Tienerkamer cadeaus: 11 leuke accessoires en andere spullen

Op zoek naar leuke tienerkamer cadeaus? Een heel mooi cadeau of iets praktisch? Dit zijn onze favoriete accessoires voor in een tienerkamer.

Op zoek naar leuke tienerkamer cadeaus, accessoires en andere spullen? Je kunt allerlei leuke dingen bedenken. Denk aan nep cactusplantjes, fotolijstjes, lampjes, opbergdozen, posters en dergelijke.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Op zoek naar leuke tienerkamer cadeaus? Een heel mooi cadeau of iets praktisch? Dit zijn onze favoriete accessoires voor in een tienerkamer.

Beddengoed voor tieners

Mooi beddengoed geeft een tienerkamer meteen een leuke sfeer. Zoals dit beddengoed van SNURK Amsterdam. In allerlei prachtige printjes en gemaakt van biologisch katoen.

Thuis hebben we bijvoorbeeld een print van macarons en een zwembad print. Daarnaast maakt SNURK ook mooie relaxkleding. Hier laat ik nog meer dekbedden van Snurk zien.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor tieners.

Wanddecoratie voor tieners

Een letterbord is leuk, je kunt iedere keer een andere tekst er op zetten en soms zelfs ook nog foto’s. Bol.com heeft veel verschillende letterborden en lightboxen. Een bijzonder verjaardagscadeau waar je iedere keer weer een andere originele tekst op kunt zetten.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Zoals een mooi letterbord.

Een makkelijke manier om een tienerkamer leuker te maken: muurstickers. Bij Bol.com kun je selecteren op thema. Deze is bijvoorbeeld van Stickertoko.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Een makkelijke manier om een tienerkamer leuker te maken: muurstickers. Deze is bijvoorbeeld van Stickertoko.

Opbergers voor tieners

Deze handige opvouwbare opbergkratjes ben je toch meteen verliefd op? De kratjes van Ay-Kasa zijn te koop bij Bol.com. Er zijn verschillende maten.

Toffe opbergkratjes van Ay-kasa

Bloemen enzo

Droogbloemen staan ook prachtig op een tienerkamer. Ze gaan lang mee en je hebt niet het risico dat de vaas omvalt en er overal water ligt. Ook leuk: je kunt droogbloemen als brievenbus cadeau bestellen. Bijvoorbeeld bij Bloomon, bij Bloompost, bij Greetz en bij Bol.com.

Bij Kaartje2Go kun je een kaartje met bloemzaadjes sturen.

Droogbloemen: een duurzaam cadeau voor een vrouw of meisje

Het raam wordt veel vrolijker met een tekening er op. Met een raamstift kun je prachtige dingen op het raam maken en als je er klaar mee bent haal je het er weer af. Ik gebruikte voor deze foto een krijtmarker van Edding bij Bol.com.

krijtstift op raam

Leuke lampen

De slingers met lampjes van Cotton Ball Lights zijn heel vrolijk en geven een gezellig licht.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Zoals de slingers met lampjes van Cotton Ball Lights zijn heel vrolijk en geven een gezellig licht.

Leuk lampje voor binnen en buiten: de Edison Petit van Fatboy, te koop bij Fonq en Bol.com. Je kunt er verschillende covers bij kopen.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Zoals de Fatboy Edison oplaadbare lamp.

De aroma diffuser van Zenful vernevelt een waterdamp met essentiële oliën in de lucht. Daarmee zorgt hij voor ontspanning, een heerlijk geurend huis en een goede luchtvochtigheid. Een fijn origineel verjaardagscadeau om mee te ontspannen dus. Bekijk ook onze review van de Zenful Harmony. Dit is behalve een draadloze diffuser ook nog een lampje.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Zoals de aroma diffuser van Zenful, die vernevelt een waterdamp met essentiële oliën in de lucht. Daarmee zorgt hij voor ontspanning, een heerlijk geurend huis en een goede luchtvochtigheid. Een fijn origineel verjaardagscadeau om mee te ontspannen dus.

Een toffe spiegel voor tieners

Wat is de leukste plek om je op te maken? Juist, bij je make up spiegel met LED verlichting. Deze is van Gerard Brinard, Bol.com en Douglas hebben veel verschillende.

Tienerkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Wat is de leukste plek om je op te maken? Juist, bij je make up spiegel met LED verlichting, een leuk cadeau voor tieners dus.

De Wobbel XL

Je kent het Wobbel balansbord misschien wel als houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Maar er is inmiddels ook een Wobbel XL voor tieners en volwassenen. Fijn om wobbelyoga mee te doen of gewoon om op te chillen. De Wobbel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en ecologisch vilt. Hij is te koop bij Bol.com en bij I Love Speelgoed.

Tienerkamer cadeaus: 10 leuke accessoires en andere spullen. Je kent het Wobbel balansbord misschien wel als houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Maar er is inmiddels ook een Wobbel XL voor tieners en volwassenen. Fijn om wobbelyoga mee te doen. De Wobbel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en ecologisch vilt.

Nog meer tienerkamer cadeaus

Zoek je naast dingen voor een tienerkamer, ook andere tiener cadeaus? Kijk dan even hieronder.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids