Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Het was even zoeken, maar ik heb hem gevonden: de ideale tas, voor kantoor én thuis, die aan al mijn eisen voldoet en nog mooi is ook. Het is de Fjällräven Totepack geworden. Een handtas, schoudertas en rugzak ineen, die waterproof is.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Hij moest geschikt zijn om mee te nemen naar kantoor en om te gebruiken als ik met de kids dingen doe. Tot nu toe hevelde ik mijn spullen iedere keer over van tas naar tas en vergat meestal de helft. Deze tas heeft een ruim voorvak met rits met genoeg ruimte voor een dames portemonnee, een toilettasje en nog wat spulletjes. Aan de binnenkant zit ook een vak met rits (waar een heren portemonnee ook best in past) en een touwtje om je sleutels aan vast te maken.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Op werkdagen stop ik mijn sleeve met laptop en notitieblok er in, naast wat eten en drinken. De tas is waterdicht, wel zo fijn als ik op mijn fietsroute een bui op mijn kop krijg, toch jammer om je baas te moeten vertellen dat je je laptop zwemles hebt gegeven 😉 Meestal gebruik ik de tas als schoudertas, maar als ik een keer een flink stuk moet lopen gebruik ik hem als rugzak, dat is met die laptop er in fijner voor je rug. Ook als ik de kids naar de opvang breng is het handig om mijn werktas op mijn rug te doen en mijn handen vrij te hebben.

Als ik met de kids de deur uit ga stop ik de tas vol met praktische zaken als een luieretui, reservekleding, zonnebrand en versnaperingen. Luiertas meets damestas 🙂 Dat de tas waterdicht is wel handig als je in de zandbak gaat zitten. Toegegeven: een leren schoudertas is charmanter, maar die blijft niet lang mooi tijdens uitjes met de kinderen.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Fjällräven Totepack is er in 3 maten. De Totepack no. 1 is 39x32x11 cm, de Totepack no. 2 is 42x33x12, Totepack no. 3 is 38x32x10 cm. Ik heb de Totepack no. 2, de grootste, zodat ik mijn 14 inch laptop er makkelijk in kan stoppen. Lekker groot, maar niet te.

De Fjällräven Totepack is te koop bij bij Bol.com en bij The Little Green Bag.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids