Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen

Ben je op zoek naar leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen? Ik laat je hier mooie exemplaren zien. Lunchboxen, drinkbekers, thermosflessen, isoleerpotten en meer.

Leuke broodtrommels en drinkbekers voor tieners en volwassenen. Ben je op zoek naar leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen? Ik laat je hier mooie exemplaren zien. Lunchboxen, drinkbekers, thermosflessen, isoleerpotten en meer.  

Leuke broodtrommels voor tieners en volwassenen

Zelf hebben we al jaren de broodtrommels van Mepal. Ze zijn stevig en duurzaam. Bovendien komt het merk uit Nederland en is het BPA vrij. Ook zijn er veel verschillende prints, maar ook mooie effen varianten. Ik ben zelfs een aantal jaar ambassadeur van Mepal geweest, daar vertel ik je hier meer over.

Deze platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. De lunchbox Take a Break Flat is te koop bij Mepal en Bol.com.

Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen. Deze platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. De lunchbox heet Take a Break Flat

Wil je echt veel boterhammen meenemen, of wat extra fruit en groente? Dan is de bento lunchbox Take a Break van Mepal handig. Hij is te koop bij Mepal en Bol.com.

Leuke broodtrommels voor tieners en volwassenen. Mepal Bento lunchbox Take a Break en waterfles Ellipse

Goodbyn heeft handige duurzame bento broodtrommels en drinkbekers zonder giftige stoffen. Ze zijn te koop bij I Love Speelgoed.

Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen. Deze is van goodbyn

Ook de Hema heeft broodtrommels en flessen in verschillende formaten.

Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen. Deze broodtrommels en flessen zijn van de Hema

Deze eco broodtrommels met vakjes zijn van Greenjump. Fijn voor wie liever aluminium kiest.

Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen. RVS eco lunchbox van LunchBots

Curver heeft een Smart Fresh lijn, met eco producten. Voor onderweg zijn er broodtrommels, maar ook multifunctionele vershouddozen. Door de transparantie zie je precies wat er in zit. Ze zijn onder meer te koop bij Bol.com en Blokker.

Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen. Curver heeft een Smart Fresh lijn, met eco producten. Voor onderweg zijn er broodtrommels, maar ook multifunctionele vershouddozen. Door de transparantie zie je precies wat er in zit. 

Een broodtrommel zelf ontwerpen

Je kunt je broodtrommel of drinkfles ook zelf ontwerpen. Met met je eigen naam, een mooie foto of tekening er op. Een gepersonaliseerd cadeau, hoe leuk is dat? Zo maak je zelf een broodtrommel, dat kan bij Mepal.

Bij Mepal kun je je schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau.

Saladeboxen voor onderweg

Ook buiten de deur kun je met salade lunchen met deze Ellipse saladebox van Mepal. In de deksel kun je knapperige ingrediënten apart houden en er zit ook een bakje voor dressing bij. De vouwlepel blijft schoon in het bijbehorende bakje, ideaal toch? De saladebox is te koop bij Mepal en Bol.com.

Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen. Ook buiten de deur kun je met salade lunchen met deze Ellipse saladebox van Mepal. In de deksel kun je knapperige ingrediënten apart houden en er zit ook een bakje voor dressing bij. De vouwlepel blijft schoon in het bijbehorende bakje, ideaal toch?

Drinkflessen voor tieners en volwassenen

Deze waterflessen zijn uit de serie Ellipse, te koop bij Mepal en Bol.com. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat je de fles hierdoor makkelijk kunt vasthouden. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

Leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen. De waterfles is uit de serie Ellipse van Mepal. Het lipje aan de dop is heel handig. Allereerst omdat het bij het vasthouden fijn is. Maar ook omdat je de dop aan de fles vast kunt maken, als je hem opbergt in de kast.

Klean Kanteen heeft mooie stevige eco drinkflessen, in allerlei formaten en met verschillende sluitingen. Ze zijn te koop bij Greenjump en Bol.com.

Eco merk Klean Kanteen heeft mooie stevige drinkflessen, in allerlei formaten en met verschillende sluitingen.

Is het een zomerse dag? De waterfles JustWater vul je met water en fruit. En eventueel ijsblokjes om het koud te houden. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

Is het een zomerse dag? De waterfles JustWater vul je met water en fruit. En eventueel ijsblokjes om het koud te houden.

Isoleerflessen en potten

Weet je dat er ook handige isoleerflessen en isoleerpotten zijn? In de zomer zijn ze handig om iets koud mee te nemen, in de winter om iets warm te houden.

De leukste cadeau tips voor vrouwen: wat koop je voor mama? Een mooie broodtrommel, thermosfles, isoleerpot of isoleerbeker.

Op een koude winterdag is het heerlijk om thee mee naar school te nemen, op een warme zomerdag juist iets koels. Mepal heeft mooie isoleerbekers en isoleerflessen in de serie Ellipse, in allerlei verschillende kleuren. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

Mooie isoleerbekers en isoleerflessen, fijne en hippe thermosfles

Wil je een keer yoghurt met fruit meenemen? Of lekkere warme soep? Dan zijn de isoleerpotten handig. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com. Je kunt er ook de Ellipse vouwlepel bij nemen, die blijft netjes schoon in de tas en is makkelijk te vinden.

Wil je een keer yoghurt met fruit meenemen? Of lekkere warme soep? Dan zijn de isoleerpotten handig. Je kunt er ook de Ellipse vouwlepel bij nemen, die blijft netjes schoon in de tas en is makkelijk te vinden.

Verder lezen

Naast leuke drinkflessen en broodtrommels, verzamelde ik op Leuk Met Kids ook de leukste rugzakken voor kinderen en tieners.

De leukste rugzakken voor kinderen. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 

Mijn eigen favoriete rugzak voor mezelf is de Fjällräven Totepack, onder meer te koop bij Bol.com en Bever, ik schreef er hier over.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Daarnaast vind je op Leuk met kids nog veel meer inspiratie voor school.

Leuke broodtrommels en drinkbekers voor tieners en volwassenen. Ben je op zoek naar leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen? Ik laat je hier mooie exemplaren zien. Lunchboxen, drinkbekers, thermosflessen, isoleerpotten en meer.  

HEMA roofdieren knutselen

Heb je roofdieren spaaractie van HEMA al gezien? We hebben er leuke knutsels mee gemaakt! Dochterlief en ik knutselden een kijkdoos voor de dieren. Vervolgens maakten zoonlief en ik stopmotion filmpjes. Ik laat je zien hoe we dat doen.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids