Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar

Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van een kind? Of voor Sinterklaas of kerst? In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, originele cadeaus voor zowel jongens als meisjes. Leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter, of je vriend. Kijk snel verder!

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van een kind? Of voor Sinterklaas of kerst? In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, voor zowel jongens als meisjes. Leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter, of je vriend. Kijk snel verder!

Inhoudsopgave: cadeau ideeën 9, 10, 11 of 12 jaar

Kijk lekker rustig naar de ideeën voor een origineel verjaardagscadeau of klik snel door naar:


EEN REIS, UITJE OF BELEVENIS ALS CADEAU VOOR 9 TOT 12 JAAR


Veel kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar hebben niet echt een verlanglijstje. Kinderen in de bovenbouw weten vaak niet wat ze moeten vragen. Geen wonder, veel oudere kinderen hebben alles al. Dan kun je voor cadeau ideeën ook aan een reis denken. Leuk om eens samen op pad te gaan, zonder de rest van het gezin. Een tegoedbon voor een reis is dus heel tof. Of boek een ticket bij NS International. Ook leuk: een nachtje weg in een hotel, kijk eens bij onze hotel tips of bij Booking.

Een uitje is ook heel leuk om cadeau te geven. Zoek je een ticket met korting, kijk dan eens bij Tours & Tickets, bij Tripper of bij Dagtickets.

Leuke uitjes als cadeau

Of denk eens aan een van deze uitjes:

 • In veel steden kun je Escape Tours doen, een interactieve game. 
 • Bij The Park Playground beleef je met vrienden of familie VR experiences.
 • AMAZE van ID&T (10+) in Amsterdam is een reis langs licht- en geluidsshows (bekijk onze review).
 • Aquarium Sea Life zit aan de boulevard van Scheveningen, ook leuk in combinatie met een dagje strand of met Legoland Discovery Centre.
 • Een dagje pretpark bij de Efteling, bij Duinrell of bij Slagharen.
 • Of naar Disneyland Parijs.
 • Een trampolinepark van JumpSquare of van Jump XL.
 • Bodyworlds in Amsterdam laat met echte menselijke lichamen zien hoe het lichaam werkt.
 • The Amsterdam Dungeon is spannende interactieve tour, met shows waar je wordt meegenomen naar de duistere kant van de geschiedenis (adviesleeftijd 10+).
 • Bij Gamecity in Zoetermeer kun je karten, laser gamen, minigolf of Prison Island spelen.
 • In Kartfabrique in Utrecht kun je lasergamen, karten of ontsnappen uit Prison Island. Ook leuk voor een tienerfeestje.
 • Bij wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Amsterdam kun je selfies maken met beelden van sterren. 
Veel kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar hebben niet echt een verlanglijstje, dan kun je voor cadeau ideeën ook aan een reis denken. Een tegoedbon voor een reis is ook heel tof. Of boek een ticket bij NS International. Ook leuk: een nachtje weg in een hotel of een stoer uitje.

Een reisgids

Ons meisje heeft toen ze 9 jaar werd dit reisgidsje van Amsterdam cadeau gekregen. Time to momo is van allerlei verschillende steden te koop (bij Bol.com en bij Libris). Het boekje bevat wandelingen in verschillende buurten. Met bijbehorende bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Natuurlijk weet ik veel van die plekken in Amsterdam wel. Maar hoe leuk is het om met een kaartje een route te verkennen? Zo leert ze spelenderwijs kaartlezen. We zijn al een keer met het boekje de stad in geweest. Dat gaan we deze vakantie vaker samen doen.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Ons meisje heeft toen ze 9 jaar werd dit reisgidsje van Amsterdam cadeau gekregen. Time to momo is van allerlei verschillende steden te koop. Het boekje bevat wandelingen in verschillende buurten. Met bijbehorende bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

KAARTJE OF KADO VIA DE POST OPSTUREN


Heb je geen tijd om een kado te kopen? Bij Kaartje2Go en Greetz kun je een kaartje via de post verzenden, maar ook een kadootje erbij kiezen.

Op zoek naar een bijzondere verjaardagskaart? Deze leuke kleurrijke verjaardagskaarten heb ik ontworpen. Leuk als je een keer een bijzondere ansichtkaart wil sturen!

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van een kind? Of voor Sinterklaas of kerst? In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, voor zowel jongens als meisjes. Leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter, of je vriend. Zoals een bijzondere verjaardagskaart.

SPELLETJES VOOR 9 TOT 12 JARIGEN


Spellen zijn heel populair bij oudere kinderen en tieners, dus een ideaal cadeau voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Leuke spellen om te vragen zijn stratego, cluedo of zeeslag. Veel verschillende spellen vind je bij Bol.com.

Zoek je een leuk spel voor een groep, bijvoorbeeld met een kinderfeestje of familie verjaardag? Dan is 30 seconds een leuk spel (Bol.com)

Escape Room spellen zijn hip onder oudere kinderen en tieners. Bij Bol.com vind je allerlei verschillende, je kunt daar ook selecteren op leeftijd. Die op de foto is overigens voor 16 jaar en ouder.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Spellen zijn heel populair bij oudere kinderen en tieners, dus een ideaal cadeau voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Zoals een escape room spel.

Exploding kittens is een spannend kaartspel. Je moet daarbij voorkomen dat je de exploderende kat treft, tenzij je een beschermende kat hebt. Het is te koop bij Bol.com.

SmartGames kun je zowel alleen spelen als tegen elkaar. We schreven een review over verschillende Smart Games. Je verschillende SmartGames voor kinderen van 9, 10, 11 en 13 jaar bij Bol.com.

Kolonisten van Catan speel je vanaf 10 jaar, te koop bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Spellen zijn heel populair bij oudere kinderen en tieners, dus een ideaal cadeau voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Zoals Kolonisten van Catan.

Fidget toys

De fidget ofwel pop it blijft een hit op social media. Dat is omdat ze er leuk uit zien. Maar ook omdat veel mensen er relaxed van worden. Als je de bolletjes indrukt, dan maken ze een grappig geluidje. Bovendien kun je er een mooi patroon mee maken. Te koop bij Bol.com.

Fidget pop it spelletje om te ontspannen.

Loopy Loopers zijn een soort fidget toys. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra’s. Loopy Loopers zijn te koop bij Bol.com.

Er is een nieuw soort fidget toys: Loopy Loopers. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra's.

Met dit spelletje kan mijn zoon echt eindeloos spelen: de Magic Twist & Turn. Het doet denken aan een Rubik’s Cube, met het uiterlijk van een fidget toy. Het doel is om bepaalde patronen te maken, met bijvoorbeeld één kleur op een rij. Te koop bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Dit spelletje kan mijn zoon echt eindeloos mee spelen: de Magic Twist & Turn. Het doet denken aan een Rubik's Cube, met het uiterlijk van een fidget toy.

Kaarten verzamelen

Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. Bij ons op school worden ze weer verzameld. Ook een leuk cadeau: een verzamelalbum. Pokémon kaarten zijn te koop bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. Bij ons op school worden ze weer verzameld. Ook een leuk cadeau: een verzamelalbum.

GAME CADEAUS VOOR KINDEREN EN TIENERS


De heilige graal voor veel kinderen: een spelcomputer en handig als je een groot cadeau zoekt. Gamen blijft populair, of je nou een 9-jarige of 12-jarige hebt. Wel gamen jongens veel meer dan meiden. Accessoires voor een spelcomputer zijn een leuk cadeau, kijk eens bij Coolblue wat er is. Denk aan een gaming headset, game stoel, race stuur, speciale monitor of extra controllers.

Onder tieners is de PlayStation spelcomputer waarschijnlijk het populairste speelgoed (te koop bij Coolblue en bij Bol.com). Veel 11-jarigen en 12-jarigen hebben er misschien al een, dan is een PlayStation game een leuk cadeau. Heel veel verschillende games vind je bij Bol.com en bij Coolblue.

Bij iets jongere kinderen is de Nintendo Switch de populairste spelcomputer, die kun je thuis en onderweg gebruiken. Thuis gebruik je de console met de TV. Onderweg klik je de controllers aan de console en heb je een handheld, een soort game boy. Daarnaast kun je ook het kleine schermpje op tafel zetten en de controllers los gebruiken. Hij is te koop bij Bol.com en Coolblue.

Bij 9-jarigen en 10-jarigen zie ik nog vooral de Switch. Voor wie er een Switch heeft is een game een leuk cadeau, bij Bol.com kun je handig selecteren op genre, leeftijdsclassificatie en andere kenmerken. Dennis vertelt in dit artikel waarom wij fan zijn van de Nintendo Switch én wat zijn favoriete spelletjes voor kinderen zijn.

Nintendo Switch: spelcomputer die je thuis en onderweg kunt gebruiken. Thuis gebruik je de console met de TV. Onderweg klik je de controllers aan de console en heb je een handheld, een soort game boy. Daarnaast kun je ook het kleine schermpje op tafel zetten en de controllers los gebruiken.
Wat zijn populaire games voor 9, 10, 11 en 12 jarigen?

Een populaire game is voetbalspel FIFA (bij Coolblue en bij Bol.com). Ieder jaar verschijnt er een nieuwe versie.

Ook basketbal game NBA (bij Bol.com en bij Coolblue) is populair.

Daarnaast is de Formule 1 race game F1 (bij Coolblue en bij Bol.com) favoriet bij fans van Max Verstappen.

De moderne klassieker Minecraft (Bol.com) is de favoriete game van veel kinderen en tieners. Wil je kind tips voor Minecraft? Dan zijn dit handige boeken, ze zijn te koop bij Libris en Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Zoals Minecraft Creative Handboek en Minecraft Combat Handboek, boeken met tips voor Minecraft survival en creative

SMARTPHONE CADEAUS VOOR JONGE TIENERS


Denk je aan een cadeau voor jonge tieners, dan denk je aan smartphones. Dat staat dus altijd hoog op mijn lijstje cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar.

Welke smartphone is geschikt voor kinderen? Veel ouders hebben een Samsung of iPhone, maar die zijn prijzig. Een refurbished smartphone is een mogelijk alternatief. Je kunt bij je keuze letten op zaken als opslagcapaciteit, werkgeheugen en camerakwaliteit.

Allerlei smartphone accessoires zijn leuk. Denk aan headsets, bluetooth speakers, selfie sticks en powerbanks. Bij Bol.com en Coolblue vind je heel veel smartphone accessoires. Hieronder vind je daarnaast nog veel smartphone cadeaus voor tieners.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van een kind? Of voor Sinterklaas of kerst? In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, voor zowel jongens als meisjes. Leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter, of je vriend. Kijk snel verder!

Bij Bulbby kun je persoonlijke telefoonhoesjes laten maken. Met naam en print er op, voor iPhone en Samsung.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Zoals deze Bulbby telefoonhoesjes.

Simpel en goedkoop, maar geniaal, een lenzensetje voor op je smartphone. Er zijn verschillende setjes te koop, vaak met lenzen voor een breedbeeldcamera en fish eye. Bij Bol.com vind je ze in allerlei prijsklasses.


FOTO’S CADEAUS VOOR 9 TOT 12 JARIGEN


Snap! is echt een fantastisch boek om beter te leren fotograferen met je smartphone. En welke tiener wil dat nou niet? Het is te koop bij Bol.com en Libris.

Cadeau ideeën voor kinderen en tieners: het boek Snap! Vol met tips om nog beter te leren fotograferen met je smartphone

Een Instax camera is een soort nieuwe Polaroid, een super leuk origineel retro kado. Hiermee maak je een foto die je bijna meteen in je hand hebt. Te koop bij Bol.com en bij Coolblue, met of zonder fotopapier erbij. De camera’s op de foto zijn van Fujifilm Instax, Kodak en Polaroid.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Een Instax camera is een soort nieuwe Polaroid, een super leuk origineel retro kado. Hiermee maak je een foto die je bijna meteen in je hand hebt.

Ook een hit onder tieners: een pocket foto printer. Hiermee kun je meteen printen, maar kun je wel net zo lang poseren tot je de perfecte foto hebt 😉 Bol.com en Coolblue hebben verschillende mini foto printers.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Zoals een mini fotoprinter.

Een 11-jarige of 12-jarige heeft vaak al een telefoon. Voor een 9-jarige of 10-jarige die daar nog niet aan toe is, is een GoPro kindercamera leuk. Er zitten allerlei extra’s bij, zo kun je hem op je fiets of step monteren en onder water filmen. Wij schreven een review over de Kidizoom Action Cam HD, de camera is te koop bij Bol.com.

Kidizoom Action Cam HD review: GoPro speelgoed camera voor kinderen

Stikbot en Stikbot kun je overal meenemen en op het raam plakken. Leuk om stop motion filmpjes mee te maken. Ze zijn te koop bij Bol.com.

Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen. Stikbot en Stikbot kun je overal meenemen en op het raam plakken. Leuk om stop motion filmpjes mee te maken.

MUZIEK CADEAUS VOOR 9, 10, 11 EN 12 JARIGEN


Draadloze speakers zijn handig om je muziek van je telefoon te streamen. Je vindt allerlei verschillende bij Coolblue en bij Bol.com.

Een koptelefoon is fijn om even rustig muziek te luisteren. Of een luisterboek, of een dvd in de auto. Je vindt heel veel verschillende bij Bol.com en Coolblue.

Daarbij kun je een aantal aspecten overwegen. Wil je een koptelefoon met geluidsbegrenzing om de oren van je kids te beschermen? Is een draadloze koptelefoon handig, want minder breekbaar? Of neem je er een met een losse draad, die je kunt vervangen als hij kapot gaat? Vind je kind een bepaald merk mooi?

Wij zijn fan van de Philips open ear koptelefoon. Deze koptelefoon zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Zo blijft het oor vrij, dat daardoor beschermd is tegen hoge volumes. Daarnaast kan je tiener de omgeving beter horen, wel zo veilig in het verkeer of met sporten. We schreven een review van de Philips open ear koptelefoon. Deze draadloze koptelefoon is in junior en volwassen formaat te koop bij Bol.com.

Cadeau ideeën kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar, zowel jongens als meiden. Zoals deze veilige Philips open ear koptelefoon. Deze koptelefoon zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Zo blijft het oor vrij, dat daardoor beschermd is tegen hoge volumes. Daarnaast kan je kind of tiener de omgeving beter horen, wel zo veilig in het verkeer of met sporten.

(SPORT)HORLOGES VOOR KINDEREN


Een mooi horloge is een echte eye catcher, deze van Ice Watch zijn populair. Bol.com heeft veel mooie merken.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Zoals een horloge.

Een horloge met locatie, berichten en bellen

Onze jongen wilde graag een stappenteller, net als mama. Als ouders wilden we hem graag kunnen bereiken als hij buiten speelt, maar voor een telefoon vonden we het te vroeg. Oh ja en het is ook wel handig om de locatie te kunnen zien waar hij uithangt. We gingen dus op zoek naar een smartwatch voor kinderen, met locatie-functie, berichten, bellen en stappenteller. Inmiddels hebben beide kinderen al een aantal jaar een horloge van One2Track, te koop bij Bol.com.

Op je eigen telefoon installeer je een app, waarmee je kunt zien waar je kind is en waarmee je berichten kunt sturen. Er wordt een prepaid SIM kaart bijgeleverd. Hier vertel ik meer over de One2Track horloges.

Een horloge met stappenteller, locatie, berichten en bellen. Handig om je kind te kunnen bereiken als het buitenspeelt. Wij hebben al een paar jaar de GPD horloges van One2Track.

Smartwatch en stappenteller

Horloges met alleen een stappenteller – ofwel activity trackers – zijn leuk voor sportieve tieners, of voor wie sportiever wil worden. Je vindt ze bij Coolblue en Bol.com. Ik heb er zelf momenteel een van Garmin.

Een smartwatch is ook populair onder tieners. Veel van dit soort horloges hebben ook een stappenteller, maar je kunt er nog veel meer mee. Bol.com en Coolblue hebben allerlei verschillende.

Horloges met alleen een stappenteller – ofwel activity trackers – zijn leuk voor sportieve tieners, of voor wie sportiever wil worden. Ik heb er zelf momenteel een van Garmin.

SPORT CADEAUS VOOR 9, 10, 11 EN 12 JARIGEN


Veel 9, 10, 11 en 12 jarigen vinden een stuntstep tof. Je vindt veel verschillende stuntsteps bij Bol.com.

Een skateboard of pennyboard is een leuk cadeau voor stoere kids. Bij Bol.com hebben ze allerlei verschillende, die op de foto is van Nijdam.

Ook leuk: skeelers, skates of rolschaatsen en de bijbehorende bescherming. Te koop bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Zoals skeelers, skates of rolschaatsen en de bijbehorende bescherming.

Sportkleding als cadeau voor oudere kinderen

Zoek je nuttige cadeau ideeën voor kinderen? Sportkleding is altijd handig. Die vind je bijvoorbeeld bij Adidas, waar je veel duurzame kleding en schoenen vindt.

Voetbalshirts zijn voor veel voetbalfans wat tassen voor hun moeders zijn: je kunt er nooit genoeg van hebben. Nog leuker dan een voetbalshirt: een heel tenue. Je koopt ze bij Nike, bij Adidas en bij Bol.com.

voetbal shirt als cadeau voor een jongen of meisje dat gek is op voetbal

Voor na het sporten

Wat kunnen sportschoenen enorm stinken! We hebben zelfs wel eens schoenen moeten weggooien vanwege de stank, best wel zonde. Een Nederlandse vader heeft daar wat op bedacht: Shoefresh, een apparaat dat je schoenen opfrist en droogt. En niet alleen je schoenen, ook bijvoorbeeld scheenbeschermers, skates en skischoenen. Daarnaast kun je er na een regenbui of sneeuwbui je natte sokken, handschoenen en mutsen op drogen. We hebben de Shoefresh getest, hier vertel ik er alles over.

Shoefresh: een oplossing voor stinkende en natte schoenen

BUITENSPEELGOED VOOR GROTE KINDEREN


Dit is bij ons de grote hit in de tuin: een klittenband dartspel van BS. In het spel zit een opblaasbare schijf, je kunt het dus ook plat op vakantie meenemen. Ik kocht het spel bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Dit klittenband dart is leuk buitenspeelgoed.

De tennispaal of Swingball vinden onze kids heel leuk (Bol.com). Je kunt kiezen tussen een Swingball tennispaal met voet of eentje die je in het gras prikt.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Een tennispaal is leuk buitenspeelgoed voor in de tuin of op de camping.

Kubb is populair buitenspeelgoed, een gooispel voor wat grotere kinderen. Het Zweedse familiespel speel je met houten blokken, 1 tegen 1 of in een team. Met hoekstokken vorm je het speelveld en op de achterlijn zet je de torens, de koning in het midden. Vervolgens moet je met de stokken de torens van het andere team omgooien. Kubb is te koop bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Kubb is populair buitenspeelgoed, een gooispel voor wat grotere kinderen. Het Zweedse familiespel speel je met houten blokken, 1 tegen 1 of in een team. Met hoekstokken vorm je het speelveld en op de achterlijn zet je de torens, de koning in het midden. Vervolgens moet je met de stokken de torens van het andere team omgooien.

Voor voetbalfans is een goal leuk, Bol.com. Ook leuk als alternatief voor een goal: pilonnen (Bol.com), daarmee kun je zo je eigen doel maken.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, zowel jongens als meisjes. Pilonnen of pionnen als voetbalgoal op straat of op het gras, ook leuk op een camping.

Geen zomer zonder waterpistool, zoals deze van Super Soaker bij Bol.com.

Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen.

Duikringen (Bol.com) en een duikbril (Bol.com) zijn leuk in een zwembad of een heldere zee.

Voor wat grotere kinderen is een snorkelmasker ook erg leuk (Blokker en Bol.com). Wil je snel zwemmen dan zijn flippers oftewel zwemvliezen erbij leuk (Blokker en Bol.com).

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, zowel jongens als meisjes. Leuk buitenspeelgoed voor wat oudere kinderen en tieners: een snorkelmasker en flippers.

Is je kind vlak voor de vakantie jarig? Dan is een tafeltennisbatje leuk. Bijvoorbeeld deze eco set van het Franse merk Cornilleau voor het hele gezin (Bol.com). Daar vind je vanzelfsprekend ook allerlei andere merken.

Denk ik aan vakantie, dan denk ik aan tafeltennis. Eindeloos met zijn allen rond de tafel spelen op de camping. Met mijn vorige tafeltennisbatje had ik 30 jaar gedaan, dus ik ging voor een goed merk. Het werd een eco set van het Franse merk Cornilleau voor het hele gezin.

SPEELGOED VOOR OUDERE KINDEREN EN TIENERS


Bouwen voor oudere kinderen

Ben je op zoek naar speelgoed als verjaardagscadeau voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter? Vanaf deze leeftijd worden de wat moeilijkere Lego sets leuk. Met LEGO Creator maak je prachtige bouwwerken (Bol.com). LEGO Technic is leuk voor technische kinderen, het zijn bijvoorbeeld voertuigen die echt laat rijden (Bol.com).

Er zijn ook allerlei collectors items. Denk aan LEGO Creator Expert met bijvoorbeeld een Volkswagen busje of een voetbalstadion. LEGO Architecture met iconische gebouwen. Tot LEGO Ideas sets behoren bijvoorbeeld deze Friends Central Perk, een piano en de Flintstones (Bol.com).

Ook is er LEGO waarmee je kunt leren programmeren. Daarmee bouw je bijvoorbeeld een robot. LEGO Boost is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar (Bol.com). LEGO Mindstorms is voor kinderen vanaf 10 jaar (Bol.com).

Een populair thema is StarWars. Deze sets zijn er voor alle leeftijden, ook voor 9, 10, 11 en 12 jaar (Bol.com). Andere populaire sets zijn bijvoorbeeld Ninjago en Minecraft.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Vanaf deze leeftijd worden de wat moeilijkere Lego sets leuk. Ook is er LEGO waarmee je kunt leren programmeren. Een populair thema is StarWars. Andere populaire sets zijn bijvoorbeeld Ninjago en Minecraft.

Poppetjes enzo

Voor Playmobil zijn er allerlei mooie sets. Grote sets, maar ook kleine cadeautjes, handig voor een kinderfeestje. Een grote collectie Playmobil vind je natuurlijk bij Playmobil, maar ook bij Bol.com.

Playmobil heeft ook een fantastische lijn met Volkswagen gemaakt. Ons meisje was meteen verliefd op dit Volkswagen camper busje van Playmobil. Te koop bij Playmobil en bij Bol.com.

Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen. Zoals dit Volkswagen camper busje van Playmobil.

Barbie-poppen hebben een magische aantrekkingskracht op veel meiden. Een grote collectie vind je bij Bol.com. Dit Barbie huis maakten we zelf.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, zowel jongens als meisjes. Barbie poppen hebben een magische aantrekkingskracht op meiden.

Cadeaus voor onderzoekende kinderen

Een eco robot op zonne energie bouwen, hoe cool is dat? Bol.com heeft allerlei verschillende. Deze is van 4M, dat veel duurzame bouwsets heeft.

Duurzame robot op zonne energie zelf bouwen in bouwpakket. Deze is van 4M, dat veel duurzame bouwsets heeft.

Er zijn allerlei experimenteerdozen en wetenschappelijke speelsets. Bij Bol.com kun je selecteren op leeftijd, maar ook op wetenschappelijk onderwerp. Merken met veel keuze zijn bijvoorbeeld Ravensburger, Buki, 4m en Clementoni.

cadeau voor nieuwsgierige kinderen en tieners: experimenteerdozen

TEKENEN & KNUTSELEN VOOR 9, 10, 11 en 12 JARIGEN


Zoek je een leuk klein cadeautje voor een kind van 9, 10, 11 of 12 jaar? Bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje? Leuke knutselmaterialen vind je bijvoorbeeld bij Pipoos, I love speelgoed en Bol.com. Bij de laatste twee kun je selecteren op leeftijd.

Iets wat echt bij deze leeftijd past: knutselen met FIMO klei. Te koop bij Bol.com en bij Pipoos.

LEGO poppetje knutselen met FIMO klei, leuk om een ketting met kralen van te rijgen.

Notitieboekjes enzo

Notitieboekjes kun je nooit te veel hebben, ook als kind niet. Bij Bol.com en bij I love speelgoed vind je ook altijd leuke notitieboekjes.

Een bullet journal is populair onder meiden in alle leeftijden. Bij Libris en bij Bol.com vind je veel verschillende.

CreaChick hieronder heeft allerlei notitieboeken, schetsboeken en ook een doeboek. Te koop bij Bol.com en bij Libris.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van een kind? Of voor Sinterklaas of kerst? In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, voor zowel jongens als meisjes. Leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter, of je vriend. Kijk snel verder!

Pennen en stiften

Potloden die breken als ze vallen zijn een grote frustratie. Daarom ben ik fan van de potloden van Lyra, te koop bij Bol.com. Zoek je een mooi etui met pennen en stiften er in? Dan zijn de wat duurdere 3-vaks etuis met Lyra spullen er in fijn, te koop bij Bol.com. Veel hebben een print voor wat jongere kids, maar er zitten ook exemplaren voor tieners tussen.

Met gelpennen en fineliners kun je handletteren. De fineliners van Stabilo (Bol.com) worden bij ons het meeste gebruikt, die kun je met een handig etui erbij kopen. Bovendien gaan ze lang mee en kun je ze per stuk vervangen.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Dit zijn fijne cadeaus: stabilo fineliners met etui en 3-vaks etui met Lyra potloden en stiften

De rollerball pen van Frixion is een uitwisbare pen, wij zijn er thuis fan van. Je kunt wat je geschreven hebt uitgummen met de achterkant van de pen. Te koop in allerlei kleurtjes, bij Bol.com.

Deze uitwisbare pennen van Legami Milano zijn heel populair, vooral bij meiden. Geen wonder, ze zijn er met allerlei leuke dieren en grappige teksten. Te koop bij Bol.com.

Elders vertel ik meer over deze uitwisbare pennen.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Deze uitwisbare pennen van Legami Milano zijn heel populair, vooral bij meiden. Geen wonder, ze zijn er met allerlei leuke dieren en grappige teksten.

Deze markers van Stabilo zijn ook heel populair. Ze zijn er dan ook in heel veel leuke kleuren. Je vindt heel veel verschillende bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Deze markers van Stabilo zijn ook heel populair. Ze zijn er dan ook in heel veel leuke kleurtjes.

Met een raamstift kun je prachtige dingen op het raam maken en als je er klaar mee bent haal je het er weer af. Ik gebruikte voor deze foto een krijtmarker van Edding bij Bol.com.

krijtstift op raam

Eem bureau onderlegger

Ook een leuk cadeau voor grotere kinderen en tieners die graag tekenen: een bureauonderlegger. Wij hebben een snijmat bureauonderlegger met meetlijnen en graden, van ModelCraft bij Bol.com. (Let op dat je er een met centimeters neemt, wij hadden eerst een ander merk met inches besteld.)

Mooi in combinatie met een uitgebreide passer set. Wij hebben er een van Staedtler bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor oudere kinderen, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Zoals een bureauonderlegger,mooi in combinatie met een uitgebreide passer set.

Doeboeken

Wat een tof kleur- en doeboek is dit! Bij deze creatieve boeken maak je alles in je favoriete kleur. In ons geval Maak dit boek roze en Maak dit boek geel. Onze meid maakt alles roze. Ze vult bijvoorbeeld een bloemenvaas met bloemen uit de tuin. En ze maakt een roze wolk met zelf geverfde watjes. Onze jongen maakt alles geel. Hij maakt bijvoorbeeld een vuurtje van verf. En een ananas van potloodslijpsel. Oh ja en je kleedt je ook helemaal in je favoriete kleur. Allemaal vrij eenvoudige opdrachten, maar wel heel leuk. Er zijn boekjes in roze, geel, blauw en groen. De boekjes zijn van uitgeverij Lannoo en te koop bij Bol.com.

creatief kleurboek annex doeboek voor kinderen - Maak dit boek roze en Maak dit boek geel

TOPModel is populair onder meiden, ook leuk voor een kinderfeestje. Mijn dochter zocht bijvoorbeeld dit setje uit voor een vriendinnetje dat gek is op make-up en tekenen. Te koop bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. TOPModel is populair onder meiden. Mijn dochter zocht bijvoorbeeld dit setje uit voor een vriendinnetje dat gek is op make-up en tekenen.

Dit is een tof knutselpakket voor nieuwsgierige kids. Je zet je eigen wereldbol in elkaar en kunt vervolgens allemaal leuke feitjes lezen en op de wereldbol opzoeken. Hoe leuk is dat voor kleine Freek Vonkjes in de dop? Hij is te koop bij Bol.com. Ik schreef hier over deze wereldbol om zelf te maken.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Zoals een wereldbol om zelf te knutselen.

Leuke “na-teken-boeken”

Leuk op deze leeftijd: boeken waarmee je kunt natekenen. Stap voor stap teken je een dier, of iets anders. Onze kids gebruiken ze graag het boek Zo teken je leuke dieren, bij Libris en bij Bol.com. Ook het boek Teken je eigen unicorn en andere lieve knuffelbeesten, bij Bol.com, vinden ze leuk. 

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Leuk op deze leeftijd: boeken waarmee je kunt natekenen. Stap voor stap teken je een dier, of iets anders.

Dagboeken en vriendenboekjes

Zoek je een klein cadeautje voor een kind dat van schrijven houdt, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje? Dan is een dagboek misschien leuk. Bol.com heeft er veel.

Heel veel kinderen vinden een vriendenboekje leuk. In sommige klassen zijn het vooral de meisjes, in andere doen de jongens ook mee. Vriendenboekjes zijn te koop bij Libris en bij Bol.com.

Vriendenklets boekjes van Gezinnig is een vriendenboek dat net even anders is. Het gaat ook over wat de andere kids leuk vinden aan jou en wat jullie graag samen doen! Het is te koop bij Gezinnig en bij Bol.com.

Er is ook een vriendenboek van Kinderen voor Kinderen. Erg leuk voor de fans! Het is te koop bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Heel veel kinderen vinden een vriendenboekje leuk. In sommige klassen zijn het vooral de meisjes, in andere doen de jongens ook mee. Er is bijvoorbeeld ook een vriendenboek van Kinderen voor Kinderen. Erg leuk voor de fans!

TOFFE TASSEN VOOR 9, 10, 11 EN 12 JAAR


Rugzakken voor oudere kinderen

Kinderen hebben een rugzak nodig. Maar dan wel graag een hele gave. Bij The Little Green Bag en bij Bol.com vind je heel veel mooie rugtassen. Van merken als Barts, Vingino, Pick & Pack, Adidas en Herschel.

Fjallräven Kanken rugzakken vind ik erg tof voor stoere kids. Deze rugzakken zijn hip onder oudere kinderen en tieners. Omdat ze zo mooi en degelijk zijn. Ze zijn te koop bij Bol.com en Bever, in meerdere maten. Hier vertel ik meer over waarom wij ze zo fijn vinden.

Tasjes en koffers

Meiden kunnen nooit genoeg tasjes hebben. Leuke tasjes vind je bijvoorbeeld bij Mango, bij Adidas en bij the Little Green Bag.

Ze zijn opeens terug van weggeweest: heuptasjes. Je vindt heel veel leuke bij Bol.com en bij Travelbags. Ideaal onderweg, of als je thuis iets wil luisteren, maar je telefoon niet je zak past 😉

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, zowel jongens als meisjes. Ze zijn opeens terug van weggeweest: heuptasjes.

Een koffer is een handig cadeau voor als je op vakantie of op kamp gaat en er zijn zulke leuke te koop! Deze van SuitSuit vind ik zelf erg fijn en ook redelijk betaalbaar, ze zijn te koop bij Bol.com.

Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen. Een koffer is een handig cadeau voor als je op vakantie of op kamp gaat en er zijn zulke leuke te koop! Deze van SuitSuit vind ik zelf erg fijn en ook redelijk betaalbaar.

SIERADEN EN MAKE UP CADEAUS


Leuke sieraden

Sieraden zijn altijd leuk. Een ketting, armband of oorbellen is dus ideaal als cadeau voor kinderen van cadeau 9, 10, 11 en 12 jaar. My Jewellery is een populair merk, onder meer te koop bij The Little Green Bag en Bol.com. Ook I love speelgoed en Mango hebben een mooie collectie.

Kknekki elastiekjes ofwel Kknekkies zijn super populair onder meiden. Als elastiekje, maar ook als armband. Te koop bij Sissy Boy en bij psikhouvanjou. Er zijn ook gevlochten elastiekjes van andere merken.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Kknekki elastiekjes ofwel Kknekkies zijn super populair onder meiden.

Veel meiden zijn gek op oorbellen. Heb je geen gaatjes in je oren, dan heeft Souza bijvoorbeeld hele mooie clipoorbellen, bij I love speelgoed. Oorbellen voor meiden met gaatjes vind je heel veel bij Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Oorbellen zijn een leuk cadeau voor meiden die gek zijn op sieraden.

Oude jasjes en tassen kun je mooi opknappen met strijkpatches. Bij Bol.com zijn er heel veel verschillende, voor zowel jongens als meiden.

spijkerjasje pimpen met strijkpatches

Make up enzo

Make up en vooral nagellak en lipglos zijn populair bij meiden. Zoek je een merk waar niet te veel rommel in zit? Inglot is vrij van parabenen en niet op dieren getest, het is te koop via Bol.com.

Wat is de leukste plek om te tutten? Juist, bij je make up spiegel met LED verlichting. Deze is van Gerard Brinard, Bol.com heeft veel verschillende.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, zowel jongens als meisjes. Erg populair onder tieners: een make up spiegel.

Rituals blijft heerlijke producten maken en van de verpakking wordt toch iedereen blij? Het is te koop bij o.a. Bol.com. De producten van The Bodyshop en van het Franse L’Occitane zijn ook fijn.

Een set van rituals.

CADEAUS VOOR JONGE FOODIES


Broodtrommels

Als kinderen ouder worden moeten broodtrommels wel stoer zijn. En voor veel kinderen ook lekker groot, want wat eten kinderen opeens veel! Of juist met een persoonlijk printje. Ook handig: opvouwbaar, die nemen weinig ruimte meer in als het brood op is.

Heel Holland Bakt kids

Heel Holland Bakt willen kinderen natuurlijk ook thuis nadoen. Bijvoorbeeld met het Heel Holland Bakt Kinderbakboek bij Bol.com.

Heel Holland Bakt kinderkookboek

TIENERKAMER CADEAUS VOOR 9, 10, 11 OF 12 JAAR


Ben je voor je negenjarige, tienjarige, elfjarige of twaalfjarige zoon of dochter op zoek naar een cadeau dat geen speelgoed is? Ze hebben alles bijna al, als ze 9, 10, 11 en 12 jaar zijn, daarom zijn spullen voor hun tienerkamer leuk als cadeau. Denk aan nep cactusplantjes, fotolijstjes, lampjes, opbergdozen, posters en dergelijke. Maar ook beddengoed, iets leuks voor aan de muur, opbergers en lampen.

Mooi beddengoed geeft een kinderkamer of tienerkamer meteen een leuke sfeer. Zoals dit beddengoed van SNURK Amsterdam, in allerlei prachtige printjes en gemaakt van biologisch katoen. Thuis hebben we bijvoorbeeld een print van macarons en een zwembad print. Daarnaast maakt SNURK ook mooie relaxkleding. Hier laat ik nog meer dekbedden van Snurk zien.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Zoals de duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners

Je kent het Wobbel balansbord misschien wel als houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Maar er is inmiddels ook een Wobbel XL voor oudere kinderen, tieners en volwassenen. Fijn om wobbelyoga mee te doen of gewoon om op te chillen. De Wobbel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en ecologisch vilt. Hij is te koop bij Bol.com en bij I Love Speelgoed.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Je kent het Wobbel balansbord misschien wel als houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Maar er is inmiddels ook een Wobbel XL voor tieners en volwassenen. Fijn om wobbelyoga mee te doen. De Wobbel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en ecologisch vilt.

Een letterbord of lightbox is een leuk cadeau voor kids van 9, 10, 11 of 12 jaar. Je kunt iedere keer een andere tekst er op zetten en soms zelfs ook nog foto’s. Bol.com heeft veel verschillende letterborden en lightboxen.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Zoals een letterbord.

De aroma diffuser van Zenful vernevelt een waterdamp met essentiële oliën in de lucht. Daarmee zorgt hij voor ontspanning, een heerlijk geurend huis en een goede luchtvochtigheid. Een fijn origineel verjaardagscadeau om mee te ontspannen dus. Bekijk ook onze review van de Zenful Harmony. Dit is behalve een draadloze diffuser ook nog een lampje.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter. Zoals de aroma diffuser van Zenful, die vernevelt een waterdamp met essentiële oliën in de lucht. Daarmee zorgt hij voor ontspanning, een heerlijk geurend huis en een goede luchtvochtigheid. Een fijn origineel verjaardagscadeau om mee te ontspannen dus.

BOEKEN EN TIJDSCHRIFTEN VOOR GROTE KINDEREN


Er zijn allerlei leuke tijdschriften te koop, die zijn leuk als cadeau voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar.

Denk bijvoorbeeld aan Wild van Freek, de Donald Duck, Meiden Magazine, National Geographic Ju­ni­or, Quest Junior, Zo zit dat en Tina, afhankelijk van de precieze leeftijd van het kind. 

Losse tijdschriften kun je bijvoorbeeld bij Bol.com of Albert Heijn kopen. Op Tijdschrift.nl kun je allerlei tijdschriften digitaal lezen, dat scheelt papierverspilling én rommel in huis. Bovendien kan het hele gezin ervan genieten.

Lees ook mijn lijstje met leuke vakantieboeken voor kinderen.

 Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: tijdschrift cadeau voor bovenbouw kinderen.

Veel kinderen zijn gek op strips. Bij Bol.com kun je selecteren op leeftijd, erg handig.

Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen #leukmetkids #strips

Boeken cadeau tips voor van 9, 10, 11 of 12 jaar

Jij kent Meester Jesper misschien nog niet, maar je tiener kent hem waarschijnlijk wel. Deze meester is bekend van zijn TikTok, YouTube en Instagram kanalen. Daar laat hij nuttige tips, grappige filmpjes en combinaties van beide zien. Het ultra coole Meester Jesper boek bevat vergelijkbare inhoud. Hier vertel ik er meer over, het is te koop bij Bol.com en Libris.

Leuk boek voor tieners. Jij kent Meester Jesper misschien nog niet, maar je tiener waarschijnlijk wel. Deze meester is bekend van TikTok, YouTube en Instagram kanalen. Daar laat hij nuttige tips, grappige filmpjes en combinaties van beide zien. Het ultra coole Meester Jesper boek bevat vergelijkbare inhoud. Rekenhacks, taalhacks, lifehacks, trucjes en energizers. Tips over hoe je om moet gaan met social media. Maar ook challenges en leuke verhalen. Interessant voor kids en ouders.

Zoonlief is gek op het Ministerie van Oplossingen, van kinderboekenschrijfster en politicologe Sanne Rooseboom. Wat ons betreft een van de leukste boeken als cadeau voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Hier vertel ik er meer over, ze zijn te koop bij Bol.com en Libris.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Zoals de boekenserie het Ministerie van Oplossingen, van kinderboekenschrijfster en politicologe Sanne Rooseboom.

Is jouw kind ook zo gek op De regels van Floor? Naast boeken is er inmiddels ook een heus journal voor Floor fans. Kleine meis is fan en maakte deze recensie. De boeken voor kinderen van 9 tot 12 jaar zijn te koop bij Libris en bij Bol.

Is jouw kind ook zo gek op De regels van Floor? Naast boeken is er inmiddels ook een heus journal voor Floor fans. Kleine meis is fan en maakte deze recensie.

Tijdlijn van alles is een encyclopedie annex geschiedenisboek voor kinderen en tieners. Zo’n heerlijk dik naslagwerk. Voor kinderen van 10, 11 of 12 jaar. Hier vertel ik er meer over, het is te koop bij Libris en Bol.com.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Tijdlijn van alles is een encyclopedie annex geschiedenisboek voor kinderen en tieners.

Vinden jullie kids Vincent van Gogh ook zo interessant? Dan is de Grote Vincent van Gogh Atlas junior editie een aanrader. Hier vertel ik er meer over, het is te koop bij Bol.com en Libris.

Vinden jullie kids Vincent van Gogh ook zo interessant? Dan is dit boek een aanrader. Het laat het leven van Vincent van Gogh zien, door de tijd heen. Zo zie je waar hij in zijn leven allemaal gewoond heeft en wat hij daar schilderde. De bladzijden staan vol schilderijen, maar ook foto's, landkaarten en leuke illustraties. Daardoor zijn de stukjes tekst overzichtelijk voor kinderen, bovendien is het voor wat grotere kids toegankelijk geschreven.

Kaarten enzo als cadeau voor 9, 10, 11 of 12 jaar

De Atlas van Daniel Mizielinski en Aleksandra Mizielinska is een mooi boek vol kaarten, om eindeloos in te bladeren. Hier vertel ik er meer over, het is te koop bij Bol.com.

Naar een wereldbol of gewone atlas kun je eindeloos kijken én het is ook nog heel leerzaam. Bij Bol.com vind je veel verschillende wereldbollen en ook wereldkaarten voor aan de muur.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van je eigen kind, of van een ander kind? Of voor Sinterklaas of kerst? Wat past bij een kind in de bovenbouw van de basisschool? In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, voor zowel jongens als meisjes. Naar een wereldbol kun je eindeloos kijken én het is leerzaam.

CADEAUS VOOR SINTERKLAAS OF KERST


Heel veel van deze cadeau ideeën voor oudere kinderen en jonge tieners zijn natuurlijk ook leuk voor Sinterklaas of kerst. Zoek je een klein cadeautje voor in een surprise? Kijk dan even naar onze Sinterklaas surprise cadeautips.

Verjaardag cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar. Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van een kind? Of voor Sinterklaas of kerst? In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, voor zowel jongens als meisjes. Leuk voor je 9-jarige, 10-jarige, 11-jarige of 12-jarige zoon of dochter, of je vriend. Kijk snel verder!

CADEAU KINDERFEESTJE 9, 10, 11 OF 12 JAAR


Zoek je nog meer tips? Bekijk hier cadeau ideeën voor een kinderfeestje.

Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes.

VERDER LEZEN


Inspiratie voor verjaardagen op Leuk met kids blog

Behalve cadeau ideeen voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen. Cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, bijvoorbeeld cadeaus voor kinderen van 6 tot 8 jaar en cadeaus voor tieners. Maar ook heel veel inspiratie voor traktaties, ideeën om je huis te versieren, toffe verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus! Ook vind je hier nog veel meer leuke tips voor tieners. Daarnaast deel ik op Instagram veel tips.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

 • Leuk met kids
 • Leuk met kids
 • Leuk met kids
 • Leuk met kids