engelpunt rugzak

Geometrische patronen en andere prints

Dochterlief zocht een rugzak van Petit Monkey uit. In lekker felle kleuren en met geometrische patronen. Deze rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Ze zijn er in verschillende kleuren, te koop bij psikhouvanjou.

rugzak petit monkey met geometrisch patroon in felle kleuren

Deze rugzakken van Sticky Lemon vind ik ook heel gaaf. Ze zijn er in allerlei mooie kleurcombinaties en met geometrische vormen. De rugzakken zijn te koop bij I Love Speelgoed en Wehkamp. In dezelfde patronen zijn er ook etuis en heuptasjes.

De leukste rugzakken voor kinderen - rugtas Sticky Lemon

Bakker Made with Love heeft hele mooie geometrische patronen, te koop bij Bol.com. Ze hebben ook leuke koffertjes en schoudertassen.

rugzakken voor kinderen van Bakker Made With Love

Engelpunt heeft naast de effen rugzakken, ook allerlei toffe prints. Dochterlief had vroeger deze met ijsjes, maar hij is nog steeds te koop. Deze rugzakken zijn behalve mooi ook heel praktisch, want ze zijn van waterafstotend materiaal gemaakt. Bovendien zijn ze van recyclede limonadeflessen. Ze zijn te koop bij Bol.com, in verschillende maten. Er zijn ook etuis en weekendtassen van.

engelpunt rugzakken

Dieren enzo

Zebra Trends heeft allerlei soorten printjes: dinosaurussen, ridders, zebra’s, sport, zeemeerminnen en meer. Ze zijn te koop bij Bol.com en Kixx Online.

De leukste rugzakken voor kinderen. Deze rugzakken zijn voor jongens en meisjes, met onder andere leuke prints van dieren.

Skip Hop Zoo heeft tientallen verschillende dierenrugzakken, ieders favoriete dier zit erbij dus. Er zijn een vos, panda, eenhoorn, vlinder, uil, konijn, aap, wasbeer, luipaard, dino, bij, egel, hond, giraf, koe en varkentje en er komen telkens nieuwe bij. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen - Skiphop

Deze van Franck & Fisher zijn ook erg leuk, met de bekende aapjes, of andere dieren. Ze zijn te koop bij Bol.com.

kinderrugzakken met dieren van Franck & Fisher

De leukste aapjes die er zijn: die van Kipling, te koop bij Travelbags en Bol.com.

rugzakken voor kinderen van Kipling

Deze rugzakken van Done by Deer zijn mooi voor kleintjes. Ze zijn te koop bij Wehkamp, The Little Green Bag en Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen. Deze rugzakken van Done by Deer zijn mooi voor kleintjes.

Retro canvas rugzakken

Herschel heeft heel veel verschillende rugzakken. De retro canvas versie vinden wij thuis heel stoer. Ze zijn te koop bij The Little Green Bag, Travelbags.nl en Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen - Herschel

Pure nostalgie, deze retro rugzakken van Blafre. Ze zijn in verschillende kleuren, maten en vormen te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

Blafre retro rugzakken voor kinderen

Stoere rugzakken

Voor stoere kleine backpackers: van Jack Wolfskin bij Travelbags en Bever. Met deze rugzak kun je naar school, maar je kunt er ook lange stukken mee wandelen.

rugzakken Jack Wolfskin

O’Neill heeft rugzakken voor stoere surfers. Ze zijn te koop bij Bol.com en Travelbags.

O'Neill rugzak

De leukste gymtassen voor kinderen

Een nieuwe gymtas is ook altijd fijn, zoals deze van I Love Speelgoed.

De leukste gymtassen voor kinderen.

Wil je een gymtas of rugzak met de naam van je kind er op? Die kun je bij Bulbby laten maken.

gymtas met je naam er op

Greenjump heeft duurzame gymtassen van gerecyclede petflessen.

De leukste gymtassen voor kinderen. Greenjump heeft duurzame gymtassen van gerecyclede petflessen.

Deze tassen van Nobodinoz zijn ook erg mooi als gymtas. Ze zijn te koop bij I Love Speelgoed.

De leukste gymtassen voor kinderen. Deze tassen van Nobodinoz zijn ook erg mooi als gymtas.

Verder lezen

Mijn eigen favoriete rugzak voor mezelf is de Fjällräven Totepack, onder meer te koop bij Bol.com en Bever, ik schreef er hier over.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Naast de leukste rugzakken voor kinderen, laat ik hier ook heel veel leuke broodtrommels en drinkflessen zien.

De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!

Daarnaast vind je op Leuk met kids nog veel meer inspiratie voor school.

De leukste rugzakken voor kinderen. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 

De Leuke Update

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Dit keer vol tips voor drukke moeders. Fijne tips om te relaxen, met en zonder kids. Maar ook mooie en handige spullen voor je werk en onderweg. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor ouders en kids.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids